صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۴۷۳۹۶
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۱ - ۲۸ آذر ۱۳۹۷
حتما تا به حال بارها شنیده اید که خواص برخی از سبزی ها با پخت و حرارت دیدن از بین می رود اما جالب است بدانید همه سبزی ها اینگونه نیستند و برخی سبزی ها نیز پس از حرارت دیدن سالم تر هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

حتما تا به حال بارها شنیده اید که خواص برخی از سبزی ها با پخت و حرارت دیدن از بین می رود اما جالب است بدانید همه سبزی ها اینگونه نیستند و برخی سبزی ها نیز پس از حرارت دیدن سالم تر هستند.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، اگرچه بسیاری از سبزی ها به شکل خام سالم تر هستند، اما برخی سبزی ها نیز به شکل پخته خواصی متعدد دارند:

_اسفناج از جمله سبزیجاتی است که چه خام باشد چه پخته سرشار از خواص است اما جالب است بدانید اسفناج پخته به رفع یبوست کمک بیشتری می کند و البته اسیدفولیک بیشتری آزاد می کند، البته فراموش نکنید که بهتر است اسفناج را بدون ماست خورد چرا که اسفناج سرشار از آهن است و ماست سرشار از کلیسم و خواص این دو بر یکدیگر خنثی کننده است

_گوجه فرنگی نیز در دو حالت سرشار از خاصیت است. درواقع گوجه فرنگی خام سرشار از خواص ضدسرطانی و آنتی اکسیدان ها است و وقتی پخته می شود نیز لیکوپن آزاد می کند که برای اعصاب مفید و محرک است و حتی در درمان بیماری هایی مثل پارکینسون مفید است

_کلم بروکلی به شکل پخته(نه له شده) خواصی متعدد دارد. دقت کنید که چون کلم بروکلی سریع می پزد نیاز به زمان پخت بالایی ندارد. کرم بروکلی سرشار از خواص ضد سرطانی است

_هویج نیز به دو شکل خام و پخته سرشار از خاصیت است و طرفدارانی دارد.خواص ضدسرطانی هویج پخته پیش از هویج خام است

_برخی انواع لوبیا و باقلا به شکل خام می توانند مشکلات سوء هاضمه  و مسمویت ایجاد کنند. بنابراین بهتر است پخته صرف شوند

به طور کلی سعی کنید سبزیجات را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا سالم تر زندگی کنید. سالاد و سبزیجات راه نجات شما از سرطان و انواع بیماری ها محسوب می شود.