پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس جمهور توسعه حمل و نقل ریلی را به لحاظ ایجاد امنیت و آرامش برای مردم و بهره گیری از مزیتهای ترانزیتی آن، از اولویت فعالیت ها در وزارت راه و شهرسازی برشمرد و با اشاره به برنامه های گسترده دولت در گسترش خطوط ریلی کشور، تاکید کرد: حدود ۲۰ درصد خطوط راه آهن کشور در این دولت احداث شده است.
به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در دیدار وزیر، معاونان و مدیران وزارت راه و شهرسازی اظهارداشت: وزارت خانه های راه و شهرسازی و ارتباطات،برای امن کردن جاده ها از طریق سیستمهای هوشمند برنامه ریزی و همکاری کنند.
رئیس جمهور لزوم شتاب و تحرک در بخش مسکن را مورد تأکید قرار داد و گفت: از وزیر مسکن و شهرسازی میخواهم که عقبماندگیهای گذشته را در بخش مسکن جبران کند، به نحوی که تحرکات ایجاد شده در این حوزه باعث ایجاد آرامش در بازار مسکن شود.
روحانی گزارشات ارایه شده در این جلسه را امیدوارکننده دانست و اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی، وزارتخانه بزرگ و گستردهای است که طبیعتاً اداره آن هم دشوار است از اینرو از اواسط دولت یازدهم به این نتیجه رسیدیم که برخی از وزارتخانهها از جمله وزارت راه و شهرسازی و وزارت صنعت، معدن و تجارت هر کدام به دو وزارتخانه تبدیل شوند و لایحه آن را برای تفکیک مسکن و شهرسازی از راه و حمل و نقل و بازرگانی از صنعت و معدن به مجلس شورای اسلامی تقدیم کردیم.
رئیس جمهور اضافه کرد: نمایندگان مجلس به هر دلیلی با این لایحه همراهی نکردند، اما تفکیک این وزارتخانهها را امروز هم یک ضرورت و بخصوص در شرایط تحریم به نفع کشور میدانیم. در شرایط کنونی نیاز داریم که بخش بازرگانی فعال باشد، منتها امروز صنعت و معدن نیز در داخل یک مجموعه قرار دارند و به مانند آن است که روی یک خودرویی با ظرفیت 10 تن، باری به وزن 30 تن گذاشته شده باشد که این کار حداقل میتواند سرعت این خودرو را کاهش دهد.
روحانی خاطرنشان کرد: مسکن و شهرسازی و بخش حمل و نقل هر کدام مقوله بسیار مهم و گستره بزرگی را شامل میشود و در شرایط تحریم نیازمند کارهای ویژهای در این حوزهها هستیم و امیدواریم با توجه به مسئولیت سنگینی که بر دوش دو وزارتخانه مذکور قرار دارد، بهتر از شرایط گذشته شاهد خدمات آنها باشیم.
رئیس جمهور با قدردانی از زحمات وزرا و تیم قبلی وزارتخانههای راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت، اظهار امیدواری کرد وزرای جدید با هماهنگی و تلاش مضاعف بتوانند بر مشکلات غلبه کرده تا عبور از مشکلات اقتصادی و تحریم به راحتی انجام گیرد.
روحانی توجه ویژه به بخش حمل و نقل هوایی، ریلی و جادهای را مورد تأکید قرار داد و گفت: در 5 سال گذشته در بخش حمل و نقل کارهای بسیار بزرگی انجام شده و راهآهن از اهداف و اولویتهای مهم دولت یازدهم بوده و امروز هم توسعه آن ضروری است، چرا که وسیلهای مطمئن، امن، راحت و با رفاه بیشتر برای جابجایی مسافر و انتقال بار بشمار میرود.
رئیس جمهور افزود: یکی از اشکالاتی که در سالهای گذشته وجود داشته این بوده که در حوزه راهآهن، اقدامات کمی انجام شده است. اما در 5 سال گذشته حدود 2 هزار کیلومتر خطوط راهآهن در سراسر کشور ایجاد شده که نسبت به کل دورههای قبل رشد قابل توجهی داشته است و تقریباً 20 درصد خطوط ریلی کشور، در 5 سال گذشته احداث شده است و مصمم به توسعه روزافزون در این حوزه هستیم.
