پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تولیت آستان قدس رضوی گفت: سکولاریسم ارادی و اجتماعی حوزههای علمیه را تهدید میکند، به این معنا که جامعه مشغول کار خود و ما حوزویها نیز مشغول کار خود باشیم.
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی پنجشنبه شب در درس اخلاق عمومی از سلسله جلسات 'اخلاق و سلوک انقلابی' در محل مدرسه علمیه نواب مشهد افزود: این در حالی است که بر ما واجب میباشد جامعهای برای رسیدن به تزکیه تربیت کنیم و رویکرد انقلابی را در آن رشد دهیم.
وی ادامه داد: اندیشه انقلابی زمینهای برای ترویج اخلاق است. نظم، عقلانیت، اخلاق، معنویت و نگاه ژرف در اندیشه و تفکر انقلابی قرار دارد و باید جامعه را به این سمت هدایت کرد.
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان گفت: وظیفه روحانیت آن است که انسانی وارسته و خودساخته باشد و جامعه را به سمت کرامت انسانی هدایت کند. رمز موفقیت امام خمینی (ره) آن بود که خود در قله قرار داشتند و مردم را به همان سمت هدایت میکردند.
وی افزود: امروز گرایش به معنویت در دنیا رواج یافته لذا با تهذیب نفس و اخلاق فاضله و کریمه باید به سمت هدایت و جذب جوانان عالم باشید.
حجت الاسلام رئیسی ادامه داد: تجربه ۴۰ ساله برای اداره کشور بر اساس مبانی نورانی قرآن داریم لذا با همیاری جوانان تحقق جامعه مبتنی بر قرآن در جهان دور از انتظار نیست پس باید با راه، هدف و آسیبها آشنا بود و مقصد را شناخت.
وی به موضوعات حوزه اخلاق نیز اشاره و بیان کرد: رعایت موازین اخلاقی به عنوان یک قرارداد اجتماعی مطرح است، اما اخلاق مبتنی بر دین، در حوزه عقاید و باورهای الهی، احکام و اخلاق فاضله قرار دارد.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: تحقق آرمانشهر در گرو معنویت، اخلاق، عقلانیت، عدالت اجتماعی و توحید است لذا نگاه مبتنی بر فرهنگ دینی آن است که جامعه برای نظام اصولی هدایت شود تا معنویت، عقلانیت و اخلاق در آن نهادینه شود.
آقا جان!
امر به معروف و نهی از منکر یکی از واجبات دین ماست. و این چیزی نیست که شما الان بخوای به علمای حوزه آموزش بدید و اگر ذره ای به این مساله توجه بفرمایید متوجه خواهید شد که یا نمی دونین سکولاریسم یعنی چه و یا هم تا حلا خبر نداشتین که توی رساله های عملیه تمام مراجع درباره امر به معروف و نهی از منکر حرف زده شده.... ولی اجرای احکام باید به شوه ای باشه که بزرگان تشخیص و صاحبان مقام مرجعیت اند نه هر کسی! علمای دین قبل از هر چیزی باید به دنبال صیانت از یکپارچگی و اتحاد تمام ایرانیان باشند نه تندروی های بی مورد و خارج از دستور دین
اگه تونستید آب و آتیش رو یکجا جمع کنید آنوقت میتونید بگید که همزمان یک عالم دینی میتونه سیاست مدار هم باشه!
برا خودش بهتره تو سیاست وارد نشه.
بیائیم واقع نگر باشیم و همه چیز رو تو جامعه برای مردم تابو نکنیم.
خدا نکنه معیار گزینش افراد برای امور تحقیقاتی حوزه و امور سیاسی، ((لحن، چهره و طرز بیان)) باشه! تازه با سلیقه کی باشه؟!
جسارتا با این مخالفت خودتونو محکوم کردید