صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۴۸۵۴۸
تعداد نظرات: ۳۵ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۰۸ - ۰۴ دی ۱۳۹۷
حسن روحانی هنگام تقدیم لایحه بودجه به مجلس گفت: ما در مالیات مشکل داریم. چه کسانی از مالیات معاف هستند و چه کسانی مالیات نمی‌دهند. مردم با شفافیت باید بدانند. بیشترین سود را دلال ها و سوداگران می‌برند و کمترین مالیات را آنان می‌دهند. ما باید شرایط را تسهیل کنیم نه آنکه در شرایط رکود مالیات را افزایش بدهیم. هرکسی که درآمد بیشتری دارد باید مالیات بیشتر بدهد. هرکه بامش بیشتر برفش بیشتر!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رییس جمهور دقایقی پیش برای ارائه لایحه بودجه در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی حاضر شد.

به گزارش انتخاب، حجت الاسلام حسن روحانی به همراه محمد باقر نوبخت، رییس سازمان برنامه و بودجه، معصومه ابتکار، معاون امور زنان مجلس شورای اسلامی، زنگنه وزیر نفت، دژپسند وزیر اقتصاد، رحمانی فضلی وزیر کشور، رضا رحمانی وزیر صنعت، علوی وزیر اطلاعات، واعظی رییس دفتر رییس جمهور و اردکانیان وزیر نیرو در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی حضور یافت.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح امروز سه شنبه پیش از تقدیم لایحه بودجه 1398 به مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه بودجه 98 در شرایطی تقدیم مجلس شورای اسلامی می شود که ما از اواخر سال گذشته با شرایط فشار و تحریم ظالمانه آمریکا مواجه شدیم. 
وی با بیان اینکه دی ماه امسال ،دی ماه پربرکتی برای مردم ما خواهد بود . اول و آخر دی ماه پارسال با مشکلاتی مواجه شدیم.
رییس جمهوری افزود: حوادث اوایل دی ما باعث شد آمریکایی ها با برداشت غلط و تصور ناروا اواخر دی ماه موضع گیری جدیدی را علیه جمهوری اسلامی ایران و توافق هسته ای اعلام کنند و بعد هم درهر مقطعی و در هر قدمی فریاد ، صحبت و تحریکی کردند تا به خیال خام خودشان به اهداف مورد نظرشان دست پیدا کنند. 
روحانی ادامه داد: هدف اصلی آمریکا از این توطئه ها، تحریمها و فشارها که به طور مستقیم بر ملت بزرگ ایران و مردم منطقه و شرکتهای تجاری و اقتصادی جهان و برخلاف همه مقررات بین المللی است، به زانو درآوردن نظام پرقدرت جمهوری اسلامی ایران است. 
وی اظهار داشت: آمریکایی ها مانع بزرگ خودشان را در این منطقه حساس ایران سر افراز و قدرتمند می بینند و لذا هر گاه که ما در پیشرفت های داخلی توانستیم حرکت بزرگی را به وجود بیاوریم آنها سد راه شدند وپیش روی جمهوری اسلامی قرار گرفتند چون از توانمندی جمهوری اسلامی ایران هراس دارند 
روحانی خاطرنشان کرد:بی تردید آمریکا به هدف خود نخواهد رسید ایران سرافراز تر ،قدرتمند تر و با استقامت و هوشیاری بیشتر در برابر این توطئه ها خواهند ایستاد.

مهمترین بخش های اظهارات روحانی به شرح زیر است:

لایحه در شرایطی به مجلس تقدیم می‌شود که از اواخر سال گذشته با فشار و تحریم ظالمانه آمریکا مواجه شدیم.

 دی‌ماه سال گذشته کشور با مشکلاتی مواجه شده بود و همان حوادث باعث شد تا آمریکایی ها با برداشت غلط و تصور ناروا در اواخر دی‌ماه موضع‌گیری جدیدی را علیه ایران و برجام اعلام کنند و بعد هم در هر مقطعی قدمی، صحبتی و تحریکی داشتند تا به خیال خام خودشان به اهدافشان برسند.

