صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۵۱۱۶۳
تعداد نظرات: ۴۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۱۲ - ۱۶ دی ۱۳۹۷
حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری، نوشت: سرپرست وزارت بهداشت که قبلاً معاون رئیس سازمان برنامه بودجه بود گفت: «با رابطه‌ای که با دوستانمان در سازمان برنامه و بودجه داریم، امیدواریم بتوانیم در تخصیص منابع مناسب تلاش کنیم.» این سخن نشان می‌دهد گره کار را باید سازمان برنامه و بودجه بگشاید و ...
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری، مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله این روزنامه نوشت: استعفای مسئولان در هر نظام حکومتی و هر دولتی، واقعه‌ای طبیعی است، ولی اگر وزیری در تنگنا قرار گیرد و به دلیل اینکه نمی‌تواند آنطور که می‌خواهد به کار ادامه دهد، کنار رفتن او نه تنها طبیعی نیست بلکه ضایعه است.

در روزهای پایانی هفته گذشته که شایعه استعفای وزیر بهداشت و درمان بر سر زبان‌ها بود، رئیس دفتر رئیس‌جمهور که به نوعی سخنگوی غیررسمی دولت هم هست، از وی به عنوان وزیری لایق یاد کرد که رئیس‌جمهور روحانی در تلاش است مانع رفتن این وزیر از کابینه شود. یک روز بعد از این سخن رئیس دفتر رئیس جمهور، خبر رسید که استعفای وزیر بهداشت پذیرفته شده و آقای روحانی برای این وزارتخانه سرپرست تعیین کرده است.

با انتشار خبر پذیرش استعفای وزیر بهداشت، این سؤال به وجود آمد که اگر او وزیر لایقی بود چرا با رفتنش از دولت موافقت شد و اگر لایق نبود چرا رئیس دفتر رئیس‌جمهور آنهمه از او تعریف کرد و خبر از تلاش برای راضی کردنش داد؟ و چرا به فاصله کمتر از یک روز برخلاف این سخن، استعفایش پذیرفته شد و به حذف شدنش از دولت رضایت داده شد؟

شاید بتوان پاسخ این سوال‌ها را از متن استعفای دکتر حسن قاضی زاده هاشمی به دست آورد که مشکل را در وعده‌های عملی نشده سازمان برنامه و بودجه دانست و البته نکات دیگری هم گفت که گویای وضعیت نامناسب مدیریتی کشور است. جالب است که سرپرست وزارت بهداشت در اولین اظهارنظرش درباره چگونگی فعالیت در این وزارتخانه سخنی گفت که نشان دهنده صحت گلایه دکتر قاضی زاده از سازمان برنامه و بودجه است. سرپرست وزارت بهداشت که قبلاً معاون رئیس سازمان برنامه بودجه بود گفت: «با رابطه‌ای که با دوستانمان در سازمان برنامه و بودجه داریم، امیدواریم بتوانیم در تخصیص منابع مناسب تلاش کنیم.»

