صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۲۲۴۲۰
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۰۹ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۷
آخرین گزارش ماهیانه پایگاه تحقیقاتی «اس اند پی گلوبال پلاتس» نشان می‌دهد، تولید نفت اوپک در ماه ژوئیه (تیر-مرداد) ۳۴۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته است. تولید رکوردوار عربستان و متحدان خلیج فارسی این کشور که در ۱.۵ سال گذشته بی سابقه بوده، عامل اصلی افزایش تولید سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) در ماه گذشته میلادی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

آخرین گزارش ماهیانه پایگاه تحقیقاتی «اس اند پی گلوبال پلاتس» نشان می‌دهد، تولید نفت اوپک در ماه ژوئیه (تیر-مرداد) ۳۴۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری اویل پرایس آمریکا، مطابق بررسی‌های مرکز تحقیقاتی یاد شده که اطلاعات و آمار بازار انرژی را تهیه و منتشر می‌کند، تولید رکوردوار عربستان و متحدان خلیج فارسی این کشور که در ۱.۵ سال گذشته بی سابقه بوده، عامل اصلی افزایش تولید سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) در ماه گذشته میلادی است.
بررسی اطلاعات مربوط به حمل و نقل، گزارش‌های رسمی منتشر شده توسط صنعت نفت کشور‌ها و یافته‌های تحلیلگران نشان می‌دهد، ماه گذشته اوپک با احتساب تولید جدید‌ترین عضو این سازمان -کنگو- به طور متوسط ۳۲ میلیون و ۶۶۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرده که ۳۴۰ هزار بشکه از تولید ماه گذشته بیشتر است.
عربستان ماه گذشته به طور متوسط ۱۰ میلیون و ۶۳۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرد که ۲۴۰ هزار بشکه از تولید ماه ژوئن (خرداد-تیر) آن بیشتر است. این سطح تولید عربستان از اوت سال ۲۰۱۶ (مرداد-شهریور سال ۱۳۹۵) که تولید این کشور رکورد ۱۰ میلیون و ۶۶۰ هزار بشکه در روز را ثبت کرده بود، بی سابقه است.
همچنین متحدان خلیج فارسی عربستان شامل کویت و امارات متحده عربی نیز تولید خود را افزایش داده و به بیشترین سطح از دسامبر ۲۰۱۶ (آذر-دی ۱۳۹۵) رسانده اند.
کویت ماه گذشته ۲ میلیون و ۷۸۰ هزار و امارات ۲ میلیون و ۹۷۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرده اند.
تولید نفت عراق و الجزایر نیز ماه گذشته تا حدودی افزایش پیدا کرده است در حالی که ایران، ونزوئلا و لیبی کاهش تولید را ثبت کرده اند.
تولید نفت کشورمان در ماه میلادی گذشته با اندکی کاهش نسبت به ماه پیش از ان به سه میلیون و ۷۲۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته است.
۱۵ کشور الجزایر، آنگولا، اکوادور، گینه استوایی، گابن، ایران، عراق، کویت، لیبی، نیجریه، قطر، عربستان، امارات متحده عربی، ونزوئلا و کنگو عضو اوپک هستند.