صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۳۳۱۹۴
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۱۲ - ۱۳ مهر ۱۳۹۷
گزوهی از پژوهشگران سوئیسی نوعی اپلیکیشن هوشمند برای تشخیص و درمان بیماری پارکینسون طراحی کرده اند. این اپلیکیشن هوشمند از 4 برنامه آزمایشی پشتیبانی می کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

گزوهی از پژوهشگران سوئیسی نوعی اپلیکیشن هوشمند برای تشخیص و درمان بیماری پارکینسون طراحی کرده اند. این اپلیکیشن هوشمند از 4 برنامه آزمایشی پشتیبانی می کند.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب به نقل از سی نت، قرار است این اپلیکیشن به عنوان وسیله ای برای تشخیص بیماری پارکینسون عمل کند.

این برنامه شامل  چهار آزمایش است؛ پیاده روی، صدا، ضربه زدن و حافظه. اپلیکیشن مذکور توسط دو پژوهشگر ارشد موسسه رباتیک و سیستم های هوشمند در سوئیس طراحی شده است. آن ها در مقاله ای پیشنهاد داده اند که از اطلاعات گوشی های هوشمند و یادگیری ماشینی برای کمک به تشخیص بیماری پارکینسون استفاده شود. ایده اصلی این است که از داده های جمع آوری شده توسط یک گوشی هوشمند استفاده کنید و آن را برای تشخیص علائم بیماری و بررسی پیشرفت آن تجزیه و تحلیل کنید.

بیماری پارکینسون اختلال سیستم عصبی است که بر توانایی فرد برای کنترل حرکاتش تاثیر می گذارد. این بیماری در طول زمان پیشرفت می کند و می تواند بر توانایی های عمومی افراد مبتلا مثل؛ صحبت کردن یا راه رفتن تاثیر بگذارد. در حال حاضر، هیچ درمان قطعی برای پارکینسون وجود ندارد، هرچند درمان هایی در دسترس هستند تا علائم بیماری قابل کنترل باشند.

در حال حاضر پارکینسون بیش از 6 میلیون نفر در سراسر جهان را تحت تاثیر قرار داده است. یک چهارم تشخیصهای پارکینسون نادرست است، زیرا اختلالات حرکتی دیگر نیز ممکن است علائم مشابهی داشته باشند.

اپلیکیشن هوشمند پژوهشگران سوئیسی، از برنامه گوشی هوشمند برای جمع آوری داده ها استفاده می کند. شرکت کنندگان، اطلاعات دموگرافیک و پزشکی خود را وارد کرده و سپس با استفاده از تلفن های خود چهار آزمون را انجام می دهند. آزمون هایی که سه بار در روز انجام می شوند؛ پیاده روی، صدا، ضربه زدن و حافظه.

 

تست راه رفتن دستورالعمل هایی مثل اینها را شامل می شود:  بیست گام به جلو و سپس چرخش.تست صدا از کاربر می خواهد تا "10 دقیقه" "آآآآآ" را بگوید.آزمایش ضربه از کاربر می خواهد به طور متناوب و برای 20 ثانیه روی دکمه ای مشخص بکوبد. آزمون حافظه از کاربر می خواهد که الگوی گل ها را روی صفحه نمایش به یاد بیاورد و سپس گل ها را به همان ترتیب لمس کند.