این سخن نشان می‌دهد گره کار را باید سازمان برنامه و بودجه بگشاید و گویا با رفتن دکتر حسن قاضی زاده هاشمی این گره گشوده خواهد شد. اگر چنین است، چرا با در اختیار گذاشتن منابع مناسب، کاری نکردند که وزیر بماند و از تجربه‌ای که در 5 سال و نیم وزارت اندوخته بود استفاده و کارهای ناتمام را تمام کند؟

حالا که مشخص شده مشکل اصلی در سازمان برنامه و بودجه است، این آقای رئیس‌جمهور است که باید برای این سازمان چاره‌ای بیندیشد. با توجه به اطلاعات موجود، ماجرا بسیار فراتر از اختلاف نظر میان رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر بهداشت است. مشکل، حتی از سلیقه‌ای عمل کردن و گلایه‌مند ساختن وزرا و دستگاه‌ها و خاصه خرجی‌ها هم فراتر است. مشکل اصلی در حلقه تنگ و محدودی است که رئیس جمهور روحانی در آن محصور است. این حلقه که چهار پنج عضو دارد و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز یکی از آنهاست، شاید دلسوز و خواهان خدمت باشند ولی کارنامه آنها نشان می‌دهد به همان اندازه که در محصور نمودن رئیس‌جمهور موفق بوده‌اند در پیشبرد امور کشور ناموفق هستند. نیازی به نام بردن از این افراد نیست، زیرا اهل فن آنها را می‌شناسند و از فوت و فن‌های ویژه آنها باخبرند. سؤال اساسی این است که رئیس‌جمهور روحانی بعد از آنکه به تجربه دریافته اعضاء این حلقه کارآمدی لازم را ندارند، چرا به جای آنکه خود را از آنها خلاص کند به محروم شدن از وزیری که او را دارای «تلاش‌های صادقانه» می‌داند راضی شده است؟

اکنون سخن در این نیست که وزیری نرود و در هیأت دولت جابجائی صورت نگیرد. سخن بر سر این است که اگر رئیس‌جمهور خواهان تحول است چرا این تحول را در نزدیک‌ترین اطرافیان خود پدید نمی‌آورد؟ تا چه وقت باید برنامه ریزی برای بودجه کل کشور برمبنای تعارف و رودربایستی صورت بگیرد؟ تا چه زمان می‌توان شاهد متورم شدن دستگاه‌های غیرمفید و توصیه‌ای بود که از پستان پر شیر بودجه تغذیه می‌کنند؟ تا چه وقت باید مردم شاهد خاصه خرجی‌ها در تخصیص بودجه باشند؟ تا کجا می‌توان اظهارنظرهای برژنسکی مآبانه بعضی ازمشاورانتان را آقای رئیس‌جمهور تحمل کرد که بودجه میلیاردی می‌گیرند و مثل بعضی دستگاه‌های باصطلاح فرهنگی حوزه و خارج حوزه فقط کارمند و حقوق بگیران آویزان اضافه می‌کنند؟ سازمان برنامه و بودجه به یک مدیر شجاع نیاز دارد تا بودجه از انحصارهای تحمیلی کنونی آزاد شود و به مصرف واقعی برسد.

شناختی که از شخص شما آقای رئیس‌جمهور داریم، ایجاب می‌کند شما را دلسوز و مشتاق خدمت به کشور و ملت بدانیم و قطعاً همینطور است ولی برای اینکه بتوانید در این راه توفیقی به دست بیاورید باید با حفظ افراد کارآمد و لایق و کنار گذاشتن افراد ضعیف و آویزان، بنیه دولت را تقویت کنید. فرصت زیادی ندارید. در فرصت کوتاه باقیمانده تنها راه موفقیت، تقویت بنیه دولت از طریق شکستن این حلقه تنگ و به کار گماردن افراد شجاع است.ویز

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴۳
در انتظار بررسی: ۵
غیر قابل انتشار: ۱۲
نقی
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
سرپرست محترم جدید وزارت بهداشت:
لطفا به
وضعیت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی تبریز برسید.
اینجا رییس دانشگاه
فقط برای فریب مردم و مسولین
ساختمان سازی غیر ضروری میکنه
و دانشگاه را ول کرده و بداخلاق و عصبانی هست و اکثر کارکنان و پزشکان از ایشان و اطرافیانشان ناراحت هستند
برادر بی تجربه و مغرورش را رییس بازرسی دانشگاه کرده.
مهدی
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
یک جور راجع به وزرا تحلیل میشه که تصور میشه؛بودن یک وزیر در راس وزارتخونه با نبودنش فرق میکنه!!!وزیر فقط یک عنوان لاکچریه و الا مدیر کل ها و روسات ادارت در شهرستانها را امثال نماینده انتخاب میکنن و اونها هم تابع دستورات وزرا نیستن!!