هدف اصلی آمریکا از این فشارها و اقدامات - که این فشارها مستقیما بر مردم ایران و منطقه و شرکت‌های تجاری و اقتصادی جهان بود- بر خلاف قوانین بین‌المللی، به زانو در آوردن نظام قدرتمند جمهوری اسلامی است.

آنان مانع بزرگ خودشان را ایران سرافراز و قدرتمند می‌بینند بنابراین هرگاه ما در پیشرفت‌های داخلی توانستیم حرکت بزرگی داشته باشیم آنان سد راه شده و پیش روی ایران قرار گرفتند چون از توانمندی ایران هراس دارند

البته بی‌تردید آمریکا به هدف خود نخواهد رسید. ایران قدرتمندتر و سرافرازتر و مردم با هوشیاری و استقامت بیشتر خواهند ایستاد. البته بی‌تردید تحریم و فشار بر زندگی مردم و بر رشد و توسعه کشور تاثیر خواهد گذاشت.

از سال ۹۲ همه با هم تصمیم گرفتیم از تورم فزاینده جلوگیری کنیم و تورم را تک‌رقمی کنیم و رشد منفی را به رشد مثبت برسانیم و اشتغال را به نقطه مطلوب برسانیم اما این اهداف که با همکاری هم به دست آوردیم برای دشمنان ما قابل تحمل نبود.

در سال ۹۶ توانستیم به رشد ۳.۷ دست یابیم و ۷۹۰ هزار اشتغال خالص داشتیم و رشد سرمایه‌گذاری از منهای ۱۷.۴ به مثبت ۳.۴ رسید یعنی همه شاخص‌های ما شاخص‌های مثبت بود.

اما آمریکایی‌ها در این وسط نقشه شوم خودشان را برای ملت ما اجرا کردند.

ما در اوایل امسال با التهاباتی ابتدا در بازار ارز و سپس در بازار کالا و در سایر بازارها مواجه شدیم.

آن‌ها می خواستند ما را ناامید کنند و به مردم القا کنند که نظام ناکارامد است و دولت بر کارها مسلط نیست از سایت‌ها اعلام کردند که دولت کارها را رها کرده است.

بعضی‌ها از ابرتورم گفتند و بعضی‌ها از اینکه ایران به زودی ونزوئلا خواهد شد در روزنامه‌ها نوشتند و خواستند مردم ناامید شوند.

البته شاید بسیاری هدف سوء نداشتند اما دوستانی که در زمان سختی حرف دشمن را تکرار می‌کنند آثارش برای نظام خطرناک خواهد بود.

 بودجه سال ۹۸، ۱۴۲ هزار میلیارد تومان است.

کشور ما در زمینه‌های مختلفی به خودکفایی رسیده است و توانستیم حرکت بزرگی در کالاهای مهم از قبیل فولاد و پتروشیمی ایجاد کنیم.

در زمینه گاز خودکفا شده و توانستیم توسعه پتروشیمی‌ها را از غرب تا شرق از شمال تا جنوب فراهم کنیم و آثار آن را شاهد باشیم.

موفق شدیم در شرایط سخت آب و هوایی مساله آب آشامیدنی و نیز برق مردم را حل کنیم و همچنین توانستیم بیش از ۹ هزار مگا وات ظرفیت تولید برق را افزایش داده و این را به ۲۱ مگاوات برسانیم

این نهادها و دستگاه‌ها و قوای جان برکف تحت هدایت و حمایت رهبری مسیر توسعه و پیروزی و موفقیت را در منطقه و عرصه بین‌المللی خواهند پیمود

ولی چرا کشور ما در سال جاری با التهابات اقتصادی مواجه شد؟ چون اولا تحریم ها توانست بر بازار ارز هم عملا و هم روانا تاثیر داشته باشد. مردم ما شاید همه ریزه‌کاری‌ها را ندانند

ما در مقطعی در ابتدای سال ۹۷ قرار گرفتیم که ذخیره اسکناس ارزی ما تقریبا صفر بود و آن التهابات در بازار به وجود آمد و دولت ناچار شد برای آرام کردن بازار تصمیماتی ولو سخت بگیرد تا بتواند کشور را نجات دهد. به خاطر تحریم ما در مراودات با کشورها با مشکلات مواجه شدیم .

