پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس صدا و سیما در مورد اینکه میگویند صدا و سیما افت کرده است گفت که در حال حاضر صدا و سیما بالای ۸۰ درصد از مخاطبان را به خود اختصاص داده است و این در حالی است که فضای مجازی ۲۰ درصد از مخاطبان را به خود اختصاص داده است.
رحمانی فضلی در صدو هشتمین جلسه شورای اجتماعی کشور که صبح امروز با موضوع نقش صداوسیما در کاهش آسیب های اجتماعی برگزار شد، گفت: انتظار از صدا و سیما و توقعات از آن بالاست به دلیل اینکه صدا و سیما دارای جامعیت و فراگیری بوده و این یک امتیاز بالا است که از آن برخوردار است و این توقع نیز به حق است.
وی ادامه داد: در بحث رقابت با شبکههای بین المللی در حوزه سرگرمی، ما دارای محدودیت های ارزشی قانونی و باوری هستیم که قابل رقابت نیست، اما در حوزه اثربخشی و مفهومی میتوانیم در این حوزه رقابت داشته باشیم که با بضاعت موجود و در حدی که اجرا میشود توفیقاتی حاصل شده است.
وزیر کشور در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر عرصه انحصار واقعا شکسته شده است و با وجود فعالیت فضاهای مجازی و ماهواره مردم قدرت انتخاب دارند و باید کار طوری انجام شود که روح واحد در همه ساختارها جاری باشد و در طی زمان این روح واحد دیده شود، استمرار داشته باشد و موجب جریان سازی شود.
وزیر کشور با بیان اینکه تلویزیون و سینما باید تجلی گاه الگوهای برجسته باشند گفت: پیوست اجتماعی و فرهنگی در صدا و سیما در حوزه برنامه سازی کار شده است اما دستگاههای دیگر نیز در این خصوص می بایست به صورت طبقاتی همکاری هایی در مورد پیوستهای اجتماعی و فرهنگی داشته باشند و به صدا و سیما ارائه دهند.
رحمانی فضلی در مورد اولویت بندی مخاطبان و برنامهها در صدا و سیما نیز تصریح کرد: این طبقه بندیها باید در برنامهها و مخاطب شناسی صدا و سیما رعایت شود همچنین آگاهیبخشی در بسیاری از برنامهها میتواند موثرتر واقع شود و لازم است که دستگاههای مختلف در تولید برنامههای آگاهی بخش، همکاری موثرتری داشته باشند.
وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت هایش به فضای مجازی و فعالیت آن نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر فضای مجازی به عنوان یک واقعیت وارد زندگی شده است و باید نوع تعامل خودمان را در این فضا روشن کنیم. در حقیقت اگر کسی از مجازی استفاده می کند این به این معنا نیست که با صدا و سیما قهر است ، این نیاز تنوع طلبی انسان است که به اینگونه نیازهای خود پاسخ میدهد.
وی ادامه داد: در جامعه ما مناسبتهای فرهنگی مانند هفت آبان به عنوان نمادی از کوروش که از سالهای قبل هم با آن مواجه بودیم وجود دارد که در این خصوص با مسائلی مواجه میشویم که گاهی موجب رنجش مردم می شود و به نوعی درحال مدیریت اجتماعی فرهنگی انتظامی هستیم.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه ۸ میلیون مخاطب در حوزه فضای مجازی وجود دارند که به این گونه مسائل مراجعه میکنند، گفت: باید این گونه مسائل فرهنگی نیز مورد توجه قرار گیرند.
در ادامه این جلسه علی عسکری رییس سازمان صدا و سیما نیز تصریح کرد: رسانه ملی حامی نظام و دولت است و با جدیت کار میکند و اینطور نیست که گفته شود که اعتمادها را کم میکند.
علی عسگری افزود: به دلیل اینکه برخی از مشکلات مردم در صدا و سیما مطرح نمیشود مردم به دنبال شبکههای خارجی میروند و این گونه وانمود می شود که واقعیتها مطرح نمیشود؛ اما ما سعی میکنیم که طوری دیدگاههای مردم مطرح شود که واقعیت ها نیز گفته شود.
وی افزود: در توازن افکار عمومی تمام تلاش خود را انجام میدهیم و برای حفظ نظام و دولت کار میکنیم.
رئیس صدا و سیما در مورد اینکه میگویند صدا و سیما افت کرده است نیز گفت: در حال حاضر صدا و سیما بالای ۸۰ درصد از مخاطبان را به خود اختصاص داده است و این در حالی است که فضای مجازی ۲۰ درصد از مخاطبان را به خود اختصاص داده است.
وی تأکید کرد: درمباحث اجتماعی و همچنین کاهش آسیبهای اجتماعی، ما جنبههای مثبت را در نظر میگیریم و در برنامههای خود آن را لحاظ میکنیم.
حال قضاوت با شماست که این آمار دورغ است یا راست؟
خدا یا کجایی؟؟؟؟ خودت بیا بدادمون برس
شما هم اسوده بخواب و خیالت راحت
دعا گو هستیم