ناشناس
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
جناب مسيح
ممنون از مطلب شما
ولي به نظر بايد فاتحه اي خواند و گذشت
ناشناس
|
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
کاش آقای مسیح مهاجری زودتر از این ها می گفتند و می نوشتند.امروز بر هم وظیفه است به رئیس جمهور فشار بیاورند تا در مورد نوبخت و واعظی که از اعضای حزب توسعه و اعتدال هستند تجدید نظر کند.عملکرد نا مطلوب آن ها به پای اصلاح طلبان نوشته می شود در حالی که آن ها فکر می کنند اگر حامی روحانی نبودند او رئیس جمهور نمی شد.
توحید
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
جناب آقای روحانی چرا به حرف مردم گوش نمیدهید مگر شما را این مردم رییس جمهور نکرده اند مردم خواهان برکناری نوبخت هستند همین و شما باید به خواسته مردم عمل کنید.
ناشناس
|
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
به نظر بسیاری از آگاهان فقدان و خلاء یک فرد جامع الاطراف و موجه در مسئولیت رئیس دفتر روحانی، عامل بسیاری از مشکلات دولت است. استعفای قاضی زاده و فشل بودن اوضاع خروجی ناکارامدی در همین ناحیه است..
ناشناس
|
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
جناب روحای عزیز .. مصلحت اندیشی در برخی مواضع کلیت عملکرد دولت را از بین می برد. مثل وضعیت امروز دولت. رودربایستی با برخی افراد، وضع کابینه و عملکرد آن را به این روز انداخته است. بنده به عنوان یک حامی دولت شدیدا عملکرد و مواضع شخص واعظی را در راستای مصالح دولت و شخص شما نمی دانم. این فرد به هیچ وجه توانایی هماهنگی بین دستگاهی را در جهت مصالح دولت ندارد. و البته دلیل آن را آنها که باید می دانند!! تقرببا همه دلسوزان دولت معتقدند انفعال در انتصابات و عدم حضور افراد لایق و سمپات دولت مشکلی است که متاسفانه در دور دوم دولت شما کاملا مشهود است. البته معلوم است مصلحت اندیشی های شخصی و رودربایستی عامل تمام این وقایع است اما تا دیر نشده خودتان وارد گود شوید. مشکلات تحریم و ... یک بحث است؛ اما نداشتن مهارت شناختی برخی نزدیکان چیز دیگر..
عضو هییت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و متخصص در بیمارستان امام رضای تبریز
|
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
من از اعضای هییت علمی دانشگاه ع.پ تبریز هستم و از
دفتر مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری
بررسی بفرمایند و.ببینند
که چطور دانشگاه های علوم پزشکی از جمله تبریز
بخاک سیاه نشیته اند ورشکسته شده اند.
همه بیمارستانها مقروضنند و.قربانی شهرت طلبی اقای دکتر هاشمی و باندش شده اند.
کارکنان و پزشکان حدود یک سال هست کارانه خود را نگرفته اند.
پاسخ ها
حسن
| |
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
بخاطر ندادن پوال استعفا داد بجز این بود
اشنا
|
۲۳:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
سه نفر که درحال نابودی کشور ودولت هستند ودنبال پست در دولتهای اینده عبارتند از نوبخت و محمود چهارم ...واعظی....و حمید پورمحمدی معاون نوبخت.
نوبخت وحمید پورمحمدی معاون خودش را وزیر اقتصاد می گذارن دژ پسند
معاون دیگر را سرپرست وزارت ارشاد.امریکا چه کاره است .ضمنا تمام بانکها دراختیار حمید پورمحمدی است چه دولتی وچه خصوصی.
ناشناس
|
۲۱:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
قابل توجه طرفداران وزیر سابق بهداشت بذار دولت بعدی بیاد اونوقت میفهمید وزیر لایق تون چه گلکاری انجام داده !!!!!