کسی نمی‌تواند بگوید که تحریم بر زندگی مردم تاثیر منفی نمی‌گذارد ولی کسی هم نمی‌تواند بگوید که آمریکا به اهدافش می‌رسد. آمریکا حتما شکست خواهد خورد ولی این تحریم‌ها مشکلاتی را ایجاد کرده است و باید تلاش کنیم این مشکلات را کاهش دهیم. نظام ما می‌تواند این مشکلات را کاهش دهد و جلوی مشکلات را بگیرد.

عامل دوم مشکلات اقتصادی، ساختارهای نامناسب اقتصادی بود که می‌تواند مشکلات بزرگی را برای کشور درست کند که البته بروز و ظهور بیشتری هم در دوران تحریم این ساختارهای نامناسب را نشان می دهد اگر ساختارهای ما درست بود ما می‌توانستیم امسال و سال قبل بودجه غیرنفتی داشته باشیم.

تا کی باید بودجه صندوق‌ها از بودجه سالانه پرداخت شود؟ پس این همه سرمایه‌گذاری برای صندوق چه بود؟ ببینیند صندوق‌ها به چه روزگاری افتاده است.

این همه بنگاه اقتصادی به عنوان شستا چقدر سودآوری دارد؟ ما در اقتصاد دولتی مشکل داریم

ما بخش خصوصی را تقویت نکردیم وگرنه امروز تاثیر تحریم بر کشور ما به مراتب کمتر بود

اگر بار بودجه بر دوش نفت نبود حتما تاثیر تحریم کمتر بود. ناسالم بودن اقتصاد کشور و ساختارهای اقتصادی و ساختار بودجه و وضعیت بانک‌ها و شرایط بانک ها مهم است

ببینید که یک موسسه غیرمجاز چگونه مردم و کشور و دولت را گرفتار کرد

ما امروز از هر زمان دیگری تلاش بیشتری برای اصلاح ساختار بانک‌ها داریم و یکی از مباحثی که در ستاد اقتصادی بیشترین زمان را به خود اختصاص داده است، مسایل بانکی است. تا زمانی که بانک ما سالم نشود، اقتصاد ما سالم نمی شود

ما در مالیات مشکل داریم. چه کسانی از مالیات معاف هستند و چه کسانی مالیات نمی‌دهند. مردم با شفافیت باید بدانند

بیشترین سود را دلال ها و سوداگران می‌برند و کمترین مالیات را آنان می‌دهند. ما باید شرایط را تسهیل کنیم نه آنکه در شرایط رکود مالیات را افزایش بدهیم. هرکسی که درآمد بیشتری دارد باید مالیات بیشتر بدهد. هرکه بامش بیشتر برفش بیشتر!

ما در بودجه خیلی حرکت‌های مخفی داریم که باید آشکار شود بودجه ما باید شفاف باشد هیچ راهی برای نجات از فساد و رانت جز شفافیت نداریم.