روحانی خاطر نشان کرد: اولویت این دولت توسعه راهآهن بخصوص اتصال خطوط ریلی به مسیرهای ترانزیت است، چرا که از لحاظ اقتصادی بسیار حائز اهمیت میباشد. راهآهنی که به زودی به رشت متصل میشود و بخش بعدی آن اتصال رشت به آستارا است، باید هر چه سریعتر تکمیل شود و امیدواریم اینچه برون به گرمسار و برقی کردن راهآهن قم به اصفهان و تهران به مشهد نیز به سرعت عملیاتی شود.
رئیس جمهور در ادامه افزایش ایمنی در حمل و نقل جادهای را مورد تأکید قرار داد و گفت: در این حوزه باید با وزارت ارتباطات همکاری نزدیکی انجام شود تا از طریق سیستمهای هوشمند کنترلها به گونهای انجام شود که افزایش ایمنی را به دنبال داشته باشیم و اساساً باید از طریق سیستمهای هوشمند جادهها را امنتر کرده و میتوان از این طریق رانندههای منظم و دقیق را تشویق و کسانی که قوانین را رعایت نمیکنند به نحوی مورد تذکر قرار داد و برای تشویق رانندههای منظم میتوان سوخت ارزانتری در اختیار آنها گذاشت و چه اشکالی دارد که در این راستا سوخت دو نرخی اعمال شود.
روحانی افزود: سوخت در کشور ما تک نرخی است در حالی که در دنیا در ایام مختلف نرخهای متفاوتی دارد.
رئیس جمهور تصریح کرد: امروز نیازمند نوسازی در جادهها، وسایل حمل و نقل، راهآهن و لوکوموتیو هستیم و این کار باعث رفاه بیشتر مردم، حفظ محیط زیست و امنیت بالاتر میشود و بایستی گامهای خود را در این زمینه با سرعت بیشتر برداریم.
روحانی در ادامه با اشاره به اقدامات خوبی که در زمینه بنادر طی سالهای اخیر انجام شده، اظهار داشت: در این زمینه ظرفیت بندر چابهار از 2.5 میلیون تن به 8.5 میلیون تن افزایش یافته است که میتواند تحرک بسیار ارزشمندی را در حوزه حمل و نقل ایجاد کند. بندر چابهار بخشی از قاره را به آسیای مرکزی، قفقاز، روسیه و اروپا متصل میکند و میتواند در حوزه حمل و نقل و جابجایی کالا نقش بسزایی ایفا کند لذا بایستی توسعه بنادر را با جدیت بیشتر پیگیری کنیم.
رئیس جمهور در ادامه توجه به حمل و نقل هوایی را مورد تأکید قرار داد و گفت: امروز 80 درصد از پروازهای هوایی، عمدتاً از 10 فرودگاه بزرگ کشورمان انجام میشود و فرودگاههایی که در شهرهای مختلف ساخته شده و هفتهای یکی دو پرواز دارند، عمدتاً براساس اولویتهای اجتماعی و سیاسی بوده است. امروز نیازمند فرودگاههای مجهز مخصوصاً در شهرهای بزرگ از جمله تهران هستیم و این میتواند توسعه حمل و نقل منطقهای و جهانی داشته باشد.
روحانی خاطر نشان کرد: در گذشته سرمایهگذار خارجی حاضر بود تا تمام فازهای فرودگاه امام را در طول 2 سال احداث کند و به ازای آن برای چند سال از آن استفاده کند، اما وزیری بود که میگفت در سالنهای ترانزیتی که ایجاد میشود، اگر مسافری خارجی برای تغییر مسیر هوایی خود پیاده میشود، حتماً باید روسری به سر داشته باشد و یا مدعی بود که ساختن فرودگاه کار سختی نیست و خودمان میتوانیم آن را احداث کنیم. از این گونه مشکلات هنوز هم در کشورمان وجود دارد جایی که ورود سرمایهگذار و دانشمند خارجی را دارای اشکال میدانیم، اما مربی خارجی را برای ارتقاء تیم ملی فوتبال خود بدون اشکال میشماریم. با چنین کارهایی است که فرصتها را میسوزانیم و هدر میدهیم.
