صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۴۷۳۹۰
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۱۰ - ۲۸ آذر ۱۳۹۷
دبیر انجمن کیلینیکال انکولوژی گفت: بر اساس آخرین آمارها سالانه حدود 95 تا 100 هزار نفر مورد جدید ابتلا به سرطان در کشور داریم و بعد از بیماری‌های قلبی و عروقی سرطان‌ دومین عامل مرگ و میر در کشور است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دبیر انجمن کیلینیکال انکولوژی گفت: بر اساس آخرین آمارها سالانه حدود 95 تا 100 هزار نفر مورد جدید ابتلا به سرطان در کشور داریم و بعد از بیماری‌های قلبی و عروقی سرطان‌ دومین عامل مرگ و میر در کشور است.

حسین فودازی، در افتتاحیه سومین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی و سیزدهمین کنگره سالیانه کلینیکال انکولوژی ایران که همزمان با برنامه پرستاری و کنگره کارشناسان رادیوتراپی اظهارداشت: در این کنگره جدیدترین مباحث مربوط به تشخیص و درمان سرطان با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته داخل و خارج از کشور ارائه و مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

دبیر انجمن کیلینیکال انکولوژی افزود: بر اساس آخرین آمارها سالانه حدود 95 تا 100 هزار نفر مورد جدید ابتلا به سرطان در کشور داریم و بعد از بیماری‌های قلبی و عروقی سرطان‌ها دومین عامل مرگ و میر در کشور هستند.

وی افزود: سالانه 30 تا 35 هزار نفر به دلیل سرطان جان خود را از دست می‌دهند و در حال حاضر 450 تا 500 هزار نفر مبتلا به سرطان بوده که یا درمان شده و یا بیماری‌ آنها تازه تشخیص داده شده است.

دبیر انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی تا 15 سال دیگر میزان بروز موارد جدید ابتلا به سرطان در ایران به دو برابر خواهد رسید که این افزایش به دو دلیل بالا رفتن هرم سنی جمعیت در کشور از جوان به سمت میانسالگی و مجموعه مشکلات ناشی از آلودگیهای زیست‌محیطی، تغذیه و سبک زندگی ناسالم سبب این افزایش موارد جدید سرطان خواهد شد. بنابراین افراد می‌توانند با استفاده از مصرف غذاهای سالم، تحرک بدنی و ورزش تا حدود زیادی از بروز این بیماری در خود پیشگیری کنند.

فودازی گفت: افراد در صورت مواجه با هرگونه توده قابل لمس در بدن و یا خونریزی در مدفوع همچنین کاهش وزن شدید ویا سرفه های که بیش از دو هفته به طول انجامیده،حتماً به پزشک مراجعه کرده و پیگیری‌های لازم را انجام دهند چرا که سرطان بیماری بوده که در صورت تشخیص به موقع و زودهنگام می‌توان تا حدود زیادی آن را کنترل و درمان کرد.

منبع: فارس