صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۲۳۲۸۳
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۰۸ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
دولت تایلند که از دو سال پیش تاکنون سیاست‌های نظارتی شدیدی را علیه راهبان ارشد بودایی پیگیری می‌کند اعلام کرد:دادگاهی در این کشور یکی از راهبان معروف بودایی را به اتهامات مختلف ازجمله پولشویی، تجاوز، فساد، تقلب و جرایم اینترنتی به ۱۱۴ سال زندان محکوم کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دولت تایلند که از دو سال پیش تاکنون سیاست‌های نظارتی شدیدی را علیه راهبان ارشد بودایی پیگیری می‌کند اعلام کرد:دادگاهی در این کشور یکی از راهبان معروف بودایی را به اتهامات مختلف ازجمله پولشویی، تجاوز، فساد، تقلب و جرایم اینترنتی به ۱۱۴ سال زندان محکوم کرده است.

به گزارش ایرنا از رسانه‌های منطقه ای، دولت نظامی تایلند که از سال ۲۰۱۴ در این کشور روی کار آمده، مواضع بسیاری تندی علیه این راهب بودایی به دلیل رسوایی‌های زیاد وی داشته است.
'ویرافون سوکفون' Wiraphon Sukphon تصاویر متعددی از خود را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده که حاکی از دستیابی به ثروت زیادی است.
این راهب ۳۹ ساله بودایی به آمریکا فرار کرده بود، اما پس از آنکه برخی اتهامات به وی از جمله تجاوز به برخی اهداکنندگان کمک‌های نقدی برای معابد بودایی‌ها مطرح شد، این فرد از طریق اقدامات پلیس دولت تایلند برگردانده شد.
به گزارش رسانه‌های آسیایی، با وجودی که مال اندوزی در مذهب بودایی مذموم است، اما گزارش پلیس تایلند حاکی است که وی دارای هواپیمای شخصی، خودرو‌های مجلل، شماره حساب‌های بانکی متعدد با ذخیره حدود ۷۰۰ هزار دلار بوده است.
طبق گزارش دادگاهی در بانکوک، مقامات قضایی اسناد متعددی از اتهامات وی شامل پولشویی، تقلب، جرایم سایبری و آنلاین در دست دارند.
'معبد کوه طلایی' در بانکوک که عبادتگاه این راهب محسوب می‌شده در مرکز اختلاس مالی پس از آن قرار گرفت که پلیس بیش از ۴ میلیون دلار در حساب شخصی وی کشف کرد که مبالغ مرتبط با کمک‌های مالی مردم به این معبد بوده است.
براساس حکم این دادگاه که یکسال پس از بازگرداندن این راهب از آمریکا در روز جمعه ارائه شد، وی که با شکایت دستکم ۲۹ نفر از اهدا کنندگان کمک‌های مالی به معبدکوه طلایی روبه رو شده بود، به دلایل جرایم مختلف درمجموع به ۱۱۴ زندان محکوم شد و تا ۲۰ نیز از تبلیغ عقاید مذهبی خود ممنوع شد.
تایلند با حدود ۷۰ میلیون نفر جمعیت در جنوب شرق آسیا به پایتختی بانکوک واقع است. مذهب اکثر مردم این کشور بودایی است و بسیاری از مردان دراین جامعه همزمان با فعالیت‌های اجتماعی خود در یکی از معابد به عنوان راهبان تازه کار فعال هستند.
افکار عمومی در تایلند از پرونده اخاذی، رسوایی مالی و جنسی این راهب بودایی بسیار شوکه شده و مسئولان تایلند برای مقابله با فساد در میان راهبان بودایی ایده تهیه کارت شناسایی دیجیتالی برای آن‌ها را ارائه کرده اند تا بتوانند اقدامات مالی آن‌ها را تحت نظارت داشته باشند.
پلیس تایلند همچنین اعلام کرده در مورد سوءاستفاده احتمالی میلیون‌ها دلار در اداره ملی بودائیسم این کشور نیز تحقیقات و بازرسی‌ها ادامه دارد.