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه بدون همکاری با بانکهای خارجی هزینهها 20 درصد گرانتر و با وجود همکاری هزینهها کاهش مییابد، تصریح کرد: اگر FATF، باشد هزینهها 20 درصد ارزانتر است و بدون آن گرانتر خواهد بود و کسی که علیه این مسأله شعار میدهد، باید هزینهاش را هم بپردازد. پذیرفتنی نیست که یک نفر در ارگان و نهادی شعار دهد و آثار این شعار برای مردم ترجمه نشود.
روحانی اظهارداشت: اینکه برجام باشد یا نباشد باید برای مردم ترجمه شود که بودن آن چه قدر سود دارد و نبودنش چقدر میتواند ضرر داشته باشد، مگر میشود در دنیای امروز با بانکهای جهان همکاری نداشت؟ منتها کسی در گوشه ای نشسته و مردم را تحریک میکند که اگر این قرارداد امضاء شود، اسلام از دست میرود. ای کاش اسلام را میفهمید و چنین حرفی را میزد.
رئیس جمهور تأکید کرد: اداره کشور با مردم است و باید برای آن از مردم سوال شود. باید هزینه کارها به مردم گفته شود که اگر کاری انجام گرفت یا نگرفت چه تسهیلات و هزینههایی برای مردم به دنبال دارد.
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود نظارت دقیق بر ساخت و ساز مسکن را مورد تأکید قرار داد و گفت: در بخش ساختمان باید نظارتهای دقیق وجود داشته باشد و حتی میتوان شرکت ناظری از خارج بر این حوزه نظارت کند.
رئیس جمهور افزود: چقدر از ساختمانهایی که ساخته میشود در چارچوب روز است و چند سال در این حوزه عقب هستیم. آیا امروز نظارت دقیقی در حوزه مسکن اعمال میشود؟ اگر چنین است چطور در پل ذهاب بعد از چند سال، ساختمانها فرو میریزد و بیمارستانی در اسلامآباد در حالی که هنوز افتتاح نشده، فرو میریزد و چرا در زلزله دچار تلفات زیادی میشویم؟
روحانی خاطر نشان کرد: در کشورهای جهان ساختمانها را برای حداقل 300 سال آینده میسازند و در ایران گذشته نیز مساجد و ساختمانهایی با قدمت هزار ساله داریم که از جمله میتوان به طاق کسرا، نقش جهان و گنبد شیخ لطفالله اشاره کرد که هنوز هم به زیبایی میدرخشند، اما چرا امروز، ساختمانهایی میسازیم که بعد از گذشت 15 سال کلنگی محسوب میشود.
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید تحول بزرگی در کیفیت ساختمانها ایجاد شود، اظهار داشت: ساختمانهایی که ساخته میشود، باید نقشه و سند کیفیت داشته باشد.
روحانی بازآفرینی شهری و توجه به بافتهای فرسوده را اقدامی بسیار ارزشمندی توصیف کرد و گفت: توجه به این موضوع در کنار تقویت صنعت ساختمان میتواند اشتغال، امنیت بیشتر و رفاه و آسایش بهتری را برای مردم به دنبال داشته باشد و امروز لازم است همه بجای ایجاد منزل به دنبال احداث مسکن و محل آرامش برای مردم باشیم.
رئیس جمهور ضرورت نظارت دقیق در حوزه مسکن را مورد تأکید قرار داد و گفت: ناظر مسکن باید غیر از تولیدکننده باشد، باید تولید مسکن به توسعهگر واگذار شده، اما بایستی به دقت نسبت به ساخت و ساز آن نظارت داشت و توجه داشته باشیم که به دنبال بساز و بفروش نیستیم، بلکه خواهان توسعهگر و افزایش رفاه و امنیت برای زندگی مردم هستیم.
روحانی با تأکید بر ضرورت تولید مسکن خوب و ارزان برای مردم، اظهار داشت: باید مسکن ارزان را از منابع درست تولید کنیم و در این راستا دولت میتواند امکاناتی که در اختیار دارد از جمله زمین و یکسری خدمات را به عنوان آورده خود در اختیار مردم قرار دهد و بانکها نیز میتوانند با ارایه تسهیلات برای تأمین مسکن به مردم کمک کنند.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: در دوره گذشته از جیب مردم برای ساخت مسکن استفاده شد و 45 هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی به بانک مسکن داده شد که این مبلغ در خوشبینانهترین حالت 30 درصد تورم را برای مردم و کشور به همراه داشت. انجام چنین اقداماتی بسیار آسان است و با اینگونه برداشت از بانک مرکزی میتوان هزاران واحد مسکونی را برای مردم احداث کرد، اما بایستی نسبت به تبعات، افزایش نقدینگی و تورم توجه داشت.
