صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۴۵۷۶۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۸ - ۱۹ آذر ۱۳۹۷
سید حسن قاضی‌زاده‌هاشمی وزیر بهداشت با اشاره به اینکه قریب به ۳ میلیارد دلار تاکنون بانک مرکزی به ما ارز دارو داده است، گفت: دلیل اینکه الان در داروخانه می‌گویند دارویی جز هفت، هشت قلم کم نداریم همین است، دارو را بخش خصوصی با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی وارد می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه نوسانات قیمت دلار موجب تغییر 9 تا 12 درصد در قیمت دارو شد، گفت: تغییر قیمت را تا پایان سال نداریم و سال دیگر تغییر قیمت به طور منطقی خواهیم داشت.

به گزارش فارس، سید حسن قاضی‌زاده‌هاشمی عصر امروز در دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان در پاسخ به سؤالات خبرنگاران با اشاره به اینکه قریب به 3 میلیارد دلار تاکنون بانک مرکزی به ما ارز دارو داده است، اظهار داشت: دلیل اینکه الان در داروخانه می‌گویند دارویی جز هفت، هشت قلم کم نداریم همین است، دارو را بخش خصوصی با ارز 4 هزار و 200 تومانی وارد می‌کند.

وی به نوسانات قیمت دلار اشاره و آن را موجب تغییر قیمت 9 تا 12 درصد در قیمت دارو دانست و افزود: نظارت در حوزه دارو این‌قدر هست که در اثر همکاری شرکت‌های دارویی و پخش شاهد چند برابری قیمت نبودیم و اینکه می‌گوییم بین 9 تا 12 درصد، برای کل چندهزار قلم است مثلا ممکن است یک داروی مشخص مثلا ضدویروس تبخال قیمتش 60 درصد افزایش یافته اما پنج قلم داروی دیگر صفر درصد یا 2 درصد افزایش یافته باشد بعضی از داروها هستند که تولیدشان در داخل واقعا زیان‌بخش بود از نظر اقتصادی آن‌ها را واحد قیمت‌گذاری بیشتر افزایش قیمت داد و بعضی داروها را افزایش قیمت نداد یا زیر 5 درصد افزایش داد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه در دارو مواد اولیه حداکثر 34، 35 درصد را شامل می‌شود و بقیه هزینه‌های دارو به مثلا پتروشیمی که در آن استفاده می‌شود مثل کپسول یا سرم یا فویلی که روی بسته‌های دارویی کشیده می‌شود یا به صنعت کاغذ مربوط می‌شود ارتباط دارد، با توجه به افزایش قیمت این‌ها چند برابر شده و شرکت‌های دارویی واقعا تحت فشار هستند ولی ما به قولی که داده بودیم وفادار هستیم و تغییر قیمت را تا پایان سال نداریم و سال دیگر تغییر قیمت به طور منطقی خواهیم داشت و دولت کمک کند اعتبار در اختیار بیمه‌ها قرار دهد.

قاضی‌زاده‌هاشمی در ادامه در پاسخ به سؤالی در مورد وضعیت زایشگاه نیک‌نفس و بیمارستان چشم‌پزشکی که از موقوفات هلال‌احمر است، گفت: در این رابطه با رئیس جمعیت هلال‌احمر جلسه‌ای داشتیم افتخار هلال‌احمر و همه دستگاه‌هایی که مورد اعتماد مردم هستند و مردم اموال‌شان را وقف می‌کنند باید به مر وقف که هم دستور شرع و هم قانون است، باشد و به آن عمل کنند.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان مدعی است که بعضی موقوفات هلال‌احمر در درآمد آن دخل و تصرفی می‌شود که خلاف نظر واقف است بر همین اساس هیأتی مشخص کردند که نماینده مردم رفسنجان در مجلس، رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و رئیس جمعیت هلال‌احمر جلسه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در جمعیت هلال‌احمر برگزار کنند و هماهنگی کنند آن‌چه در قانون و شرع هست اتفاق افتد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابراز داشت: یکی از مواردی که در موقوفات هلال‌احمر آمده نظر واقف احداث بیمارستان چشم‌پزشکی بوده که امیدواریم این اتفاق بیفتد و در مورد زایشگاه نیک‌نفس باید ببینیم چقدر پول و اعتبار داریم، زایشگاه یکی از مراکزی است که باید احترام کنیم چون بخش ویژه زنان است و در دولت تلاش و هزینه شده که این بخش‌ها بهترین خدمات را داشته باشند امیدواریم بیمارستان نیک‌نفس هم به کمک همه وضعیتش بهبود یابد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۰۰:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
آقای وزیر دروغ چرا تا قبر چهار قدم فاصله است آ آ آ آ الان یک ماه است که در استان مازندران انسولین لنتوس نایاب است قرص زیپ مت نایاب است ضمن اینکه قبل از نایاب شدن قیمت آن از سی و چهار هزار تومان به چهل و چهار تومان افزایش یافته بود ! فکری به حال وضعیت دارو در استان مازندران بکنید .