صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۴۷۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۴ : ۱۱ - ۲۸ آذر ۱۳۹۷
فیسبوک صدها صفحه مرتبط با ارتش میانمار را حذف کرد. به نظر می رسد هدف از حذف این صفحات کاهش خشونت در میانمار و احترام به حقوق اقلیت های مسلمان باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فیسبوک صدها صفحه مرتبط با ارتش میانمار را حذف کرد. به نظر می رسد هدف از حذف این صفحات کاهش خشونت در میانمار و احترام به حقوق اقلیت های مسلمان باشد.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، فیسبوک اعلام کرد که صدها صفحه و حساب های مربوط به تلاش های نظامیان میانماری را که اقدام به انتشار خبر جعلی و سخنان نفرت انگیز می کردند شناسایی و حذف کرده است.

در مجموع، فیسبوک اعلام کرد که 425 صفحه، 135 حساب کاربری فیسبوک و 15 حساب کاربری اینستاگرام را که رفتارهایی نادرست و هماهنگ شده علیه اقلیت ها داشتند را مسدود کرده است.

درواقع می توان گفت این پاکسازی فیسبوک، دومین مرحله از بین بردن فعالیت های نظامی میانمار در فیسبوک است که  مدیران این شبکه اجتماعی در ماه های اخیر انجام داده اند. در ماه اوت، فیس بوک 18 حساب و 52 صفحه مرتبط با خشونت های قومی علیه مسلمانان روهینگیا را در میانمار حذف کرد.

صفحات حذف شده اخیر شامل مواردی مثل اخبار، سرگرمی، زیبایی و صفحات سبک زندگی است.به گفته فیسبوک  یکی از صفحات حذف شده حدود 2.5 میلیون طرفدار داشته است.

فیس بوک در یک پست وبلاگی گفت: "تصمیم ما برای حذف این صفحات بر اساس رفتار کاربران و ادمین ها بود نه نوع محتوایی که ارسال می کردند."

کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل متحد در ماه مارس در مورد خشونت در میانمار نتیجه گرفتند که فیسبوک دراشاعه  این بحران نقش تعیین کننده ای دارد و باعث شده که صدها هزار مسلمان روهینگیا از کشور فرار کنند.

مقامات ارشد حقوق بشر سازمان ملل در ماه اوت پیشنهاد کردند که رهبران نظامی میانمار به علت نسل کشی علیه مسلمانان روهینگیا مورد پیگرد قانونی قرار گیرند. بیش از 700 هزار مسلمان روهینگیا از دولت مرکزی میانمار فرار کرده اند، زیرا حملات شورشیان در ماه اوت 2017 باعث واکنشهای سنگین نظامی شد.

گزارشگران سازمان ملل متحد معتقدند جنایات متعدد علیه اقلیت در میانمار، شامل تجاوز ، بردگی، تهدید و تخلیه روستاها و کشتن کودکان، بوده است. گزارش شده است که تقریبا 10 هزار نفر در جریان این خشونتها کشته شده اند و دهها هزار نفر از کشور فرار کرده اند.

فیسبوک نیز در ماه نوامبر اعتراف کرد به اندازه کافی علیه این نوع خشونت ها در فضای مجازی تلاش نکرده است و ضمن معذرت خواهی، وعده داد مشکلات را حل می کند.