روحانی افزود: بازآفرینی بافتهای فرسوده 50 درصد متعلق به توسعهگر است و بانکها به خانه اولیها تسهیلاتی با سود پایین ارایه میکنند و 50 درصد نیز در اختیار وزارت راه و شهرسازی میماند که میتواند در بازآفرینی بافتهای فرسوده از آن استفاده کنیم.
رئیس جمهور با اشاره به گزارش وزیر راه و شهرسازی، مبنی بر احداث 400 هزار واحد مسکونی در 2 سال آینده و بازآفرینی برخی محلههای فرسوده، گفت: اگر این کار با دقت و نظارت دقیق انجام شود و زمینهای آن را دولت در اختیار توسعهگر بگذارد و با دقت به فعالیت آن نظارت کند نه تنها مردم صاحب خانه میشوند، بلکه مصرف انرژی هم بهینه خواهد شد و صرفهجوییهایی در کنار آن انجام میشود که برای زندگی و رفاه مردم مفید خواهد بود.
روحانی خاطر نشان کرد: در 5 سال گذشته در بخش مسکن اگر چه اقداماتی شده، اما باید شتاب بیشتری میداشت، لذا از وزیر راه و شهرسازی میخواهم که عقبماندگیهای گذشته را جبران کند و با ساخت و سازهای جدید بازار مسکن هم آرامش بیابد.
رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اهمیت مقوله شهرکسازیهای جدید، گفت: منشأ اولیه شهرسازی در گذشته وجود آب بوده است و امروز نیز ضروریترین مسأله در احداث شهرکهای جدید تأمین آب است و باید در این مقوله به سمت مهندسیسازی، مصرف کم انرژی، رفاه بیشتر مردم و امنیت حرکت کنیم.
روحانی همچنین توجه به معماری در احداث مسکن را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: معماری از مقولههای بسیار مهم در ساخت مسکن در شهرسازی است و توجه به آن یک ضرورت است. امروز میتوان در هر استانی و در کنار شهرهای بزرگ، شهرکهایی با مهندسی جدید احداث کرد.
رئیس جمهور در ادامه با قدردانی از فعالیتهای بنیاد مسکن انقلاب، گفت: امروز در بازآفرینی بافتهای فرسوده میتوان رقابت سالم و خوبی بین بنیاد و سازمان نوسازی ایجاد کرد تا در نتیجه آن شاهد تحول مثبت در حوزه مسکن باشیم.
تعدادی از معاونین وزیر راه و شهرسازی نیز در این دیدار گزارشی از عملکرد خود در حوزههای مختلف مسکنارایه کردند که از جمله معاون وزیر در حوزه مسکن مهر با اشاره به اهتمام ویژه نسبت به تکمیل واحدهای باقیمانده از مسکن مهر، اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید به طور متوسط سالانه حدود 200 هزار واحد مسکن مهر تکمیل و تحویل متقاضیان شده است.
حالا رسانهها و روزنامههای اصلاحطلب وظیفه دارند که FATF رو بزک کنند
⭕️ روحانی در تاریخ ۲۷ تیر ۱۳۹۵ در واکنش به شعارهای مردم کرمانشاه که فریاد میزدند "بیکاری"، گفت: خب! گوش نمیکنید مدام شعار میدهید با این شعارها که مشکلات حل نمیشود!
