صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۱۵۷۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۵ - ۰۴ تير ۱۳۹۷
نتایج مطالعات نشان می‌دهد که ریسک ابتلا به افسردگی در زنان تقریبا دو برابر مردان است. احتمال ابتلا به افسردگی در زنان میانسال با توجه به تغییرات فیزیولوژیک و هورمونی بیشتر است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

نتایج مطالعات نشان می‌دهد که ریسک ابتلا به افسردگی در زنان تقریبا دو برابر مردان است. احتمال ابتلا به افسردگی در زنان میانسال با توجه به تغییرات فیزیولوژیک و هورمونی بیشتر است.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایکولوژی تودی، توجه به مسائلی همچون خانواده، شغل، بارداری و یائسگی به تنهایی برای زنان یک چالش محسوب شده و در صورت عدم موفقیت در درک و کنترل این مسائل، زمینه افسردگی در زنان فراهم می‌شود.

روانشناسان معتقدند که با کنترل شرایط فردی و اجتماعی می‌توان افسردگی زنان را در میانسالی کنترل کرد و شرایط را به گونه‌ای تغییر داد تا جایگاه زنان به عنوان محور خانواده حفظ شود.

اولین راهکار اساسی برای پیشگیری و برون رفت از وضعیت افسردگی، به روز نگه داشتن اطلاعات است. در واقع زنان باید در سنین میانسالی با توجه به آزادی بیشتر در زمان، به مطالعه بپردازند و از اهمیت جایگاه خود در کنترل خانواده آگاه شوند. در واقع تنها با شناخت اهمیت جایگاه است که زنان به محوریت و اهمیت خود در خانواده پی‌ می‌برند و می‌توانند با مدیریت زمان حتی به امور وضعیت فرزندان نیز رسیدگی کنند.

دومین راهکار مهم برای کنترل افسردگی در سنین میانسالی ورزش کردن است. تحرک یک عامل حیاتی برای به ضربان افتادن زندگی است و از این رو زنان باید به ورزش بپردازند و هرگز نگران بالا رفتن سن نباشند.

سومین مسئله حائز اهمیت در کنترل افسردگی رسیدگی به وضعیت جسمانی در میانسالی است. با توجه به تغییرات هورمونی و پیدایش دوره یائسگی در دوره میانسالی، بهتر است زنان با مراجعه به پزشک از وضعیت سلامت خود آگاه شوند و با مشورت پزشک، تغییرات مشخصی در رژیم غذایی و نحوه زندگی اعمال کنند.

حفظ ارتباط با دیگران و یافتن دوستان جدید به عنوان چهارمین روش برای کنترل افسردگی در سنین میانسالی است. ارتباط با افرادی که در اطراف شما زندگی می‌کنند بسیار بهتر از گذران زندگی در انزوا است. شما نباید در این سن انتظار رسیدگی از دیگران را داشته باشید، بلکه صرفا کافی است که وقت خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و اوقات استراحت و تفریح را با دوستان خود سپری کنید.

اهمیت به درمان به عنوان پنجمین راهکار برای مقابله با افسردگی بیان شده است. زنان هرگز نباید از مراجعه به پزشک و روانپزشک خجالت بکشند. آنها باید از اهمیت سلامت خود به عنوان محور خانواده آگاهی یابند. آنها باید بدانند که صرفا با سلامتی زنان است که سلامت خانواده تضمین می‌شود.

آخرین راهکار برای برون‌رفت از وضعیت افسردگی، یافتن هدف در زندگی است. روانشناسان توصیه می‌کنند که تمرینات مدیتیشن در این دوران بهترین روش برای آسودگی افکار است و زنان با مشاوره با دوستان موفق می‌توانند به زندگی خود هدف و شادی هدیه دهند.