صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۳۶۱۵۶
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۱۷ - ۲۷ مهر ۱۳۹۷
مصرف میوه و سبزیجات همیشه به عنوان یک ویژگی مثبت تغذیه ای از سوی کارشناسان تغذیه به مردم پیشنهاد می شود اما می دانستید که ترکیب کردن میوه ها و سبزیجات نه تنها خاصیتی ندارد، بلکه مضر است؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مصرف میوه و سبزیجات همیشه به عنوان یک ویژگی مثبت تغذیه ای از سوی کارشناسان تغذیه به مردم پیشنهاد می شود اما می دانستید که ترکیب کردن میوه ها و سبزیجات نه تنها خاصیتی ندارد، بلکه مضر است؟

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، علیرغم تصور بسیاری از افراد  که تصور می کنند صرفا مصرف میوه  سبزیجات می تواند در سلامتی مفید باشد، نحوه مصرف میوه ها هم بسیار مهم است.

یکی از رایج ترین اشتباهات اغلب افراد ترکیب کردن میوه های اسیدی با میوه هایی است که اسیدیته کمتری دارند. بهتر است میوه هایی مثل انار را به تنهایی مصرف کنید. اما این همه ماجرا نیست. دیر هضم بودن یا زود هضم بودن میوه ها هم مهم است. ترکیب میوه ای که هضمی طولانی تر دارد(مثل موز و خربزه) با یک میوه که به سرعت هضم می شود مثل هندوانه پر فیبر یک اشتباه بزرگ است.

شاید تصور کنید این ترکیب ها ناممکن هستند اما بهتر است به یاد سالاد میوه ها بیفتید. سالادی که در بسیاری از رستوران ها سرو می شود و حتی در خانه نیز با ترکیب و خرد کردن انواع میوه ها بسیار پر طرفدار است.

برای دریافت  ویتامین و خواص میوه های مشخص بهتر است میوه های مشابه را با یکدیگر صرف کرده و در وعده بعدی با فاصله ای حداقل 2 ساعته به سراغ میوه بعدی بروید. برای مثل مرکباتی مثل لیمو، نارنگی و پرتقال را با یکدیگر میل کنید و سب را به تنهایی .