⚠️ آقای روحانی بیا هزینه شعارهای خودتو که گفتی سالی ۹۵۰ هزار تا شغل ایجاد میکنم رو بده، جوانان بیکار منتظر شعارهای شما هستند
"گرانیهای پس از FATF را از ارزانیهای پس از برجام کسر کنند"
بعضی وقت ها لازم است انسان با سکوت خود شاء ومنزلت خودرا نگه دارد نه با سخن گفتن
بعضی وقتها لازم است انسان به گذشته ماقبل تر از خود وسرگذشته انان نگاه کند تا ذلت را مثل افراد گذشته نصیبش نشود
بعضی وقتها لازم است به میان مردم رفت و از نزدیک با همه وجود باورشان کرد
بعضی وقتها لازم است به سخنان گذشته خود مروری کرد از انان عبرت وپند گرفت
متاسفانه در تمامی این موارد شما نمره منفی گرفتید
که حتی نمیشود با ارفاق هم به نمره 10 رساند
رابین در بخش دیگری از سخنان خود به رونمایی از موشک استراتژیک کروز حمله به اهداف زمینی در کشورمان اشاره کرده و ادامه داد: ایرانیها یک بار در سال 2012 میلادی به برنامه ای برای ساخت موشک کروز حمله به اهداف زمینی به نام "مشکات" اشاره کردند، اما تصویری از آن را نشان ندادند. در نهایت موشک سومار را رونمایی کردند. من به سرعت این موشک ایرانی را با کا اچ 55 روسی مقایسه کرده و متوجه شدم که این نه یک کپی چینی، بلکه یک کپی ایرانی از موشک موردنظر است. احتمالا موتور جتی هم که بر روی این موشک نصب شده است از نمونه روسی بهتر است. این یک دستاورد بزرگ مهندسی برای ایرانیها است. این قطعا یک کپی نیست. من از لحاظ تکنیکی به احترام افرادی که این کار را انجام دادند کلاه از سر برمیدارم و به آنها احترام میگذارم.
مدیریت برنامه دفاع موشکی اسرائیل با ابراز ترس از نیروهای مسلح کشورمان گفت که این موشک ایرانی یک موشک کروز زمین پرتاب است که از یک شتاب دهنده کمک گرفته و با استفاده از آن ارتقاع میگیرد و سپس موتور اصلی آن فعال میشود. ایرانیها با استفاده از این موشک میتوانند اسرائیل را از خاک خود هدف قرار دهند. اما آنها همچنین هواپیمای سوخوی 24 را دارند. اگر بتوانند این موشک را بر روی این هواپیما نصب کرده و با آن به سمت مدیترانه بیایند و از آنجا به سمت شمال گردش کنند، این موشک توان هدف قرار دادن هر نقطه ای از اروپا را دارد.
از شمال هند تا اسرائیل زیر سیطره موشک مشکات
ارزیابیهایی که اندیشکدههای غربی در مورد برنامه موشکی ایران منتشر کردهاند، نشان میدهد اصلیترین تلاش غرب محدود کردن موشکهای برد بلند ایران است. در حقیقت غرب تلاش میکند تا برنامه موشکی ایران را محدود به تعدادی از موشکهای کوتاه برد کند؛ موشکهایی که برد آنها عملاً تا 500 کیلومتر بوده و کوچکترین تهدیدی برای رژیم اشغالگر صهیونیستی محسوب نمیشود. همچنین سایر همپیمانان این رژیم همچون عربستان سعودی و امارات نیز از ناحیه برنامه موشکی ایران آسوده خاطر خواهند شد.
موفقیت دانشمندان و طراحان ایرانی امروزه به همگان ثابت شده است و اکنون شاهد این هستیم که ایران در بسیاری از زمینهها خودکفا شده است. اعمال تحریمهای خصمانه علیه کشورمان نیز نتوانست کاری از پیش ببرد و تهران توانست یکه و تنها راه خود را در حوزه دفاعی ادامه دهد.
کشور ما طی سالهای اخیر توانسته است طیف متنوعی از موشکهای بالستیک با ویژگیهای متفاوت برای مقابله با انواع تهدیدات را طراحی و تولید کند که به همین سبب به یکی از قدرتهای موشکی جهان و منطقه غرب آسیا تبدیل شده است. توانمندی نظامی و دفاعی کشور، بدون شک یکی از مهم ترین محورهای راهبرد نظامی جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تهدیدات است. همینطور بر اساس مولفههای قدرت، توان موشکی به عنوان یکی از مهمترین عامل بازدارنده تهاجم نظامی قرار دارد که کشور ما به خوبی از آن برخوردار است.
یقینا هزینه سازش بیشتر از مقاومت است
هم هزینه این دنیایی و هم هزینه سنگین آن دنیا
و حالا در جریان اعتراضات مردم فرانسه، 3 نفر کشته و هزاران نفر بازداشت شدند! در حالی که انتظار میرفت آقای روحانی به ماکرون در این باره تذکر دهند، یک ماهی است که ایشان روزه سکوت گرفتهاند!