بزرگترین کاری که دولت باید انجام بدهد، دولت الکترونیک است . تا زمانی که این کار را نکنیم و تا مردم از شرایط کشور کاملا مطلع نشوند، باز هم دچار فساد و رانت می شویم

 بودجه سال قبل یک نقطه مثبت داشت و آن هم نقد بودجه کشور بود و خواهش می‌کنم که مردم امسال هم حرف بزنند و نقد کنند

یک قدرت بزرگ در کشور است و آن قدرت باید ما را نجات بدهدکه آن قدرت افکار عمومی و ملت بزرگ ایران است . این قدرت می تواند ما را به انتخاب راه درست مجبور کنند. این قدرت در سایه آن است که مردم از موضوعات آگاه باشند

چرا برخی وزارت خانه ها چندین و چند دانشگاه و پژوهشگاه دارند؟ مگر ما باید یک آموزش عالی بیشتر داشته باشیم؟ باید همه بخش ها یا منحل و یا ادغام شوند. جای شرمندگی است که یک لیسانسه دکتری صادر و امضا می‌کند

این یعنی آنکه آموزش عالی ما در مسیر درست قرار ندارد و هرکسی دانشگاه و استاد و دانشجو دارد و مدرک صادر می‌کند. ما امسال در تبصره 21 بودجه به این مساله اشاره کردیم و خواهش می کنم که شما دولت را همراهی کنید

دولت خدمات گران به مردم می‌دهد. اگر شما می خواهید از گران فروشی صحبت کنید، لطفا نام دولت را در این لیست بگذارید.

ما برای هر دانش آموز میانگین 4 میلیون تومان هزینه می کنیم. البته این به صورت متوسط است و در برخی جاها کمتر یا بیشتر است. این در حالی است که اگر دولت بخواهد این خدمت را از مردم بخرد، حداکثر یک میلیون تومان خواهد شد. یعنی 4 برابر از بیت المال باید هزینه کنیم در حالی که می توانیم این خدمات را ارزان‌تر کنیم

البته در یک سال ممکن نیست ولی می تواند در آینده و با همراهی مجلس ممکن است

چرا تحریم ها موثر است ؟ چن ساختارها را اصلاح نکردیم. علاوه بر این نیز باید وضعیت روانی جامعه را مورد توجه قرار دهیم. از دی ماه گذشته آمریکایی ها شروع به تبلیغ کردن کرد. ما چگونه می‌توانیم ایستادگی کنیم؟

بخش روانی تاثیر خیلی زیادی داشت. تحریم مستقیم بر اقتصاد تاثیر می‌گذارد اما انتظارات مردم می‌تواند تاثیرگذار باشد.

تحریم، ساختارهای غلط، جنگ روانی و بر مشکلات اقتصادی تاثیرگذار بود. اما دولت اقداماتی را در نظر گرفت تا بتواند التهابات را کنترل کند

بانک مرکزی تصمیم گرفت تا بنابر التهابات و اتفاقات روزمره تصمیم گیری نکند

امروز ما برعکس عمل کردیم. یعنی ذخایر بانک مرکزی از نظر اسکناس از هر روز دیگری بهتر است و مداخلات در بازار به حداقل رسیده است و تلاش برای مراودات با کشورها علی رغم تحریم ها ادامه دارد

در واقع ثبات مالی و ارزی به ویژه بعد از 13 آبان طبق همان قولی که به مردم دادم، شرایط کشور آرام تر شد و آمریکا هر تیری که در کمان داشت رها کرد و مردم دیدند قدرت آنان چقدر است

از توانمندی دولت برای سال بعد و سال های آینده باید بیشتر استفاده کنیم. ما ثروت و توانایی فراوانی داریم ولی همه آنها را در گاوصندوق گذاشیم و قفل کرده‌ایم

دولت دارای باارزش‌ترین زمین‌ها در داخل شهرها در کنار شهرها و در مناطق مختلف کشور است

من در استانی رفتم زمین بسیار وسیعی کنارش بود. گفتم این برای کجا است؟ گفتند برای فلان وزارتخانه است. از 30 سال پیش زمین را گرفته بود و می‌خواهد 40 سال بعد طرحی را پیاده کند. ما دارایی‌هایمان را نباید منجمد کنیم.

آب به عنوان یک مساله مهم و اساسی برای ما مطرح است. بنابراین ما باید این مشکل را حل کنیم. ما باید اقدامات لازم را انجام بدهیم.