ناشناس
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
برنامه روحانی سوئ استفاده از اصلاحطلبان برای کسب قدرت و همراهی کامل با بخش فاسد اصولگرایان وتخریب وجه اصلاحات و رهبران آن است و انتظار هیچگونه اصلاحی را از او نمیتوان داشت
صادق
|
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
قاضی زاده هاشمی، آش دهن سوزی نبود . وزیر درمان بود نه وزیر بهداشت
ناشناس
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
تقریبا همه وزارتخانه ها از عملکرد سازمان مدیریت و برنامه ریزی شاکی هستند ، این یعنی فاجعه !!! شخصیت نچسب رئیس آنهم مزید بر علت شده و کلا دولتیان را به حالت بی تفاوتی و سری فرو برده است .... خدا عاقبت این دولت را بخیر کند ... !!!
ناشناس
|
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
جناب اقای مسیح مهاجری سلام .جانا سخن از زبان ما می گویی زیراپس از این کار نوبخت عملی که بر زخم ما نمک پاشید اوردن سر پرستی از حلقه دوستانش بجای وزیر جبهه رفته و کاردان و متوکل بهداشت بود.واز همه بدترقدر دانی نوبخت از وزیر بهداشت بود باید از او پرسید تو جکاره هستی که از مردلایقی که به اندازه 50 سال خدمت کرد قدردانی می کنی .توکه زهر خود را ریختی.
ناشناس
|
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
آقای روحانی میتونست به جای پذیرفتن استعفای هاشمی ، نوبخت رو عزل کنه که هم مشکل برنامه ریزی و بودجه ریزی کل کشور کمی بهبود پیدا کنه و هم از این طریق وضعیت وزارت بهداشت. هر چند مشکلات بودجه ای فقط به سواد نوبخت ربط نداره و ....
بینام
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
روحانی اقای وزیر بهداشت را نگه میداشت نوبخت بیلیاقت را اخراج میکرد .رئیسجمهور اواخر خدمت نشان داد که برای این کار ساخته نشده . اقای حقوقدان وزیر لایق را باید با التماس نگهش داشت بیعرضه های همچون نوبخت را باید عذرشون خواسته شود .چون او باعث شد وزیر محترم مجبور به استعفا بشه ونوبخت معاونش را جایگزین کنه
پاسخ ها
امیر
| |
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
وزیر بهداشت باعث وبانی ورشکستگی بیمه ها بخصوص تامین اجتماعی است .در اینده مشخص خواهد شد که ایشان وهمکارانشان بیت المال را چگونه به نفع عده ای پزشک و...به تاراج داده اند.در ضمن برخی از مدیران ایشان بخصوص در تبریز از فرصت استفاده کرده و برای خود بیمارستان ودرمانگاههای خصوصی احداث کرده اند.
ناشناس
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
ی جور میگه روحانی محصور شده انگار اون پنج نفر رییس روحانی اند و تحت فشارش میزارن. روحانی مثلا رییس جمهوره این مملکته ولی شک نکنید که روحانی با میل خودش اینکارارو میکنه . من که بهش رای دادم بی نهایت خودمو سرزنش میکنم.
ناشناس
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
عجب كار به جاي رسيده مسيح مهاجري هم به صدا درآمده
ناشناس
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
رفتن افراد از کابینه یا کناره گیری یا استیضاح وزرا برروحانی را باید تحمیل کرد چون خود روخانی توان چنین تصمیماتی رانداره
