صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۵۲۵۵۸
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۰۸ - ۲۳ دی ۱۳۹۷
به نظر می‌رسد که آیفون ارزان قیمت و مقرون بصرفه ایکس‌آر از محبوبیت و استقبال بیشتری نسبت به دو پرچمدار دیگر اپل بخصوص آیفون ایکس‌اس برخوردار شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به نظر می‌رسد که آیفون ارزان قیمت و مقرون بصرفه ایکس‌آر از محبوبیت و استقبال بیشتری نسبت به دو پرچمدار دیگر اپل بخصوص آیفون ایکس‌اس برخوردار شده است.

با گذشت تقریبا شش ماه از زمان رونمایی سه مدل جدید از آیفون های مدل ۲۰۱۸ که نسخه ارزان قیمت و مقرون به صرفه آن آیفون ایکس‌آر نام دارد، تازه ترین آمارهای فروش نشان می‌دهد که این گوشی از دو مدل پرچمدار دیگر یعنی آیفون ایکس اس و آیفون ایکس‌اس مکس بیشتر به فروش رفته است که این به وضوح نشان دهنده محبوبیت و استقبال بی نظیر کاربران از نسخه ارزان قیمت و مقرون بصرفه گوشی های جدید آیفون است.

تقریبا می‌توان گفت آیفون ایکس آر تمامی قابلیت‌های دو نسخه دیگر را دارد و یکی از بزرگ‌ترین دلایلی که موجب کاهش قیمت تمام شده و نهایی آن نسبت به دو آیفون دیگر شده، بهره‌گیری از نمایشگر ال‌سی‌دی بجای اولد است. البته آیفون ایکس اس و آیفون ایکس اس مکس به قابلیت دیگری، پشتیبانی از دو سیم‌کارت فعال، نیز مجهز هستند که موجب می‌شود بسیاری از کاربران و علاقمندان در سراسر جهان که تاکنون تنها به دلیل عدم پشتیبانی آیفون از دو سیم‌کارت، گوشی‌های اندرویدی روی آورده بودند، به سمت خریداری این آیفون‌های جدید جذب شوند. آیفون ایکس آر ( iPhone XR) که برای جایگزینی آیفون ۸ و ۸ پلاس معرفی شد، با قیمت حداقل ۷۴۹ دلار و حداکثر ۸۹۹ دلار به فروش رسیده است.

بر اساس گزارش وب سایت the verge، این آمارها همچنین پیش‌بینی تحلیلگران محصولات اپل همچون مینگ چی کو، را تایید کرده که پیشتر برآورد کرده بودند انتظار می‌رود که آیفون ارزان‌قیمت و مقرون به‌صرفه از دو پرچمدار دیگر فروش بالاتر و موفقیت آمیزتری را تجربه کند. آنها همچنین پیش بینی کرده بودند که آیفون ایکس آر، ۵۵ الی ۶۰ درصد از میزان فروش آیفون‌های اپل را از آن خود خواهد کرد.

هرچند که این خبر با گزارش دیگری که قبلا منتشر شده بود و نشان می‌داد که اپل سفارش تولید گوشی‌های ارزان قیمت و مقرون به صرفه خود موسوم به آیفون ایکس‌آر را ۱۰ الی ۳۰ درصد کاهش داده است که این امر نیز تحت تاثیر عوامل و مولفه‌های متعددی نظیر کاهش نرخ رشد اقتصاد جهانی، بحران‌های اقتصادی، رکود بازارهای مصرف در کشورهای مختلف از جمله چین و همچنین جنگ تجاری میان چین و آمریکا بوده است.

منبع: ایسنا