ما برای عبور از مشکلات و معضلات باید همه توانایی را به کار بگیرد و در کنار آن مجلس همه توانایی خود را به کار بگیرد و ما باید از توانمندی خودمان برای شرایط بهتر سال آینده استفاده کنیم. در سیاست بودجه‌ای آینده مانند قبل چند نکته مهم است

اولین مساله در تحریم فشار به اقشار جامعه به ویژه دهک‌های پایین جامعه است. شرایط تورمی ما در ماه‌های گذشته مناسب نبود و مردم به زحمت افتادند. این مساله را در بودجه سال آینده لحاظ کردیم

اولا برای کالاهای اساسی و تسهیلات پزشکی با دلار نرخ 4200 تومان، حدود 13 میلیارد دلار برای 97 در نظر گرفتیم که در سال 98 این اعتبار را به 14 میلیارد دلار 4200 تومانی افزایش دادیم و از همه می‌خواهیم که دولت را همراهی کنند

دومین مساله برای افرادی است که حقوق ثابت دارند. دولت تصمیم گرفته است که حقوق سال بعد را 20 درصد افزایش دهد تا باری که بر دوش مردم افتاد کاهش پیدا کند. همچنین تصمیم گرفتیم که در چند نوبت اقدامات جبرانی و حمایتی را از طریق مبلغی که برای کالاهای ضروری است جبران کنیم و امیدواریم تا سال آینده یک بار دیگر انجام داده و این روند را در سال آینده ادامه بدهیم.

طبق آمار طی 8 ماه سال جاری 31 میلیون و 500 هزار دلار صادرات نفتی داشتیم که نسبت به سال قبلتر 14 درصد رشد داشته و در بخش واردات حدود 12 درصد کاهش داشته‌ایم

بنابراین تراز ما مثبت است که نزدیک به یک میلیارد سنجیده می‌شود. ولی زمانی کاهش واردات در حوزه کالاهای واسطه‌ای است که باید نسبت به تصمیم گیری شود

ما تصمیم گرفتیم که تمام واردکنندگان می‌توانند مواد اولیه را در مناطق آزاد وارد و انبار کنند. این تصمیم را به خاطر تولید اتخاذ کردیم. همچنین تصمیم گرفتیم برای کالاهای ضروری، تسهیلاتی را فراهم کنیم

بحث مهم دیگر بحث اشتغال است. سازمان برنامه و بودجه مکلف شد که با همه دستگاه های اجرایی بتواند طی توافقی برای اشتغال سال آینده حرکت بهتری داشته باشد. همین طور وزیر مسکن و راه و شهرسازی قول داده است که در 2 سال آینده بیش از 400 هزار واحد مسکونی برای بافت فرسوده و بیش از 500 هزار واحد مسکونی برای نوسازی اقدام کند

در بخش گردشگری تلاش داریم تا جاذبه گردشگری را بیشتر کنیم. و انشاالله با بخش های مربوطه به ویژه در حوزه اشتغال تلاش خواهیم کرد. در حوزه آب تلاش زیادی برای کاهش مصرف آب به ویژه در بخش کشاورزی دنبال خواهیم کرد و در سال آینده اقدامات مهمی انجام خواهد گرفت

در بخش کشت گلخانه ای تا اول دولت یازدهم 8 هزار هکتار کشت گلخانه ای داشتیم ولی حالا این میزان به بیش از 15 هزار هکتار رسیده است

آخرین نکته ما محیط زیست است. این مساله مهمی است و نسبت به آن برای سال آینده اقدامات ویژه خواهیم کرد. ما آب را شیرین خواهیم کرد و به بخش خصوصی منتقل خواهیم کرد. موضوع آب بسیار مهم و حیاتی است و همه مناطق حساس هستند و دولت باید به آن توجه کند. در محیط زیست بودجه آن را در نظر گرفتیم