ناشناس
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
اصلا روحانی توان چنین تصمیماتی راندارد مشکل اصلی بیشتر روحانی است تا اطرافیانش
ناشناس
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
ﺑﺎﺑﺎ ﮔﻮﻝ ﻧﺨﻮﺭﻳﻦ.ﻭﺯﻳﺮﺑﻬﺪاﺷﺖ ﻣﺎﻓﻴﺎ ﺑﻮﺩ.اﺯ ﺷﻤﺎ ﻛﻪ ﻳﻪ ﻋﻤﺮ ﻛﺎﺭ ﺳﻴﺎﺳﻲ ﻛﺮﺩﻳﻦ ﺑﻌﻴﺪﻩ.اﻳﺸﻮﻥ ﻭﺯاﺭﺗﺨﻮﻧﻪ ﺭﻭ ﻭﺭﺷﻜﺴﺘﻪ ﻛﺮﺩﻩ.اﻻﻥ ﻛﺴﻲ ﻭﺯاﺭﺕ ﺭﻭ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﻤﻴﻜﻨﻪ.ﻓﻜﺮ ﻛﺮﺩﻳﻦ ﭼﺮا ﺑﻪ ﻏﻴﺮ ﭘﺰﺷﻚ ﺑﻮﺩﻥ ﻭﺯﻳﺮ ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﺭاﺿﻲ ﺷﺪﻥ.ﭼﻮﻥ ﻫﻴﭻ ﭘﺰﺷﻜﻲ اﺻﻼ ﺗﻤﺎﻳﻞ ﻧﺪاﺭﻩ اﻳﻦ ﻭﺯاﺭﺗﺨﻮﻧﻪ ﻭﺭﺷﻜﺴﺘﻪ ﺭﻭ ﺭﻳﺎﺳﺖ ﻛﻨﻪ.اﻭﺿﺎﻉ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﺤﺮاﻧﻲ ﺗﺮ اﺯ اﻳﻦ ﺣﺮﻓﻬﺎﺳﺖ.ﭼﺸﻤﺎﺗﻮﻧﻮ ﺑﺎﺯ ﻛﻨﻴﻦ ﻓﺮﻳﺐ اﻳﻦ ﻗﺎﺿﻲ ﺯاﺩﻩ ﻫﺎﺷﻤﻲ ﺭﻭ ﻧﺨﻮﺭﻳﻦ.ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﻤﺎﺯ ﺷﻜﺮ ﻭاﺳﻪ ﺭﻓﺘﻦ اﻳﻦ ﺑﺸﺮ ﺑﺠﺎ ﺑﻴﺎﺭﻥ.ﻣﺼﻴﺒﺖ ﻋﻆﻤﺎﻳﻲ ﺑﻮﺩ
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
وزیر بهداشت نباید پزشک باشه شاید برای اولین بار یک اتفاق مثبتی بیفتد
ناشناس
| |
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
اگر منظورتون از غیر پزشک بودن وزیر بهداشت، دکتر نمکی هست
که ایشان هم پزشک هستند
جهت اطلاعتان
ناشناس
| |
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
برای برای شماهائی که نتونستید تو این مدت پول زیر میزی بگیرید ودستهای دلالی تون از فروش تجهیزات پزشکی در بیمارستانها قطع شده بود ، مصیبت عظمائی بود
مهدی
|
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
وزیر بهداشت با هدر دادن بودجه هنگفت در این سالهای و پر کردن جیب پزشکان کارنامه موفقی نداشتند .اقای نمکی شوهر خواهر اقای نوبخت میباشند ودو پسر ایشان چند صباحی است بدون سابقه کار وتحصیلات مربوطه در هیت مدیره شستا پست کرفته اند .
پاسخ ها
رهنما
| |
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
دوست عزیز ساخت چندین بیمارستان آمبولانسهای درحد بالا کم شدن هزینه های کمر شکن زیر میزی تعمیر بیمارستانهای قدیمی امکانات در شهرستانه بالگردهای امدادی سرکشی به ۴۰۰ شهر وروستا رو ندیدین حقوق پزشکان که کارانه آنهاست با تصویب دهه هفتاد وسازمان نظام پزشکی که ربطی به وزیر نداره بدور از انصافه.هر چه بود خیرش به مردم رسید
ناشناس
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
وزیر دید طرح تحول سلامت شکست خورده استعفا داد شما امروز یه استعلام از ببیمارستانهای دولتی خصوصی داروخانه های دولتی وخصوصی بگیر ببین چقدر بیمه ها بخاطر این طرح به اونا بدهکارن و همشون بخصوص بخش خصوصی در حال ورشکستگیه شما خواهشا دیگه گول رفتارهای پوپولیست وزیر قبل رو نخورید
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
ولی این واقعیت است که حلقه 4 نفره دور روحانی بسیار کثیف و منفور و بی نهایت ناسالم هستند!؟! مردم اگر می دانستند امورات اقتصادشان دست واعظی و نوبخت منفور می افتد یک میلیون رای هم به روحانی نمی دادند!
