صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۱۸۲۹۹
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۰ - ۲۰ تير ۱۳۹۷
 دونالد ترامپ «برت کاوانا» را به عنوان نامزد عضویت در هیئت قضات ایالات متحده معرفی کرده است. اما حضور کاوانا در هیئت قضات این کشور چه تاثیری بر فناوری و تکنولوژی خواهد داشت؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 دونالد ترامپ «برت کاوانا» را به عنوان نامزد عضویت در هیئت قضات ایالات متحده معرفی کرده است. اما حضور کاوانا در هیئت قضات این کشور چه تاثیری بر فناوری و تکنولوژی خواهد داشت؟

به گزارش سرویس آی تی انتخاب به نقل از گیزمودو، دونالد ترامپ در شرایطی برت کاوانا را به عنوان نامزد ورود به هیئت قضات کشور خود معرفی کرده که وی سوابقی قابل توجه مثل مسئولیت امور اداری در دفتر جرج بوش را در کارنامه دارد.

اما فارغ از این نوع سوابق برخی از کارشناسان دنیای فناوری معتدقند حضور برت کاوانا در بخش قضاوت می تواند به مثابه یک فاجعه در نظر گرفته شود چرا که احتمالا او به اصول بی طرفی اعتقاد ندارد. جالب است بدانید در شرایطی که او هنوز به قدرت نرسیده، برخی نهادها مثل آژانس امنیت ملی و شرکت های بزرگ فناوری نسبت به وی سوء گیری دارند. 

اگر به مقاله اخیر نیویورک تایمز در مورد برت کاوانا استناد کنیم، متوجه می شویم که کاوانا در اعتقادات و رفتارهای اصولی خود فردی محافظه کار است. به ویژه در تصمیماتش در مورد اصلاحات ، آزادی، مذهب و... البته فراموش نکنیم که او نظرات به شدت خصمانه ای نسبت به برخی قوانین اداری دارد. بر همین اساس بسیاری نگرانند که نظرات او اثراتی منفی بر "جنبش حقوقی" بگذارد که شامل تصمیمات باراک اوباما  می شودو تصمیماتی  که  اوباما در دوره خود با همکاری کمیته ارتباطات فدرال وضع کرد. 

یکی از مهم ترین نگرانی ها را می توان به وضعیت ارائه خدمات مرتبط با  اینترنت دانست.همان قوانینی که اخیرا توسط جمهوری خواهان تحت فشار قرار گرفته است. 

اما ریشه این نگرانی ها چیست؟  بر اساس گزارش ها، برت کاوانا، به طور آشکار با بسیاری از قوانین FCC؛ کمیسیون ارتباطات فدرال که در سال 2017 تصویب شده است مخالفت دارد و معتقد است این قوانین باید بازیابی شوند.

کاوانا حتی یک بار صراحتا اعلام کرده  که مجوز های صادر شده برای برخی ازفعالیت های FCC "غیرقانونی" هستند و باید اصلاح شوند.کاوانا معتقد است که FCC بیش از اندازه قدرت دارد تا در قوانین دخالت کند و در نتیجه باید مورد اصلاح قرار گیرد. 

کاوانا در یک اظهار نظر که اخیرا منتشر شده می گوید؛ سالهاست که کنگره درباره خنثی بودن شبکه ها بحث کرده است، اما کنگره هرگز قوانین خلع قدرت خالص را اجرا نکرده و به طور واضح مجوز FCC را برای اعمال تعهدات عمومی در خصوص ارائه دهندگان خدمات اینترنتی تایید کرده است.بر این اساس فقدان مجوز رسمی کنگره بسیار مهم است.

در این میان پرسش اساسی بسیاری از فعالان حوزه اینترنت این است که  آیا اصلاحیه وی برای ارائه دهندگان خدمات اینترنت مثبت است یا منفی.از سوی دیگر در صورتی که قانونمداران مفادی جدید را در نظر بگیرند و اگر قدرت در بازارانباشته نباشد، دولت می تواند تصمیمات و اعمال نفوذ زیادی را در شرکت های بزرگ مثل فیسبوک اعمال کند یا خیر. آیا دولت واقعا می تواند فیس بوک و گوگل و همه غول های فناوری دیگررا به عنوان سرویس های اشتراکی سرشناس تحت بررسی مستقیم قرار دهد؟ آیا دولت واقعا می تواند تعهدات اجباری یا دسترسی برابر را در یوتیوب  و توییتر اعمال کند؟ اگر نظریه دولت در این مورد پذیرفته شود، پاسخ ها بله خواهند بود. پس از همه این ها، اگر دولت می تواند ارائه دهندگان خدمات اینترنتی را مجبور به حمل محتواهای ناخواسته  کند ، پس این رفتار را حتی با شهروندان نیز نجام خواهد داد.

داده های FCC در سال 2016 نشان می دهد که از 56 میلیون خانواده آمریکایی، حدود  118 میلیون نفر به  یک انتخاب ارائه دهنده پهنای باند با سرعت بالا دسترسی ندارند و فقط 6.9 میلیون نفر از سه یا چند  انتخاب برخوردارند. 

باید دید مواضع کاوانا در صورت رسیدن به قدرت در برابر دسترسی کاربران به اینترنت چگونه خواهد بود. 

رویا پاک سرشت