بودجه امسال در مجموع با 407 هزار میلیارد تومان دو سقفی کردیم که در سقف دوم آن دو 20 هزار میلیارد ثانویه خواهد آورد. طبق دستورات مقام معظم رهبری اصلاحاتی در بودجه لحاظ کردیم

بودجه عمرانی هم 62 هزار میلیارد خواهد بود و امیدواریم تا بهمن ماه بودجه را از مجلس دریافت کرده و در اسفند بودجه را برای سال آینده اجرایی کنیم . در سال آینده انتخابات مجلس شورای اسلامی هم در پیش خواهیم داشت که انشاالله در دهه پنجم انقلاب اسلامی سال مبارکی را در پیش خواهیم داشت.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۵
ناشناس
|
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۵
حداکثر ۲۰ درصد پلکانی برای زیر ۳ میلیونی ها و عملا فقط افزایش مالیات برای همه طوری که با وجود ۴ برابر کاهش پول و گرانی همه چیز باید مالیات بیشتر هم بدهیم و حتی ۱ درصد هم افزایش حقوقی نیست.
ناشناس
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۵
قدرت خرید مردم با سقوط ارزش پول ایران یک پنجم شده . اونی که الان حدود پنج میلیون میگیره با افزایش تورم و قیمتها مثه اینه که داره یک میلیون میگیره. تازه کسی که بیست سال سابقه داره و احتمالا زن و دو بچه داره رو با کسی که مجرده یا فقط متاهله و سابقه خیلی کمتری داره مقایسه کرد. کسی مخالف افزایش حقوق افراد کم درآمد جامعه نیست اما اونایی که سابقه بیشری دارند خرجشون هم بیشتره.پس تکلیف سابقه و سنوات خدمتی ، سطح سواد و تخصص و صلاحیتهای فردی و شغلی افراد چه میشود؟.
ما رانت و دکل و پول نفت و دزدی میلیاردی و پست و مقام و دریافتی نجومی ناحق نمیخواهیم ما حق طبیعی خودمان را میخواهیم. خدا یه جو انصاف به شماها بده!
ناشناس
|
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۵
افزایش حقوق 20 درصد در سال 98 عملا اتفاق نمی افتد فقط در بوق دمیده می شود و در اجرا میانگین 8 ال 10 درصد می باشد تورم 50 درصدی با 10 درصد جبران نمی شود
بی نام
|
۰۵:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۵
بخاری مدارس سیستان و بلوچستان...
یا سقفی برای چادر نشینان زلزله سرپل ذهاب...
میداند که سالهاست بر جهل ما سوارند!
ناشناس
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۵
کل بودجه کشور۱۷۰۰هزارمیلیارد تومان
بودجه عمومی ۴۵۰هزار میلیارد تومان
بودجه شرکتهای دولتی ۱۲۰۰هزارمیلیارد تومان
بودجه شرکتهای دولتی در مجلس تصویب نمیشود و نظارتی برآنها نیست و پاسخگویی هم ندارد
فقط حدود یک سوم کل بودجه در مجلس تصویب میشود و برای کمتر ازیک درصد این یک سوم که به مؤسسات قرآنی تعلق میگیرد و بودجه دفاعی که در برابر سایر کشورها بسیار ناچیز است ، درزمان تقدیم بودجه ، جوسازی میشود!!!!!!!
همه واقعا سرکاریم و واقعٱ بیکاری را ریشه کن کرده اند !!!!!!!
ناشناس
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
فقط موندم چرا از تشریفات ریاست جمهوری کم نمیکنند و بودجه اش زیاد هم شده ؟ !!!!!!! نیروهای پرافتخار مسلح واجب ترند یا........؟
ناشناس
|
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
آخرش ما نفهميديم آمريكا مي تواند يا نمي تواند هيچ غلطي بكند
علي بركة الله به اين آمريكا
اگه نبود مي خواستيد اين همه بي لياقتي و بي عرضه گي خودتان را به گردن چه كسي بياندازيد
ناشناس
|
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
حدیثی هست که نقل به مفهوم می گوید اگر مردم از باطن ذات و نیات یکدیگر آگاه می شدند حاضر نبودند حتی یکدیگر را دفن کنند! مقامات و مسولان البته بنا به تعداد و شدت دروغ گفتن ها در اولویت می بودند.از مقامات هم که سوال کنید یکی پاسخ سر راست و درست و آدرس و نحوه نگهداری 100 میلیارد دلار مسدود شده پسا برجام را به رسانه ها و مردم نخواهد گفت 100 میلیاردی که هیچکس از آن صحبت نمی کند که در کدام شرکتها بانکها و موسسات فریز شده و هرگز ازاد نشد و چرا ؟ یادی از فونسکای پاناما هم باید کرد سیاه چاله نامعلوم دیگری ...
ناشناس
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
مرد حسابی میدونی تورم چقدر بوده!!!!
ناشناس
|
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
روحانی فقط تا زمانی که هاشمی بود...
ناشناس
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
خسته نباشی دلاور خدا قوت قهرمان...
تتمه مملکت رو هم جنابعالی به اتفاق جناب آقایان جهانگیری، نوبخت، واعظی، سیف و بقیه به باد دادید...
ناشناس
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
علی برکت الله
ناشناس
