صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۴۴۶۳۲
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۱۴ - ۱۳ آذر ۱۳۹۷
این روزها کارکنان فیسبوک بیش از هر زمان دیگری به  دنبال ترک شرکت خود هستند. به نظر می رسد اکثر آنان به دنبال راهی برای جدا شدن از سیستم تحت نظارت مارک زاکربرگ هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 این روزها کارکنان فیسبوک بیش از هر زمان دیگری به  دنبال ترک شرکت خود هستند. به نظر می رسد اکثر آنان به دنبال راهی برای جدا شدن از سیستم تحت نظارت مارک زاکربرگ هستند.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، بسیاری از کارکنان فیسبوک از همکاران سابق خود مشورت می گیرند که برترین شیوه های ترک فیسبوک کدامند.

حداقل شش نفر از کارکنان ارشد فیسبوک طی دو سال گذشته این شرکت را ترک کرده اند و اکثر کارمندان فعلی فیسبوک نیز به دنبال فرصت هایی برای ترک شرکت خود هستند. این تغییر رفتار در کارمندان فیسبوک بی ارتباط با رسوایی های اخیر فیسبوک نیست و نشان می دهد که کارمندان این شرکت تا چه حد نسبت به آینده کاری خود نگران هستند. به خصوص این که سهام فیسبوک نیز از ماه ژوئیه تا کنون 40 درصد کاهش پیدا کرده است.

این نوع رفتار در اکثر شرکت ها عادی است. اما با توجه به وضعیت سابق فیسبوک این شرایط نگران کننده به نظر می رسد. تا مدتی پیش سیلیکون ولی به عنوان شرکتی در نظر گرفته می شد که هیچ فردی از آن خارج نمی شد. اما اکنون به نظر می رسد سیلیکون ولی تبدیل به شرکتی شده که بسیاری از افراد به راحتی ترکش می کنند.

این تغییر می تواند یک هشدار اولیه برای مارک زاکربرگ مدیرعامل فیسبوک باشد تا روی حفظ کارمندان خود تمرکز بالاتری داشته باشد. فیسبوک یکی از بهترین شرکت های فناوری بود که کارمندانش از رقم 5، 4،3 درصد از این شرکت رضایت داشتند اما این رتبه در طول سال گذشته میلادی به شکل قابل ملاحظه ای سقوط کرده است.

اما این ماجرا چندان بی سابقه نیست. جالب است بداندی که در سال 2010 ، موج گسترده ای از کارکنان گوگل، این شرکت را به امید کار در مایکروسافت و فیسبوک ترک کردنند و برخی کارمندان مایکروسافت نیز اوایل سال 2000 به خاطر کار در فیسبوک با همکارانشان خداحافظی کردند.

چندین کارمند سابق فیسبوک در گفتگو با سی ان بی سی علت بی میلی کارکنان به حضور در فیسبوک را موج رسوایی ها و  کاهش قیمت سهام  دانستند. یکی از پرسنل سابق فیسبوک نیز می گوید ماجرای تمایل به ترک فیسبوک را حداقل از 30 کارمند شنیده است. چرا که اغلب آنان ضمن تماس با وی جویای شغل جدید بودند.

یکی از مدیران پیشین فیسبوک می گوید افت فرهنگ سازمانی و ایجاد فضای بدبینی یکی از دلایل ترک شغل کارمندان محسوب می شود. این در حالیست که تا پیش از این فیسبوک محلی برای تبادل افکار و صمیمیت بین کارمندان محسوب می شد.