صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۴۳۱۷۷
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۲۱ - ۰۵ آذر ۱۳۹۷
وال‌استریت‌ژورنال:
یک روزنامه آمریکایی روز دوشنبه به نقل از دیپلمات‌های غربی مدعی شده آلمان و فرانسه برای راه‌‌اندازی کانال ویژه مبادلات مالی با ایران پا پیش گذاشته‌اند. در صورتی که فرانسه میزبانی این ساختار را به عهده بگیرد، یک مقام آلمانی ریاست آن را به عهده خواهد گرفت. ممکن است این همکاری در جهت عکس هم باشد، یعنی آلمان میزبانی ساختار را به عهده بگیرد و یک مقام فرانسوی رئیس آن باشد
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دیپلمات‌های ارشد غربی ادعا کرده‌اند فرانسه و آلمان برای راه‌اندازی کانال ویژه مبادلات مالی با ایران پا پیش گذاشته‌اند. 

اتحادیه اروپا از چند ماه پیش اعلام کرده برای مقابله با تحریم‌های آمریکا علیه ایران، قصد دارد یک کانال ویژه پرداخت مالی ایجاد کند که امکان ادامه همکاری اقتصادی با ایران را فراهم کند.

 این کانال پیش از اجرایی شدن دور دوم تحریم‌های آمریکا در روز ۱۳ آبان اجرایی شود اما امتناع کشورهای اروپایی از میزبانی ساختار جدید باعث شد که این اتفاق رخ ندهد. 

روزنامه‌ وال‌استریت‌ژورنال روز دوشنبه از قول دیپلمات‌ها گزارش داده فرانسه و آلمان قرار است میزبان نهادی شوند که وظیفه تسهیل مبادلات مالی با ایران را به عهده خواهد گرفت.

در صورتی که فرانسه میزبانی این ساختار را به عهده بگیرد، یک مقام آلمانی ریاست آن را به عهده خواهد گرفت. ممکن است این همکاری در جهت عکس هم باشد، یعنی آلمان میزبانی ساختار را به عهده بگیرد و یک مقام فرانسوی رئیس آن باشد.   

ساز و کار فعالیت کانال ویژه مالی به این صورت خواهد بود که از یک نظام اعتباری برای مبادله کالا میان ایران و کشورهای اروپایی استفاده خواهد کرد. کشورهای اروپایی ادعا می‌کنند از این طریق می‌توانند بدون نیاز به بانک‌های اروپایی یا پرداخت پول به ایران با این کشور تجارت کنند.

 واشنگتن پیش از این به کشورها درباره میزبانی این ساختار هشدار داده است. این فشارها اخیراً باعث شد اتریش و لوکزامبورگ درخواست‌های اتحادیه اروپا برای میزبانی کانال ویژه را نادیده بگیرند. 

وال‌استریت‌ژورنال نوشته این موضوع باعث شده که اکنون فرانسه و آلمان پا پیش بگذارند. دیپلمات‌ها می‌گویند مقام‌های انگلیسی در حال ارزیابی برای تصمیم‌گیری درباره همراه شدن با فرانسه و آلمان هستند. 

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۷
دو کشوری که بعد از انباشت پول به هردلیلی آن را بلوکه کرده وهپلی هپو میکنند با بی تدبیریها ی بعدی
ناشناس
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
یک چندماه هم دلتون خوش کنید به این حرفها تا برای اروپاییها از این ستون به ان ستون فرجی بشه. شاید امریکا کوتاه امد وفهمید تحریمات زیاد وضع ایران بهم نمی ریزد
ناشناس
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
این کانال چه کانالی است؟ سازوکارش چیه؟پس ازمدت بسیار طولانی وانتظارزیاد چقدر توان وقدرت ووسعت ومحدودیت عملیاتی داره ایا پس از کوچکترین تشر امریکائیهاویا بهانه های ساختگی کشورهای اروپایی تعطیل وجمع اوری وتوقیف میشند؟چقدر ازاستقلال برخوردار وتوان مقابله وحیات دارد؟وبسیاری از سوالات وابهامات دیگر.ووو.....لطفا به فکر این مسائل بیشتر باشید که کلاه سرتان وملت ایران نره وتضمینهای معتبر بین المللی وحقوقی سفت وسخت دریافت واینطور نشه مثل برجام به راحتی امریکا از ان خارج و به هیچکس هم باج نمیده وبه هیچ جاهم پاسخگو نیست ودراین مرحله فرضا با تعغیررئیس جمهور ویا وزیر ومسولی یک یا چند عضو دیگر برجام به راحتی ازقرارداد خارج شوندوملغی وبی اعتبار شود.
ناشناس
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
فعلا منتظر باشید .اروپا در حال خرید زمانه ،فقط وعده است
حمید
|
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
سلام
انتخاب عزیز لطفا درست ترجمه کنید در اون رسانه غربی نوشته (احتمال)راه اندازی،پس لطفا صادقانه ترجمه کنید
ناشناس
|
۰۵:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
باور نکنید وخود ودیگران را گول نزنید
ناشناس
|
۰۳:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
باید دید چه امتیازات جدیدی از جیب ملت داده اندتا اینجور بشود.
فراموش نکنید در برجام هم موگرینی گفت دولت ایران به این توافق نیاز داشت . هیچ امتیاز جدیدی قابل قبول نمیتواند باشد.
ناشناس
|
۰۳:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
اگر پولش بیاید داخل مملکت درسته ، وگرنه اگر هم راه بیافتد، نفت دربرابر غذا است. تازه با چاشنی التماس!!!!
ناشناس
|
۰۰:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
خوش خیال هستید
ناشناس
|
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۵
این مکانیسم وقتی اجباری برای شرکتها در معامله و فعالیت در اون نباشه چه فایده ای برای ایران داره؟؟ایران تنهایی در این مکانیسم چکار کنه؟؟به نظر میرسه بیشتر برای از سر رفع کردن مسولیت برای خودشان باشه.متاسفانه در تله ای که برای ما ساختند گیر افتادیم
محسن
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۵
شب دراز است و قلندر بیخواب