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
شما اگه میتونی بگو پزشک ها کارتخوان تو مطبشون بذارن و فرار مالیاتی نکنند دیگه مالیات گرفتن از فلان نهاد و بهمان موسسه وابسته پیشکش. شما نشون دادی که حداقل انتظار را هم نمیشه ازت داشت
ناشناس
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
همه چه 50 تا 300 درصد گران شده بعد فقط 20 درصد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! 20 درصد زمانی کافی است که دلار بازار آزاد را 4200 تومان بکنید !!!!!
ناشناس
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
20 درصد پلکانی
یعنی هیچ یعنی کشک
ناشناس
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
روحانی:در مقطعی در ابتدای سال ۹۷ ذخیره اسکناس ارزی ما تقریبا صفر بود.
این حرفت رو باور کنیم یا اونی که گفته بودی ذخیره ارزی ما 100 میلیار د دلاره؟
یکیش دروغه !
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
درست گفته صد میلیارد دلار تتمه ازاد شده 30 میلیاردی نقدی و قابل وصول برجام است ولی در زندانهای حساب های مسدود شده بانک های بین المللی و بودجه شرکتهایی چون نیکو و غیره فریز شده برای شاید وقتی دیگر... .همه دروغ گفتند حتی اوباما و ترامپ همه اینها با هم ملت ما را سر کار گذاشته اند. به همراه عزیزان و اعوان و انصارشان ....
ناشناس
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
مگه جنسها 20 درصد گرون شده که حقوقها رو 20 درصد بردید بالا؟ خودتون که مشکلی ندارین بدبخت قشر کارمند و کارگر . هرچند کاسبها هم حال و روز بهتری ندارن
ناشناس
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
اگر خیلی به فکر مردم هستید جلوی افزایش قیمتهارا بگیرید نه اینکه فلان درصد افزایش حقوق بدین. کسی که ماهانه یک میلیون و نیم میگیره 20درصدش میشه 300 هزارتومن. این افزایش چه دردی را از او و خانواده اش درمان میکنه مادامیکه که نرخ کالا و خدمات روز بروز افزایش پیدا میکنه.
ناشناس
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
وفق شدیم در شرایط سخت آب و هوایی مساله آب آشامیدنی و نیز برق مردم را حل کنیم؟؟؟؟؟؟؟ پس این قطعی های برق در تابستان گذشته کار چه کسی بود ؟
ملت ایران
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
از جناب روحانی کمال امتنان را برای اعلام مشکلات کشور داشته،از رئیس جمهور و دولت محترم تقاضا داریم توجه ویژه ای به سخنان ایشان داشته باشند و پیشنهاد می کنیم حتماً ایشان را به عنوان مشاور رئیس جمهور در دولت جذب نمایند.
با سپاس و دعای خیر
امین درویشی
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
تا کی جناب روحانی جای جواب دادن سوال میپرسه؟
سوال ها رو دقیقا از کی میپرسه؟
یا لیست داخل جیب محمود میفتیم ما
راستی دی ماه رو خدا به خیر کنه چون باز شیخ حسن وعده داد
ایرانی
|
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
ریئس جمهورحراف:چرا برخی وزارت خانه ها چندین و چند دانشگاه و پژوهشگاه دارند؟ مگر ما باید یک آموزش عالی بیشتر داشته باشیم؟ باید همه بخش ها یا منحل و یا ادغام شوند. جای شرمندگی است که یک لیسانسه دکتری صادر و امضا می‌کند>
مردم :اقای رییس جمهوربلانسبت 5سال رییس جمهورید! این سوال راشما ازکی می پرسید میشه بگیدتواین مدت چه کار کرده ایدکه همیشه بجای اینکه جوابگوی مشکلات مردم باشیدخودرادرمقام سوال کننده دیده ومی بینید! مردم راچه فرض کرده اید!؟
پاسخ ها
علی
| |
۱۹:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
احتمالا عمه بنده میبایست اینکارها را می کردند و بنده از طرف عمه خاطی خود عذر خواهی میکنم که اینکارها را نکردند و باعث ناراحتی جناب رییس جمهور و از بین رفتن ثروت ادارات دولتی که از جیب مردم هزینه میگردد شدند ، شرمنده هستم پوزش
ناشناس
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
در صورتی که امسال هم حقوق کارمندا پلکانی باشد شاهد
تحصن فرهنگیان باشید
ناشناس
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
نرخ تورم نسبت به سال گذشته 50 درصده حالا بعد شش ماه تحمل این وضعیت ، سال دیگه افزایش 20 درصدی دستمزد داریم تازه اونم اینقدر سرو تهش رو میزنن که عملاً زیر 17 18 درصد میشه.برکت دی ماه با افزایش قیمت مرغ شروع شده .خدا سال دیگه رو بخیر بگذرونه.
حامدی
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
بله . حداد عادل دخترش آمریکاس. پسر با جناقش رییس شبکه سه هست.
7 - 8 نفر هستن. 50 میلیاردتومن بودجه میگیرن