وعده روحانی در ۱۹ آذر ۱۳۹۷ برای FATF : اگر FATF باشد جنس ۲۰% ارزون تر میشه
حالا این هم بماند که به لطف برجام آقای روحانی همه چیز ۲۰۰% گرون شده .
چون گزینه مطلوب برای آمریکا این بود که ایران در برجام باشد و آنها نباشند تا دستش برای تحریم، فشار و گسترش فعالیتهای ضد ایرانی باز باشد؛ برجام در نهایت توافق خوبی برای آمریکا بود، اما میخواست مطمئن شود که اگر از برجام خارج شود تا به آن گزینه مطلوبش برسد ایران میماند.
هدف آمریکا این بود که ایران در برجام بماند، محدودیت هستهای بماند و نظارتهای گسترده بماند، وقتی این را مطمئن شدند که ایران در برجام میماند آنها از برجام خارج شدند؛ این دفعه از کجا مطمئن شدند این را هم باز آقای رئیسجمهور گفت.
آمریکا خارج شد، چون احساس کرد میتواند توافق بهتری داشته باشد
در نهایت اینکه برجام توافق خوبی برای آمریکاییها بود، دلیل خروج آمریکا این بود که احساس کرد توافق بهتری را میتواند داشته باشد درواقع توافق خوب را به توافق بهتر تبدیل کند.
یعنی امتیازهای گستردهای که در رابطه با هستهای جمع شد و دستاورد هستهای که برای طرف مقابل داشت اینها باشند بعد در حوزه موشکی و منطقه هم امتیازهایی گرفته شود؛
در واقع زمانی که گفته شد برجام 2 و 3 میخواهیم و برجام منطقهای میخواهیم تفسیری که طرف مقابل از برجام 2 و 3 دارد این است که ایران امتیاز بیشتر را هم در این حوزهها میدهد، چون برجام یعنی مذاکره و مذاکره یعنی بده بستان، بده بستان یعنی قابلیت امتیاز دادن هم داریم و این منطقی برای طرف مقابل یعنی آمریکاییها است که دولت رسماً اعلام میکند من میتوانم امتیاز بیشتر به شما بدهم.
تفکری که طرف مقابل و آمریکاییها دارند این است که فشار را با خروج از برجام یکی دو سال افزایش میدهند و هدف سرنگونی جمهوری اسلامی ایران است.
این نماینده مجلس در شرح سوال خود آورده است:
جنابعالی با ادعای واهی فوق اشخاص حقیقی و حقوقی درون نظام و جامعه، اعم از نمایندگان مجلس، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام را غیر مستقیم به دریافت دهها و صدها میلیارد پول از ناحیه افراد ذینفع در پولشوئی موهوم ادعائی متهم کردهاید و چون مسیر تصویب یا عدم تصویب لایحه استعماری پولشوئی مسیر مجلس، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام میباشد آنها را متهم به تأثیرپذیری از فضاسازی مورد ادعای ذینفعان پولشوئی کردهاید که این اتهام توهین به شخصیت حقیقی و حقوقی آنان و زیر سوال بردن شعور آنها میباشد. سند و یا اسناد چنین ادعای موهنی از ناحیه جنابعالی که خدشته به ارکان و اشخاص نظام و کشور میباشد چیست؟
ثانیا دلیلداصلی خروج ترامپ از برجام همانگونه که مطهری هم به ان اشاره کرد موشک پرانی با شعار مرگ بر یک کشور عضو سازمان ملل است تهدید به بستن نتگه هرمز وسیل پناهجویان میکند که البته شکل این حرفها هم نیست
درمورد جناب مطهری هم باید بگویم تا یه تروریست کمربند انتحاری رو کنار گوش ایشان منفجر نکند ایشان باور نمیکنند امنیت یعنی چه!
درود برا برادران مخلص سپاه زنده یاد موشک پرانی آنها که باعث شده در به کوری چشم دشمنان در امان باشیم
2میلیون شغل فقط در آی تی ایجاد کرده بود؟
در شش ماهه اول سال 1396 ،یک میلیون و ششصد هزار شغل ایجاد کرده بود؟
به کدام آمار این دولت میشه اعتماد کرد؟!!!!!!
و کاری هم از دستت بر نمیاد
درود بر دولت بهار واحمدی نژادصادق
به نظرم آقای روحانی هم اسلام را نمی فهمد چون آیه ۷ سوره محمد را ندیده است که خداوند می فرماید ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم و یا آیه اشداء علی الکفار رحماء بینهم!!!!!
