صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۴۱۷۰۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۰۰ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷
معاون مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هم اینک افزون بر 2 هزار و 700 موسسه آموزش عالی در ایران با جمعیت 80 میلیون نفر وجود دارد که این رقم بیشتر از کشور چین با بیش از یک میلیارد نفر جمعیت است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رحیم صفری فارفار یکشنبه در کارگاه هم اندیشی ارزیابی کیفیت ویژه دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی در شیراز، افزود: علاوه بر فعالیت این تعداد موسسه آموزش عالی در کشور، بیش از 700 موسسه پژوهشی در ایران فعال است.

وی اظهار داشت: در مجموع در استان فارس 185 موسسه آموزش عالی و پژوهشی وجود دارد که از این تعداد 25 موسسه پژوهشی است.

معاون مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در پی نظارت و ارزیابی هایی که صورت گرفت، مجوز برخی از موسسه های موجود در فارس لغو شد اما افرادی که از اینگونه موسسه ها دانش آموخته شدند مدارک آنها قابل قبول است.

صفری فارفار ادامه داد: با هدف تبیین علت برای موسسه هایی که مجوز آنها لغو شده است، موسسه دیگری پیش بینی شده که در این زمینه مسئول و پاسخگو است.

معاون مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، همچنین در مورد عملکرد این مرکز بیان داشت: شبکه ای از هیات های نظارت بر دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی در استان ها فعال و دبیرخانه آن در دانشگاه منتخب هر استان مستقر است.

صفری فار فار افزود: در استان فارس این دبیرخانه در دانشگاه شیراز مستقر است و از این طریق بر موسسه های آموزش عالی سراسر این استان نظارت های لازم اعمال می شود .

وی، ارتقا و بهبود کیفیت آموزش در موسسه های آموزش عالی را از اهداف هیات نظارت بر اینگونه موسسه ها برشمرد و گفت: این نظارت ها بیش از 10سال است که انجام می شود و سبب شده شاهد کیفیت بهتر آموزش در کنار توسعه فعالیت های پژوهش محور و توسعه نظام آموزشی باشیم.

صفری فار فار ادامه داد: اگر چه ظرف این مدت کیفیت آموزش عالی در کشور افزایش یافته اما چالش هایی نظیر کمیت گرایی و افزایش بی رویه موسسه های آموزش عالی نیز وجود دارد که همین امر می تواند بر روند نظارت و ارزیابی هرچه بهتر نهادهای نظارتی تاثیر گذار باشد.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۸
واقعا اگر وزارت علوم بتواند این سیاست را دنبال کند و مراکز کوچک را در غالب دانشگاه های بزرگ هر استان تجمیع کند گام بزرگی خواهد بود گرچه با مخالفت نمایندگان حوزه های انتخابیه و شهرهای کوچک مواجه خواهد شد ولی امیدوارم این سیاست را بتوانید اجرا کنید چون در حال حاضر وضعیت فعلی مراکز آموزش عالی کوچک در شهرستان ها بسیار به ضرر هم کادر هیات علمی این مراکز است و هم به ضرر دانشجویانی که در این مراکز تحصیل می کنند
ناشناس
|
۰۷:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۸
کلی از این موسسات فقط صادرکننده مدرک و بیسواد پرور هستند .