صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۲۰۹۹۸
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۳ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۷
فرمانده سپاه گفت: رهبر معظم انقلاب در صحبت های ابتدای سال جاری مطرح فرمودند که مسئولین ما به دو مورد اساسی توجه نمی کنند؛ یکی ظرفیت های عظیم داخلی و یکی هم استفاده از جوانان، در زمان جنگ هم تا زمانی که بنی صدر با دیدگاه لیبرالی فرمانده کل قوا بود با ضعف هایی که نشان می داد و مخالف حضور جوانان در جبهه ها بود متحمل شکست و عقب‌نشینی می‌شدیم اما از تابستان سال ۶۰ که امام خمینی (ره) فرماندهی کل قوا را بر عهده گرفت، ظرف ۹ ماه خرمشهر آزاد شد و این بار عراق بود که از موضع ضعف درخواست آتش‌بس کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه تهدیدات نظامی دشمن توخالی و واهی است، گفت: اگر بخواهند به تجاوز نظامی دست بزنند، هزینه‌های بسیار سنگینی برای آنها به دنبال خواهد داشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، سردار سرلشگر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع دانشجویان شرکت کننده در دوره معرفتی تشکیلاتی «اسلام ناب» حضور یافت و پس از شنیدن سخنان نمایندگان دانشجویان به ایراد سخنرانی پرداخت.

سردار جعفری با اشاره به عملکرد سپاه در سال های اخیر گفت: سپاه پاسداران تا ۱۰ سال پیش فقط رویکرد امنیتی و نظامی داشت اما با تدبیر رهبر معظم انقلاب به عرصه های جنگ نرم و تهاجم فرهنگی ورود کرد. تهدید های نظامی خارجی که از سوی دشمنان اعمال میشود هم خیلی جدی گرفته نمیشود چرا که ما قدرت پاسخگویی داریم، اما ضعف ها و تهدیدات داخلی جدی تر است. نکته دیگر تفاوت بین اقشار بسیج و سپاه است. رهبری نیز فرمودند: اتکای اقشار بسیج به سپاه است اما بسیج تحت امر سپاه نیست و در اقدام و عمل مستقل است.

اهم اظهارات سردار جعفری به شرح زیر است:

*دغدغه مشترک سپاه و بسیج، حفظ و ارتقاء انقلاب اسلامی است که به همین دلیل هم رهبر فرزانه انقلاب به شما دانشجویان جوان مومن انقلابی، استقلال و اختیار در عمل داده است اما سوال اینجاست که تا چه اندازه توانستید با این اختیارات و استقلال، مشکلات موجود انقلاب اسلامی را رفع کنید؟

* در شرایط امروز کشور و نابسامانی های اخیر، خیلی ها تحت تاثیر جو موجود از ادامه راه نا امید می شوند اما ما ملاحظه می‌کنیم که رهبر معظم انقلاب با اطمینان خاطر و با موج عظیمی از امید آینده کشور را که به دست توانمند شما جوانان انقلابی پیش می رود، روشن و سربلند می دانند.

* تهدیدات نظامی دشمنان جمهوری اسلامی توخالی و واهی است، اکنون که در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی قرار داریم، تهدیدها و تحریم های دشمنان به اوج خود رسیده است و تنها تهدیدی که آن را عملی نمی کنند، تهدید نظامی است؛ چرا که اگر بخواهند به تجاوز نظامی دست بزنند، هزینه های بسیار سنگینی برای آن ها به دنبال خواهد داشت و بازی جنگ نرم آن ها را نیز بر هم خواهد زد. در سال های اخیر حتی تهدیدات امنیتی هم مثل فتنه ۸۸ از طرف دشمنان خارجی رقم خورد اما به شکست منجر شد.

* دشمن قصد دارد مردم و مسئولین را با جوسازی های رسانه ای ناامید کند، هرچند این تلاش در برخی مسئولین تاثیراتی داشته است اما به فضل الهی دروغ پراکنی ها و جوسازی های منفی دشمنان انقلاب و نظام برای ایجاد ناامیدی در کشور، با هوشمندی آحاد مردم و مسئولین به مانند گذشته نتیجه ای جز شکست برای دشمن در پی ندارد.

* آن بخش از افراد جامعه که دایه‌دار انقلاب هستند، همین ها در مقابل تجاوز صدام در ۸ سال دفاع مقدس به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایستادگی کردند و امروز هم همین جریان انقلابی می توانند بسیاری از مشکلات کشور را حل کنند. امروز با وجود افزایش فشارها و تحریم ها و تهاجم های فرهنگی و رسانه ای، شاهد افزایش بصیرت و ولایتمداری مردم هستیم که همین بصیرت مردمی در مشارکت های انتخاباتی، راهپیمایی های انقلابی و صحنه های مختلف در سطح کشور نمایان است و تهدیدات دشمنان را خنثی می کند.

* مشکلات جدی کشور ریشه در تفکرات لیبرالی دارد، متاسفانه تفکرات غربی و لیبرالی مثل خوره به جان کشور افتاده است و علت اینکه رهبری معظم به تحول در علوم انسانی تاکید دارند، در واقع برای زدودن تفکر غربی و غیراسلامی از حاکمیت اجرایی کشور است.

* طی ۴ دهه گذشته نگاه غربی و مبانی فکری لیبرالی همواره تلاش کرده است در سیستم اجرایی کشور به نحوی حضور داشته باشد، تا زمانی که تفکر برخی مجموعه های اجرایی کشور با اراده مردم تغییر نکند، این مشکلات همچنان ادامه خواهد داشت.

* رهبر معظم انقلاب در صحبت های ابتدای سال جاری مطرح فرمودند که مسئولین ما به دو مورد اساسی توجه نمی کنند؛ یکی ظرفیت های عظیم داخلی و یکی هم استفاده از جوانان، در زمان جنگ هم تا زمانی که بنی صدر با دیدگاه لیبرالی فرمانده کل قوا بود با ضعف هایی که نشان می داد و مخالف حضور جوانان در جبهه ها بود متحمل شکست و عقب‌نشینی می‌شدیم اما از تابستان سال ۶۰ که امام خمینی (ره) فرماندهی کل قوا را بر عهده گرفت، ظرف ۹ ماه خرمشهر آزاد شد و این بار عراق بود که از موضع ضعف درخواست آتش‌بس کرد. بنی صدر بعد از شکست در هویزه در دی ماه سال ۵۹ به امام (ره) گفت که نمی‌توانیم بجنگیم و باید با عراقی ها مذاکره کنیم، خب ببینید حاکمیت اجرایی یک تفکر بر یک مسئله اصلی کشور تا چه اندازه تاثیرگذار است.