1- پروژه های راه آهن من جمله برقی سازی خط راه آهن مشهد به تهران، مشهد به گرگان و قطارهای حومه ای، ماه ها و بلکه سال ها درگیر بوروکراسی "لش" شد که دولت به شدت به آن پایبند است.
2- پروژه ای برای مسکن در "6 سال" عمر دولت فعلی تعریف و اجرا نشد. تاکید میکنم "هیچ" پروژه ای.
3- کاش دولت هزینه این تعلل های خود را هم پرداخت می کرد. هزینه این تورم افسارگسیخته ناشی از افزایش 4 برابری ارز، بزرگترین تورم تاریخ انقلاب، غرور و پاسخگو نبودن وزیران و ... . کاش درد مردم را می فهمیدند. ظرف چند سال تورم کم شد و ظرف چند ماه به بدترین حالت دهه ها رسید!!
4- برجام، قانون مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم و ... یکی پس از دیگری اجرا می شوند بدون این که تغییری مثبت در فضای اقتصادی ایجاد شود.
5- دولت به راحتی حرف گذشته خود را مبنی بر "فساد آور" بودن دونرخی بودن بنزین با کارت سوخت کنار گذاشته و الان می فرمایند "چه اشکالی دارد بنزین دونرخی باشد مثل کشورهای پیشرفته!!!!"
6- البته خدارا شکر با صرف هزینه های بسیار در برجام توانستیم آمریکا را کاملا منزوی نماییم... مشکلات اقتصادیمان هم ناشی از معترضان است. اگر در کشور هیچ صدای منتقدی وجود نداشته باشد، احتمالا با بسته شدن ده ها قرارداد ننگین دیگر، شاید اگر خدا بخواهد و شانس یار باشد و مدیران سرحال باشند و از انتقادات ناراحت نباشند و هزاراما و اگر دیگر ، بتوانیم هواپیمایی بخریم و مراسم فرش قرمز و عکس یادگاری با آن بگیریم... خداوند آخر و عاقبت ما را در سه سال باقی مانده بخیر نماید...
انگار نه انگار 5 سال همه امور کشور را اداره میکنند
هرجا. احیانااگه بیشرفت کوچکی کرده ( که اصلا نکرده) کار ایشان است وهرجا پسرفت کردیم کار دشمن فرضی داخلی ودولت قبله
آخه چقدر فرافکنی
حالم ملت بهم خورد از این حرفهای تکراری
چرا همه ی نظرات را منعکس نمیکنید؟
چه نفعی دارید از تصویب FATF؟
خود من یک یخچال فریزر خردادماه 97 خریدم 140/000/000ریال ،الان که یکمی ارزان شده ،قیمتش در بازار 350/000/000ریال شده. یعنی 250%گران شده ظرف 6ماه!!!!!!هنوز هم تقصیر دولت قبلیه و مسکن مهر ؟
FATF وگشایش 20 درصدی آن پیشکش
احسنت
بعد مهندس کشور خودمون نهایتا 2500000!!!!!
وعده روحانی در ۱۹ آذر ۱۳۹۷ برای FATF : اگر FATF باشد جنس ۲۰% ارزون تر میشه
حالا این هم بماند که به لطف برجام آقای روحانی همه چیز ۲۰۰% گرون شده ، الان آقای روحانی با وعده ارزونی ۲۰% داره سرمون رو شیره میماله
همونجور که قهرمانانه وارد برجام شدید ، همونجور هم خارج بشید!!!
