پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی پیشنهاد جدید نمایندگان برای میزان افزایش حقوق کارمندان و کارگران در سال آینده را تشریح کرد.
محمد حسننژاد، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از دولت و مجلس خواست که توجه جدی به میزان افزایش حقوق کارگران و کارمندان در سال آینده داشته باشند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر فاصله زیادی میان حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان با نرخ تورم وجود دارد، اظهار داشت: در سال جاری و طبق مصوبه شورای عالی کار، حقوق کارگران حدود ۱۰ درصد نسبت به سال ۹۶ افزایش یافت، اما امروز شاهد نرخ تورم بالای ۴۰ درصد هستیم، بنابراین، فاصله حقوق و نرخ تورم باید کاهش یابد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یکی از راههای کاهش فاصله حقوق و دستمزد با نرخ تورم را افزایش حقوقها دانست و گفت: دولت میتواند با بستههای حمایتی، از کارگران و کارمندان حمایت کند؛ البته باید مراقبتهای لازم صورت گیرد تا افزایش حقوق و دستمزدها منجر به افزایش نقدینگی نشود.
حسننژاد ادامه داد: تاکنون جلسات متعددی با دولت درباره میزان افزایش حقوق و دستمزدها داشتهایم، با توجه به اینکه نرخ تورم نیز بالا رفته، بنابراین پیشنهاد کردیم حقوق کارمندان و کارکنان در سال آینده، حداقل ۲۵ درصد افزایش یابد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: پیشنهاد مجلس برای افزایش حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان در سال ۹۸ افزایشی ۲۵ درصدی است. این پیشنهاد را در جلسات مختلف به دولتیها ارائه کردیم که امیدواریم با لحاظ کردن نظرات کارشناسی نمایندگان در لایحه بودجه سال آینده مدنظر قرار گیرد.
امیدوارم شرایط اقتصادی بهتر شود و قدرت خرید همه اقشار جامعه افزایش یابد. متاسفانه کارگران و کارمندان و کشاورزان درگیر معیشت روزانه خود هستند و دانشگاهیان درگیر نلغزیدن به زیر خط فقر.در حال حاضر حقوق هیات علمی دانشگاه سطح یک کشور در وزارت علوم با 5 سال سابقه 5600000 تومان است که از این میزان 700 هزار تومان مالیات و بیمه کسر می شود.
واقعاً تاسف باره که بعضی ها چه دیدگاه های سطح پایینی نسبت به این قشر از جامعه دارن.
تو کشورهای پیشرفته دنیا یک عضو هیئت علمی حکمی در حد وزیر داره به همین خاطره که ژاپن شده ژاپن نروژ شده نروژ.
فکر نکنید تو کشوری مثل آمریکا یک استاد دانشگاه یا پژوهشگر فرد خاصی هستش نه. ما خیلی ایرانی داریم که استاد دانشگاه های کشورهای بزرگ مثل آمریکا، سوئد، کانادا و نروژ هستن.
یه استاد دانشگاه تو ایران کم از کشورهای دیگه نداره مشکل تحریم و بودجه و دست و پاگیر بودن قوانین و .... مشکلات معیشتی استادای جوان هستش. مثلا خیلی ساده بهتون بگم همکار بنده به مدت یک سال رفته کانادا برای دوره پست دکتری با حقوق 1200 دلار در ماه. پس چرا به یک هموطن ما انجا چنین پول هایی پرداخت می کنن چون سیستم اونا از همین نخبه های ما داره استفاده می کنه.
کسی موافق گرسنگی کارگر و کارمند نیست، همه باید حداقل حقوق برای زندگانی را داشته باشند ولی باید بین اونی که زیاد تلاش کرده با اونی که کم تفاوت وجود داشته باشد.
بهرحال تا وقتی که افزایش حقوق مساوی تورم نباشه، کمیت کارگر و کارمند، لنگه. چون حتی تساوی تورم و افزایش حقوق بازم جبران مافات نمیکنه. چون مبنای محاسبه تورم مطابق قانون و فرمولهای اثبات شده اقتصادی نیست و معمولاً کمتر از نرخ واقعی محاسبه میشه.
نباید با مسایل بصورت پوپویستی برخورد کرد
به هر حال هر که بیشتر تلاش کرده
مدارک تحصلی بالا گرفته
وسالها عمر در دانشگاه ومدرسه گذاشته
یا مسولیت بیشتری دارد
میبایست اجر بیشتر ببره
تا درب تلاش وپیشرفت
برای اشخاص بسته نشود و
با یک جامعه بی انگیزه برای پیشرفت مواجه نشویم متشکر
این ک چگلی بر سر شما زدن ناشی از جهل شماست.
پیشنهاد می کنم اگر برای کشورت ارزش قایل هستی سری به مثلا به دانشگاه تهران بزنی و خودت از نزدیک ببینی.
همین هیت علمی ک میگی چ گلی بر سر این کشور زدن به راحتی می تونن به اروپا و امریکا برن ولی موندن و دارن با حداقل امکانات کار رو جلو ببرن.
متاسفانه با این تفکری که میبینم شما با واقعیات اشنا نیستید اتفاقا خیلی راحت تر از اونیه که شما فکر می کنید و بر خلاف تصور شما بسیاری از اعضای هیات علمی بخصو ص در رشته های مهم براحتی می توانند دست به مهاجرت بزنند اما انها هم مثل بقیه دلشان گیر این اب و خاک است و بر خلاف تصور شما بسیاری از انها سوادشان بیشتر نباشد کمتر نیست دلایل ماندن اکثر افراد چیز های دیگری است متاسفم که این تلاش برای تخریب مهمترین بخش جامعه نهایت ارزوی همان کشور هایی است که نیاز وافر به جذب اینان دارند.
اين متن رو برچه اساسي غيرقابل انتشار نكرديد ايشون ديگران رو خدمه عنوان ميكنه و خودش رو مثلا عضو هييت علمي . ننگ به سيستمي كه اينجور آدما رو كه اصول اوليه اخلاق رو بلد نيستن تو سيستم آموزشي به كارميگيره
نباید با مسایل بصورت پوپویستی برخورد کرد
به هر حال هر که بیشتر تلاش کرده
مدارک تحصلی بالا گرفته
وسالها عمر در دانشگاه ومدرسه گذاشته
یا مسولیت بیشتری دارد
میبایست اجر بیشتر ببره
تا درب تلاش وپیشرفت
برای اشخاص بسته نشود و
با یک جامعه بی انگیزه برای پیشرفت مواجه نشویم متشکر