پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حسین میرمحمدصادقی درباره شائبه تأخیر ارسال نظر شورای نگهبان به مجلس شورای اسلامی راجع به CFT گفت: لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم در مجلس شورای اسلامی مورخ ۱۵ مهر ۹۷ تصویب و فردای آن روز (۱۶ مهر ۹۷) به شورای نگهبان ارسال شد.
وی ادامه داد: شورای نگهبان براساس اصل ۹۴ و ۹۵ قانون اساسی ظرف مدت ۱۰ روز که قابل تمدید تا ۱۰ روز دیگر نیز بود، فرصت داشت، نسبت به اعلام اینکه آیا مصوبه مجلس با قانون اساسی و موازین شرعی منافات دارد یا خیر، اظهار نظر کند که در آخرین روز مهلت قانونی یعنی ۶ آبان ۹۷ نظر خود را به مجلس ارسال کرد.
معاون قوانین مجلس اظهار کرد: شورای نگهبان ۲۳ مورد را درباره مصوبه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم خلاف قانون اساسی و شرع اعلام کرد.
وی درباره ایرادات ۲۳ گانه شورای نگهبان به مصوبه الحاق ایران به CFT یادآور شد: بعضا ایرادات جنبه کلی دارد مثلا اعلام کردند «چون فلان بند خلاف امنیت ملی است بنابراین خلاف شرع محسوب می شود» که احتمالا خیلی قابل اصلاح در مجلس نباشد.
میرمحمدصادقی ادامه داد: ۱۳ آبان هم شورای نگهبان نامه دیگری به مجلس شورای اسلامی نوشت و در ضمیمه آن، نامه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام آمد که در نامه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز ایراداتی از لحاظ عدم انطباق با سیاست های کلی نظام به مصوبه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم گرفته شده بود.
وی ادامه داد: شورای نگهبان براساس بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی نامه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را به مجلس ارسال کرد که رئیس مجلس شورای اسلامی امروز در نامه ای به دبیر شورای نگهبان نوشت «ایرادات مجمع تشخیص به مصوبه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم چون خارج از مهلت ۲۰ روزه قانونی ارسال شد، مجلس این ایرادات را مورد بررسی قرار نمی دهد».
معاون قوانین رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: فرایند بررسی اصلاح ایرادات شورای نگهبان به مصوبه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم در مجلس آغاز شده که بعد از طرح در کمیسیون، در صحن علنی مجلس مورد رسیدگی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه مجلس هفته آینده جلسه علنی ندارد، افزود: بررسی مصوبه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم هفته آخر آبان در دستورکار کمیسیون تخصصی قرار می گیرد که وقتی کار کمیسیون روی این مصوبه به پایان رسید، می تواند با امضای ۵۰ نفر از نمایندگان در اولویت طرح در صحن علنی قرار بگیرد.
میرمحمدصادقی در پاسخ به این سئوال که اگر در مواردی ایرادات شورای نگهبان باقی بماند، مصوبه الحاق به CFT برای مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال می شود یا آنکه به شورای نگهبان می رود؟ توضیح داد: اگر مجلس به نظر خود اصرار کند مصوبه برای مجمع تشخیص ارسال می شود چون اگر برای شورای نگهبان بفرستد فایده ای ندارد.
منبع: خانه ملت
fatf هم مثل همین قانونه ، اگه می خوای بازی کنی باید رعایتش کنی در غیر این صورت باید توی کوچه خودمون گل کوچیک بازی کنیم نه توی جام جهانی و جلو کشور های دیگه
امیر قطر امروز تأکید کرد که در پرتو محاصره کشورش توسط چهار کشور عربی، خودکفایی اقتصادی قطر تقویت شده است.
همه کم و بیش دنبال اقتصاد مقاومتیند و دارند اجرا میکنند حتی ترامپ ،آنوقت ما هنوز چشممان دنبال غربه!!!!!!
مثل اینکه قدر رهنمودهای رهبر معظم را حتی دشمنانشان بیشتر از ما میدانند!
یک استاد دانشگاه با بیان اینکه آمریکا اکنون دیگر «ابرقدرت» نیست، گفت: آمریکا در همه زمینه ها افول کرده و استراتژی هایش در خاورمیانه شکست خورده است
دبیر اسبق اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی با بیان اینکه با پذیرفتن معاهدهFATF ابزار تحریم هوشمند برای آمریکا فراهم میکنیم گفت: آنها میخواستند از این طریق حاکمیت ملی ما را در اختیار خود بگیرند.
کاری به بدیاخوب شورای نگهبان ندارما،وقتی تصمیم اول واخرروشورای نگهبان میگیره دیگه چه نیازیه به چندصدنفرحقوق های نجومی بدیم،اگه مجلس نباشه سالی ملیاردهاتومن میشه صرفه جویی کرد
به خدامطمعنم سوال خیلی ازمردمه که دقیقابدونن بودونبودمجلس چه فرقی میکنه
خواهش میکنم برا یک بارم که شده نظرموچاپ کن
ندانسته نظر نگذارید
درود بر شورای محترم نگهبان
وی با اشاره به اینکه این لایحه اعاده شده پس از تعطیلات مجلس در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مورد بررسی قرار میگیرد، افزود: اگر الحاق به CFT در صحن علنی مجلس رد شود، دیگر به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاده نمیشود، اما اگر نمایندگان بر نظر کمیسیون اصرار داشته باشند،لایحه به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال خواهد شد.
براساس این گزارش، علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به محمود صادقی اظهار داشت: شورای نگهبان ارسال کرده و بنده هم آن را به معاونت قوانین و کمیسیون مربوطه ارسال کردم.
لاریجانی اعلام کرد که موعد مقرر در ارسال نظر شورای نگهبان رعایت شده است؛ 2 تا 10 روز در این زمینه رعایت شده است.
وی افزود:مجلس نامه مربوط به لایحهCFT شانزدهم مهر ماه 97 به شورا ارسال کرد و شورای نگهبان پس از انجام بررسیها در تاریخ 6 آبان 97 نتیجه بررسیهای خود را طی نامهای به مجلس اعلام کرد و محدودیت زمانی آن بر اساس اصل 95 قانون اساسی رعایت شده است.