پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت میگوید: اگر احزاب اصلاحطلب اختلافات داخلی خود را کنار نگذارند قطعا آینده حزبی، چون موتلفه در انتظار آنها خواهد بود.
اصلاح طلبان بازهم به روزهای «اختلاف» و «چنددستگی» درون جریانی بازگشته اند، اختلافاتی که هرچقدر بزرگان و چهرههای شاخص این جریان سعی در پنهان کردن و حتی کتمان کردن آن دارند، اما اتفاقات رخ داده در جریان انتخاب شهردار تهران و کمی عقبتر از آن مجادلات بر سر جایگاه و نقش شورای عالی سیاستگذاری تنها دو نمونه از اختلافاتی هستند که حکایت از آن دارند که چپ گراهای سیاست ایران از روزگار وحدت درحال فاصله گرفتن هستند و بعید به نظر نمیرسد اگر کرسی هاس سبز پارلمان یازدهم را زیر سایه این تنشها و تفرقه به رقیب راست گرایشان تقدیم کنند.
در همین راستا، محمد هاشمی عضو سابق حزب کارگزان درباره وضعیت این روزهای احزاب و جریانات سیاسی اصلاحطلب و علنی شدن برخی از اختلافات درون جریانی، اظهارکرد: آنچه این روزها در بدنه جریان اصلاحطلبی شکل گرفته است به خوبی نمایانگر این است که احزاب و تشکلهای زیرمجموعه این جریان سیاسی از یک ضعف ساختاری عمیق برخوردارهستند که اگر فکری برای آن نشود قطعا در آینده مشکل ساز خواهند بود.
وی افزود: انتظار میرود باتوجه به مطالباتی که از سوی مردم نسبت به جریانات اصلاحطلبی وجود دارد اصلاحات لازم در جهت بهبود وضعیت این تشکل سیاسی در نظر گرفته شود.
تک روی تشکلهای اصلاح طلبان نتیجهای جز شکست ندارد
این فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به اینکه تکروی تشکلهای سیاسی اصلاحطلب بدون شک در مقطع فعلی جز شکست هیچ دستاوردی را عاید آنها نخواهد کرد، تصریح کرد: در فضای امروز کشور هر جریان سیاسی اعم از اصلاحطلب و اصولگرا اگر قصدی برای ادامه فعالیت سیاسی به صورت منسجم و سازمان یافته دارند باید بدانند که بدون ائتلاف هیچ دستاوردی جز شکست در انتخابات نصیب آنها نخواهد شد.
هاشمی خاطرنشان کرد: اصلاحطلبان بدون شک اگر رویه فعلی را در رویکردها و راهبردهای خود در نظر بگیرند و هر حزب و جریان سیاسی به سیستم تکروی که آغاز کرده است ادامه دهد قطعا نه تنها در انتخابات مجلس بلکه در انتخابات ریاستجمهوری نیز هیچ نتیجهای جز شکست عاید آنها نخواهد شد از این رو تغییر در رویه فعلی این جریان سیاسی الزامی است.
عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: در جامعه سیاسی ایران براساس آخرین اطلاعات اصلاحطلبان ۲۱ درصد، اصولگرایان ۲۰ درصد، جریان اعتدالی ۳۶ درصد از رای مردم را به خود اختصاص داده اند و بقیه آرا و نظرات مربوط به قشر خاکستری است که معمولا نقش مهمی را نیز در رویدادهای مهمی، چون انتخابات برعهده دارند.
اصلاح طلبان ضریب نفوذ لازم را در بین مردم ندارند
عضو سابق حزب کارگزاران با اشاره به اینکه اصلاحطلبان در حال حاضر ضریب نفوذ لازم را در بین مردم ندارند گفت: اختلافات درون حزبی قطعا میتواند در عدم تشکیل ائتلاف فراگیر در بین تشکلهایی که خط مشی مشترک دارند تاثیرگذار باشد از این رو با رویه فعلی اصلاحطلبان، شکست آنها حتمی است چرا که این جریان سیاسی قاعدتا با این رویه نمیتواند هیچ وزنکشی سیاسی را در فضای فعلی انجام دهد.
هاشمی با اشاره به تجریه اصولگرایان در انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۶ اظهار کرد: حزب موتلفه در انتخابات ریاستجمهوری گذشته به عنوان یکی از احزاب اصولگرا با گزینهای مستقل در انتخابات حاضر شد و تمام تلاشهای خود را نیز برای پیروزی نامزد مدنظر خود انجام داد، اما به وضوح مشخص شد که تکروی این حزب نه تنها موفق نبود بلکه سبب شد جایگاه قبلی این حزب پرسابقه نیز از بین برود.
احزاب اصلاح طلب مراقب باشند به سرنوشت موتلفه دچار نشوند
وی تصریح کرد: بدون شک اگر احزاب اصلاحطلبی که این روزها با عناوین مختلف در حال فعالیت هستند اختلافات داخلی خود را کنار نگذارند و به یک وحدت و انسجام داخلی دست پیدا نکنند قطعا آینده حزبی، چون موتلفه در انتظار آنها خواهد بود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به افزایش انتقادات و هجمههای وارده به جریانات اصلاحطلب و بزرگان این طیف خاطرنشان کرد: اصلاحطلبان باید به خوبی بدانند که فضا و زمان برای فعالیت آنها بسیار محدود است از این رو اگربخواهند با این رویه تنشزا به فعالیت خود ادامه دهند قطعا روزهای خوبی در انتظار آنها نخواهد بود و باید از الان خود را بازنده انتخابات مجلس یازدهم و حتی ریاستجمهوری ۱۴۰۰ بدانند.
منبع: خبر فوری
تمامشديد