صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۴۰۸۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۰ - ۲۳ آبان ۱۳۹۷
قیمت جهانی نفت در معاملات امروز با افت ۴ دلاری نسبت به روز گذشته به ۶۵ دلار و ۲۵ سنت در هر بشکه رسید. قیمت نفت از ابتدای ماه اکتبر تاکنون بیش از ۲۵ درصد کاهش یافته و این یکی از بزرگترین افت قیمت‌ها از زمان سقوط قیمت نفت در سال ۲۰۱۴ بوده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

قیمت جهانی نفت در معاملات امروز با افت ۴ دلاری نسبت به روز گذشته به ۶۵ دلار و ۲۵ سنت در هر بشکه رسید.

به گزارش رویترز، در حالی که افزایش عرضه و چشم انداز کند شدن تقاضا موجب نگرانی سرمایه گذاران شده است، قیمت نفت روز چهارشنبه باز هم کاهش داشت و افت ۷ درصدی جلسه قبلی را تداوم بخشید.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت خام آمریکا امروز با ۱۹ سنت کاهش به ۵۵ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت نفت برنت نیز امروز ۲۲ سنت نسبت به رقم پایانی جلسه قبل کاهش داشت و به ۶۵ دلار و ۲۵ سنت رسید. نفت برنت نسبت به روز گذشته تاکنون حدود ۴ دلار افت قیمت داشته است.

قیمت نفت از ابتدای ماه اکتبر تاکنون بیش از ۲۵ درصد کاهش یافته و این یکی از بزرگترین افت قیمت‌ها از زمان سقوط قیمت نفت در سال ۲۰۱۴ بوده است.

قیمت نفت از دو جهت تحت فشار قرار گرفته است: افزایش عرصه و نگرانی‌های فزاینده در مورد کند شدن رشد اقتصاد جهانی

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد، تولید نفت این کشور از ۷ میدان اصلی نفت شیل در ماه دسامبر به رقم بی سابقه ۷.۹۴ میلیون بشکه در روز خواهد رسید. این میزان افزایش در میادین واقع در خشکی موجب شده تا کل تولید نفت آمریکا به ۱۱.۶ میلیون بشکه در روز برسد و آمریکا با پشت سر گذاشتن روسیه و عربستان به بزرگترین تولید کننده نفت جهان تبدیل شود.

اکثر تحلیلگران انتظار دارند تولید نفت آمریکا در نیمه نخست سال آینده میلادی به بالای ۱۲ میلیون بشکه برسد.

جان اندرسون، تحلیلگر بازار نفت در این باره گفت: «از نظر ما، این روند رو به رشد تولید هرگونه رشد قیمت به بالای ۸۵ دلار را خنثی خواهد کرد.»

رشد بی رویه تولید نفت امریکا همچنین موجب بالا رفتن میزان ذخایر نفت خام شده است. بر اساس امار‌های انستیتوی نفت آمریکا، ذخایر نفت خام این کشور در هفته منتهی به ۲ نوامبر با ۷.۸ میلیون بشکه افزایش به ۴۳۲ میلیون بشکه رسیده است.

اعضای اوپک که چند ماه پیش تحت فشار ترامپ و به بهانه پر کردن جای خالی نفت ایران حاضر به افزایش بی ملاحظه تولید شدند، اکنون با نگرانی در حال رصد جهش عرضه و سقوط قیمت‌ها هستند.