صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۰۹۵۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۰۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
دبیر انجمن صنفی تولید کنندگان صوتی و تصویری با بیان این‌که در حال حاضر برنامه‌ای برای افزایش قیمت انواع تلویزیون در سال جاری وجود ندارد، گفت: در سال گذشته حدود ۹۰۰ هزار تلویزیون به صورت قاچاق به کشور وارد شد که امیدواریم سیاست ارزی دولت در سال جاری مانع از ادامه این روند شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

محمدرضا شهیدی در پاسخ به رشد منفی ۱۵.۸ درصدی تولید انواع تلویزیون در سال گذشته نسبت به سال پیشین، اظهار کرد: در سال گذشته قاچاق انواع تلویزیون کمر تولید در این حوزه را شکست و شرایط بسیار سختی را برای تولید کنندگان رقم زد.

وی با بیان این‌که در سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه تلویزیون تولید و حدود ۹۰۰ هزار دستگاه به صورت قاچاق به کشور وارد شد، گفت: ظرفیت تولید انواع تلویزیون در کشور رقمی معادل چهار میلیون دستگاه است، اما در سال گذشته تنها یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه تولید شد و ظرفیت براساس کشش و تقاضای بازار تعیین می‌شود که متاسفانه در سال ۱۳۹۶ قاچاق بیش از حد تلویزیون شرایط بحرانی را برای تولید کنندگان فراهم ساخت.

دبیر انجمن صنفی تولید کنندگان صوتی و تصویری ادامه داد: از اصلی‌ترین علل کاهش تولید انواع تلویزیون در سال گذشته می‌توان از مسائل و مشکلات کلان اقتصادی کشور نام برد و در کنار آن قاچاق انواع تلویزیون را می‌توان از دیگر علل رشد منفی آن برشمرد.

شهیدی با ابراز امیدواری نسبت به سیاست ارزی دولت در ارتباط با تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای تولید کنندگان بیان کرد: مطمئنا اگر دلار ۴۲۰۰ تومانی توسط دولت به تولید کنندگان اختصاص یابد، می‌توان تمام نیاز کشور را در بخش انواع تلویزیون پاسخ داد.

وی ادامه داد: خوشبختانه این سیاست ارزی تاکنون موجب شده که شاهد کمتر شدن میزان قاچاق باشیم، چرا که برای قاچاقچیان به صرفه نیست که با ارز بالای ۶۰۰۰ تومان بخواهند به روند واردات غیرقانونی خود ادامه دهند.

دبیر انجمن صنفی تولید کنندگان صوتی و تصویری همچنین در خصوص شرایط قیمتی انواع تلویزیون در سال جاری، اعلام کرد: تاکنون تولید کنندگان در برابر افزایش قیمت مقاومت کرده‌اند و برنامه‌ای برای افزایش قیمت‌ها در این حوزه وجود ندارد و به طور حتم مگر ارز ۴۲۰۰ تومانی به آنها اختصاص یابد مشکل خاصی در این رابطه وجود نخواهد داشت.

وی ادامه داد: مطمئنا تخصیص ارز موجب خواهد شد که مشکلات ارزی تولید کنندگان برطرف شود و با افزایش میزان تولید از رشد قیمت‌ها در این بخش جلوگیری کرد.

شهیدی با تاکید بر این‌که تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی توسط دولت با پدیده قاچاق مقابله خواهد کرد،   گفت: به طور حتم اگر نتوانند  مشکلات مربوط به سامانه نیما را برطرف کنند و تخصیص ارز براساس وعده‌های داده شده عملیاتی نشود نمی‌توان در رابطه با افزایش میزان قیمت‌ها در سال جاری پیش‌بینی داشت و باید منتظر شرایطی باشیم که بازار در این رابطه رقم خواهد زد.

در سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۵، هشت کالای منتخب صنعتی با کاهش تولید رو به رو شدند که در این بین انواع تلویزیون با رشد منفی ۱۵.۸ درصدی در میان این هشت کالا در جایگاه سوم قرار داشت./ایسنا