صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۲۵۸۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۱۹ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۷
یک روان شاس و مشاور گفت: علائم بیش فعالی در بزرگسالی معمولا از همان دوران کودکی شروع شده و تا بزرگسالی ادامه پیدا می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سایناز باقری روان شناس و مشاور اظهار کرد: اختلال بیش‌فعالی نوعی اختلال روانی است که شامل ترکیبی از مشکلات مداوم از قبیل اختلال نقص توجه، بیش فعالی و رفتار مداخله ای است.

وی با بیان اینکه این اختلال می تواند به روابط ناپایدار، عملکرد ضعیف، اعتماد به نفس پایین و دیگر مشکلات منجر می شود، گفت: علائم بیش فعالی در بزرگسالی معمولا از همان دوران کودکی شروع شده و تا بزرگسالی ادامه پیدا می کند و در بعضی موارد، بیش فعالی تا زمانی که فرد هنوز کودک است تشخیص داده می شود.

باقری عنوان کرد: علائم بیش فعالی بزرگسالان ممکن است مانند علائم بیش فعالی کودکان نباشد. در بزرگسالان علائم بیش فعالی ممکن است کاهش یابد، اما ممکن است با تکانشگری و مشکلات نقص توجه همراه بوده و ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه اختلال بیش فعالی یا کمبود و نقص توجه، شرایط نسبتا شایع و اغلب ناشناخته ای است، افزود: 4 درصد بزرگسالان مبتلا به بیش فعالی با علائمی همراه هستند که بدون شناسایی منبع بیماری خود، از این بیماری رنج می برند.

این روان شناس و مشاور ادامه داد: بیش فعالی در بزرگسالی بر روابط زناشویی نیز تاثیر می گذارد که غالبا خشم، ناامیدی و سوء رفتار عاطفی در روابط زناشویی و احساس ناخوشایند را به دنبال دارد.