و متاسفانه الان بوی این می آید که حلقه 5 نفره است و یک گوشه آن هم خود جناب روحانی است! افسوس که دیگر امیدی نیست!
نیکان
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
این حلقه که چهار پنج عضو دارد و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز یکی از آنهاست، شاید دلسوز و خواهان خدمت باشند ولی کارنامه آنها نشان می‌دهد به همان اندازه که در محصور نمودن رئیس‌جمهور موفق بوده‌اند در پیشبرد امور کشور ناموفق هستند.
نظر من درمورد حلقه اقای روحانی نیز همین است : حلقه ای بسته ، کم توان و با دانش ناکافی و بدون تاثیر مثبت برای مردم کشور .
ناشناس
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
روحانی محاصره نیست بلکه خودش جزیی از آنهاست . برای همین است که فریاد های مردم را نمی شنود
عادل
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
نوبخت و واعظی سرطان کابینه هستند
ناشناس
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
عملکرد همین گروه باعث یاس وناامیدی علاقمندان وحامیان دولت گردیده..
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
مگه دولت حامی ای برایش باقی مانده اکثرا پشیمان وسرخورده شده اند گرانی تورم فقر فساد اختلاس دروغ له شدن عدالت اجتماعی اشرافی گری و........
فردوس توسی
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
متاسفانه روحانی هر روز دورتر از اصلاحات و نزدیکتر به نوبخت و واعطی و...
من یک معلم یا کارگر ناامیدم
ازدر
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
احسنتم
ناشناس
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
وقتي به رييس جمهور از جايي ديگر امر ميشود كه براي فلان سازمان يا نهادي بايد بودجه آنچناني تعيين شود، از دست رييس جمهور كاري برمياد؟!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
حداقل میتوند استفا بدهد
ناشناس
| |
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
سلام، باز شدن باب پیمانکار بازی درسطح مدارس (دیده شده در بودجه 98)مفسده بزرگی است ای عقلا به دادکشور برسید
ناشناس
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
متاسفانه رئیس جمهوری با اعتماد بیش از حد به نوبخت و این حلقه فرصت طلایی از پیشرفت در دوران حساسی از کشور گرفت. ایکاش ما سرنویشت یک تمدن و 80 میلیون انسان را فدای دوستهای شخصی و مصالح حزبی و گروهی نمیکردیم.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
استاد مهاجری شما بخشی از مسئله را گفتید و مابقی را نه.
ماجرا از حضور اقای دکتر طیب نیا شروع شد گه همین حلقه تنگ و مصیبت بار سد راهش شدندو با کمین های پی در پی مانع حضور ایشان در دولت فعلی شدند تا با به وجود اوردن همین حلقه ای که نام بردید،اهداف خویش را پیش برند،همگام نیز دیدند که عدم حضور ان دانشمند و برنامه های اقتصادی این حلقه خود خواهانه ،چنان خدمتی به دلالان کرد که در تاریخ ایران عزیز ثبت خواهد شد.
تورم تک رقمی که با برنامه ریزی بسیار خوبی بوجود امده بود را نیز سه رقمی کردند.
در خصوص رئیس فعلی بانک مرکزی نیز ،این گروه،دو سال تمام مانع از امدنش شدند،و وقتی به بانک مرکزی امد دلالان مغولیست همه چیز را بلعیده بودند.البته حال نیز از و یتعریف هم میکنند،کاش.......
در خصوص سید هاشمی نیز که در میانه راه بود و هر عقل سلیمی حکم می کرد ،با این همه تلاش شبانه روزی و هزینه های سنگین (زیرا هر برنامه این چنینی در ابتدای راه هزینه های زیادی خواهد داشت) حمایتی مضاعف می شد ،به راحتی با لبخند نوبخت و یاران نحیفش و دلخوری و ناراحتی های مکرر،وی را وادار به استعفا نمودند،و همه چیز را به افت سپردند.
شمس
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
درست میگی ولی کو گوش شنوا