صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۴۳۳۴۸
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۹ - ۰۶ آذر ۱۳۹۷
رئیس انجمن جراحان گوش،‌ گلو،‌ بینی و سر و گردن ایران، گفت که افرادی که دچار اختلالات خواب هستند بیشتر دچار سکته‌های قلبی و مغزی به ویژه هنگام خواب می‌شوند.بخش زیادی از مردم در جوامع مختلف گرفتار این بیماری هستند و ایرانیان هم مستثنی از این مشکل نبوده و اختلال خواب می‌تواند سبب اختلالات خلقی و رفتاری، کاهش انگیزه کار، بیماری‌های قلبی عروقی،‌فشار خون و مشکلات بینایی شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

رئیس انجمن جراحان گوش،‌ گلو،‌ بینی و سر و گردن ایران، گفت: افرادی که دچار اختلالات خواب هستند بیشتر دچار سکته‌های قلبی و مغزی به ویژه هنگام خواب می‌شوند.

به گزارش مهر، مهدی خواجوی، در حاشیه شانزدهمین کنگره بین‌المللی انجمن علمی جراحان گوش، گلو، بینی، سر و گردن ایران، که در مرکز همایش های رازی در حال برگزاری است، با اشاره به اینکه در حال حاضر تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای جراحی در اتاق عمل از شرکت‌های معتبر است و کیفیت خوبی دارد، تاکید کرد: تحریم‌ها سبب کمبود برخی از این وسایل شده و علاوه بر افزایش هزینه‌ها گاهی به سختی تهیه می‌شود.

وی در ارتباط با تاثیر تحریم‌ها بر روی جراحی‌های گوش و گلو و سر و گردن ایران، اظهار داشت: این جراحی‌ها ارتباط مستقیمی با ابزارها و وسایل مصرفی در اتاق عمل داشته که تحریم‌ها سبب افزایش هزینه و کمبود برخی از این ابزارها شده است و گاهی تهیه آن سخت بوده ولی با این وجود وسایل موجود همه از شرکت‌های معتبر هستند و دارای کیفیت‌اند.

خواجوی ادامه داد: رشته پزشکی نیاز به تکنولوژی پیشرفته داشته که متاسفانه تحریم‌ها مانعی در برابر ورود این چنین تکنولوژی‌های پیشرفته در کشور هستند و بخشی از این تکنولوژی که موجود بوده در صورت خراب شدن تعمیر آن با مشکل مواجه می‌شود.

وی افزود: برخی از بیماران همچون بیماران مبتلا به سرطان حنجره نیاز به پروتز جهت جایگزینی حنجره دارند که متاسفانه قیمت این پروتزها نسبت به قبل افزایش داشته و برخی از آنها که از خارج تهیه می‌شود با کمبودهایی مواجه است.

رئیس انجمن جراحان گوش،‌گلو،‌ بینی و سر و گردن ایران در ادامه در ارتباط با اختلالات خواب گفت: بخش زیادی از مردم در جوامع مختلف گرفتار این بیماری هستند و ایرانیان هم مستثنی از این مشکل نبوده و اختلال خواب می‌تواند سبب اختلالات خلقی و رفتاری، کاهش انگیزه کار، بیماری‌های قلبی عروقی،‌فشار خون و مشکلات بینایی شود.

خواجوی با اشاره به اینکه افرادی که دچار اختلالات خواب هستند بیشتر دچار سکته‌های قلبی و مغزی به ویژه هنگام خواب می‌شوند، گفت: در کودکان اختلال خواب سبب افسردگی، بیش‌فعالی،‌مشکلات فکری و رفتاری در آنها به دلیل کاهش اکسیژن‌گیری مغزی می‌شود.

وی افزود: خروپف یکی از علامت‌های انسداد هوایی فرد است ولی انواع مختلفی داشته و تمام اختلالات تنفسی هنگام خواب شامل خروپف نیست و باید نوع انسداد بررسی شود.