صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۱ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۴۲۲۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۸ - ۳۰ آبان ۱۳۹۷
بسیای از افراد با فرا رسیدن فصل پاییز اقدام به خرید پسته خام می کنند. اما پرسش اینجاست که اساسا پسته خام مقوی تر است یا بوداده؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بسیای از افراد با فرا رسیدن فصل پاییز اقدام به خرید پسته خام می کنند. اما پرسش اینجاست که اساسا پسته خام مقوی تر است یا بوداده؟

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، اگرچه بسیاری از افراد پسته بوداده را ترجیح می دهند اما فراموش نکنیم که پسته بوداده دارای مقادیر زیادی نمک است و البته وقتی پسته حرارت می بیند بخش بزرگی از خواص خود را از دست می دهد. بنابراین مروری داریم بر خواص پسته خام و تازه:

_پسته خام را می توان یکی از همیاران برتر قلب دانست. درواقع پسته های تازه و خام به علت خواص متعدد خود دشمن گرفتگی عروق محسوب می شوند

_اگر ورزشکار هستید حتما پسته خام یا تازه را در رژیم غذایی خود بگنجانید چرا که نیرویی ویژه به بدن ورزشکارها می دهد

_پژوهشها نشان داده که پسته تازه می تواند یک منبع عالی برای سلامت استخوانها و پیشگیری از پوکی استخوان ها باشد

_اگر احساس کسالت یا کاهش توان و قوای ذهنی می کنید بهتر است پسته خام را در وعده های روزانه خود بگنجانید تا هشیار و باهوش تر شوید

_اگر به لحاظ عصبی افت کرده اید و در شرایط مناسبی نیستید، بهتر است پسته تازه را در رژیم خود قرار دهید

_اگر مشکل کم خونی دارید با پسته خام آشتی کنید چرا که پسته خام یا تازه می تواند به کاهش کم خونی و افزایش روند آهن رسانی به بدن کمک کند

_پسته تازه و خام (در صورت مصرف به اندازه) به سلامت پوست و مو کمک می کند

_با مصرف پسته خام یاتازه می توانید به پیشگیری از سرطان امیدوار باشید

_پسته خامم و تازه می تواند یک میان وعده فوق العاده برای کودکان و به ویژه دانش آموزان باشد