آمریکا معلومه هیچ غلطی نمی تونه بکنه!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
چقدر تابلو خواستی حواسمان از دولت و اطرافیانش پرت بشه!!
ناشناس
| |
۲۰:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
عقده داری؟
ناشناس
| |
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
بکوری چشم غربگدایان ،امریکا هیچغلطی نمیتواند بکند . الان فقط دوره جداشدن سره از ناسره است.
ناشناس
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
قربان ، برکت داره از در و دیوار می باره ، البته نه برای مردم . نمونش قیمت مرغه که عین خیالتون هم نیست .
ناشناس
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
اول و آخر دی ماه پارسال با مشکلاتی مواجه شدیم.!!
کاشکی پارسال بود و قیمتها قیمت پارسال بود
ناشناس
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
بعد این همه دروغ بالاخره راست گفت دی ماه با برکتی در پیش اولین برکتش دیدیم دیروز.
پاسخ ها
علی
| |
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
تنها ۲ حرف راست در بودجه این بود که
۱_ کل شرکتهای وابسته به آستان قدس در سال فقط صد هزار تومان مالیات خواهند داد !!!!!!
۲ _ دیگر اینکه حدود ۱۶۰۰ میلیارد تومان فعلا بنیادها و سازمانهای خاص !! بعنوان بودجه فرهنگی !؟ دریافت خواهند کرد و پاسخگوی هزینه کرد ان هم به هیچکس نخواهند بود .
ناشناس
| |
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
شرکتهای دولتی که بدون هیچ پاسخگویی دارند پول میگیرند و حقوقهای نجومی میدهند ،هم پاسخگو نیستند