منتظریم تا اروپا پرستان هم مانند کدخدا پرستان بی آبرو شوند بعد خاذج میشویم از برجامتان
انقلابی صبور است
فهرمانانه وارد شدیم عزتمندانه خارج میشویم
وآنوقت غربگراها رسوا خواهند شد
۶۰ هزار خانه پرند روی دست دولت مانده کسی تحویل نمی گیرد و مجانی دادند به کمیته امام و باز کسی نمی تواند داخلش برود
چرا لجبازی میکنید اینها خانه نیست و قبرستان است
فاجعه فقط در بخش مسکن
جز عقب ماندگی و کشتار و خرابی و نابودی ؟
ولی وقتی از دست رفت مردم دیدن چ اتفاقی افتاد
حالا میگن این کنوانسیون سودی نداره ولی وقتی از دست بره دولت رو مسئول میدونن
لعنت بر سیاست واسه منافعشون میلیونها نفر ازار میدن اخرشم بچه هاشون اونور اب میفرستن و گرین کارت تو جیبشونه
چقدر تناقض آخه
همین چند وقت پیش جناب ظریف در مجلس فرمودند نه من ونه رئیس جمهور تضمین نمیدهیم
حالا چه شده که جناب روحانی تضمین 20 درصدی میدهند الله اعلم
مردم اکثرا طالب زندگی ارام و امنیت و توسعه کشور هستند
قدرت مطلق در دست مافیای هزار چنگال است
بتن ریزی راکتور اراک
نابودی سانتریوفوژها
نابودی ماحصل 10سال دستاورد هسته ای و ذخایر اورانیوم کشور
تعطیلی فضایی و خروج دانشمندان آن
تعطیلی صنایع با پیروی از سیاست خام فروشی و واردات هرآنچه نیاز دازیم (دقیقا سیاست امریکا برای سلطه بر کشورها)
در برابر تحقیقا هیچ و رسیدن به منت نفت در برابر غذای اروپا
هدف جنابعالی تداوم ریاست بود که بهش رسیدی! مردم را انداختی سه کنج دیوار و گرفتار هزار مشکل کردی و باز هم حرفهای بی ربط میزنی؟ ای بابا !
اگر حتی ترامپ هم بگه ایران برجام را رعایت کرده ،برخی غربگداها میگویند نه تقصیر ماست.واقعا اینقدر..........
از خاب بیدار شو داداچ.مسئله شعار کلاهیه ک دارن سرت میذارن.
بگذریم از اینکه تحریما اینقد نباید روی اقتصاد ما اثر بذاره.
دولتمون تنبله وگرنه تحریم اونقد اثر گذار نیس دیگه
حالا حکایت توئه!
اونی که تضمینکننده رفاه دنیا و آخرت همه ما است تکیه به اسلامه نه تکیه به امریکا و قدرتهای دنیایی
تعامل با همه کشورها خوبه به شرطی که احترام و عزت حفظ بشه، اگرنه ما که گدا نیستیم و امریکاییها هم نماینده خدا نیستند که دستمان را جلوی آنها دراز کنیم و آنها هم سکوت در مقابل کودککشیهایشان را شرط کنند
اگر به روح برجام پابند بودید و اجازه سرمایه گزاری امریکایی ها در صنایع نفت و گاز و اتومبیل و هواپیما را داده بودید ترامپ برجام را هوا نمی کرد .
این دیگر همه فهمیدند که عامل بربختی هایمان اقلیتی تند رو است که کاسبان تحریم و جنگ و درگیری هستند تا جیبهایشان را پر کنند .
به هر حال چه با برجام چه بی برجام هزینه رو این مردم دارند میدن
شما ذره ای به فکر مردم نیستید
کارگر با 1.1 میلیون چکار کنه؟ کارمند فلان اداره واجبه برای سبد کالا یا اون کارگری که واقعا نون خشک برای خوردن نداره؟
وای از روزی که صبر مردم لبریز بشه
هم هسته ای داشتیم هم نشاط علمی
سال 97 سانتریفیوژ میچرخه نه چرخ زندکی مردم
نه هسته ای داریم نه نشاط
بیکاری گرانی
شوخیه مگر وعده بدهی و عمل نکنی
خوبید شما ها، سرتان را از برف بیرذون بیاورید!
گند زدید به مملکت با این حرف های مسخره
خیلی رو میخواد والا
همین شماها بودید که گفتید قطعنامه سازمان ملل که باشه تحریم های آمریکا کاغذ پاره ای بیش نیست و نتیجش رو دیدم !
همین شماها بودید که گفتید شرکت های خارجی بیان یعنی دیگه همه چی تموم شد و خداحافظ تحریم . نمونه بارزش شرکت نفتی توتال فرانسه . نتیجه اینم دیدیم !
خجالت بکشید از این وضعیت، خجالت بکشید از چرخ اقتصاد خجالت بکشید از نچرخیدن سانتیرفیوژ ها....
قضیه برجامم دقیقن همین بود.آخرشم ی آبنبات ندادن نامردا!چقد بدن اینا آخه!!!!!