صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۱۱۷۹۵
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۸ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۷
نتایج یک نظرسنجی مشخص کرد:
نتایج نظرسنجی جدید موسسه «یوتیلیتی ویک» نشان داد که 47٪  از مردم پس از رسوایی های فیسبوک در زمان حضور در شبکه های اجتماعی احساس نا امنی می کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نتایج نظرسنجی جدید موسسه «یوتیلیتی ویک» نشان داد که 47٪  از مردم پس از رسوایی های فیسبوک در زمان حضور در شبکه های اجتماعی احساس نا امنی می کنند.

به گزارش سرویس آی تی انتخاب به نقل از وب سایت یوتیلیتی ویک، به نظر می رسد پس لرزه ها و تبعات رسوایی فیسبوک تمام نشده و هنوز هم برخی کاربران تحت تاثیر ماجرای مذکور قرار دارند.

شاید علت اصلی حساسیت های کاربران را بتوان این موضوع دانست که تا پیش از رسوایی کمبریج آنالیتیکا، هرگز ماجرای سرقت داده های کاربران در این ابعاد و با این ماهیت مهم رخ نداده بود. موسسه یوتیلیتی ویک برای دستیابی به پاسخ این پرسش که هم اکنون کاربران چه ذهنیتی نسبت به شبکه های اجتماعی دارند یک نظر سنجی برگزار کرده است.نتایج نظرسنجی شامل این موارد است:

به طور تقریبی  47 درصد از افراد نسبت به انواع تکنولوژی های موجود در خانه های خود احساس اضطراب می کنند. این آزمودنی ها در محدوده سنی 18 تا 24 سال قرار دارند. افزون بر این، 49 درصد از آزمودنی ها اعلام کرده اند که نسبت به تکنولوژی نگرش منفی پیدا کرده اند.

این در حالی است که 49 درصد از افراد هم اعلام کرده اند تمایل کمتری برای به اشتراک گذاری همه اطلاعات خود در فضای مجازی دارند. 29 درصد  از افراد نیز نسبت به این سوال که نگرش آن ها نسبت به شبکه های اجتماعی در چه وضعیتی است، گزینه نگرش منفی را برگزیده اند.

از نتایج جانبی این پژوهش می توان به این موضوع اشاره کرد که هفت نفر از هر 10 نفر (73 درصد) ترجیح می دهند هنگام اشتراک گذاری اطلاعات خود با یک فرد واقعی صحبت کنند (نه با یک ربات در چت روم های انلاین پاسخگویی )