صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۲۶ دی ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۸۷۲۲
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۲۰ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
سارا سندرز، سخنگوی کاخ سفید در گفت‌وگو با فاکس نیوز اعلام کرد، واشنگتن همچنان امید دارد که دیدار دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا و کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی طبق برنامه‌ریزی قبلی در دوازدهم ژوئن برگزار شود
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کاخ سفید هنوز نسبت به برگزاری دیدار رهبران آمریکا و کره‌شمالی مطابق با برنامه‌ریزی‌های انجام شده امیدوار است.

به گزارش ایسنا، سارا سندرز، سخنگوی کاخ سفید در گفت‌وگو با فاکس نیوز اعلام کرد، واشنگتن همچنان امید دارد که دیدار دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا و کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی طبق برنامه‌ریزی قبلی در دوازدهم ژوئن برگزار شود.

سندرز گفت: اگر این دیدار برگزار شود، ترامپ آمادگی حضور در آن را دارد و در غیر این صورت، ما به کمپین فشار حداکثری ادامه خواهیم داد.

سخنگوی کاخ سفید اظهار کرد: ما همچنان امیدوار هستیم که این ملاقات انجام شود و در این راستا اقدام می‌کنیم اما در عین حال می‌دانیم و آمادگی هم داریم که مذاکراتی سخت در پیش رو داشته باشیم.

این در حالی است که معاون اول وزیر امور خارجه کره‌شمالی اعلام کرده است، کشورش تمایلی به برگزاری نشست با آمریکا ندارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این اظهار نظر از سوی کیم کیه گوآن،‌ معاون اول وزیر امور خارجه کره شمالی امروز (چهارشنبه) چند ساعت پس از آن مطرح شد که پیونگ یانگ نشست عالی‌رتبه با کره‌ جنوبی را لغو و تهدید کرد تا اقدامی مشابه را درباره نشست برنامه‌ریزی شده میان کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا که قرار است ماه آتی میلادی در سنگاپور صورت بگیرد، انجام می‌دهد.

معاون وزیرخارجه کره شمالی گفته است که اگر آمریکا بر نابودی تسلیحات هسته‌ای پیونگ یانگ اصرار داشته باشد، کشورش دیدار برنامه‌ریزی شده ۱۲ ژوئن میان رهبران کره شمالی و آمریکا را لغو می‌کند.

وی تاکید کرده است: اظهارات بی‌محابای اخیر واشنگتن آن هم قبل از نشست ۱۲ ژوئن نشانه‌ای از عملکردی بی‌پروا است.  

این وزیر کره شمالی در اشاره‌ای تلویحی به سخنان جان بولتون، مشاور ترامپ گفت که مقام‌های آمریکایی می‌گویند مدل لیبی را برای واگذاری هسته‌ای در نظر دارند و از فرمول "ابتدا کنار گذاشتن تسلیحات هسته‌ای و بعدا جبران" صحبت می‌کنند؛ یعنی تحمیل سرنوشت لیبی یا عراق به کره شمالی که به دلیل در اختیار گذاشتن تمامی کشورشان به قدرت‌های بزرگ فروپاشیدند.

وی تأکید کرد که پیونگ‌یانگ خلع سلاح هسته‌ای به شیوه لیبی را هرگز نمی‌پذیرد. 

معاون اول وزیر امور خارجه کره شمالی همچنین اظهارنظرهای آمریکا را مبنی بر این‌ که پیونگ‌یانگ باید نه تنها تسلیحات موشکی و اتمی خود را کاملا کنار بگذارد بلکه این مساله مربوط به تسلیحات شیمیایی و بیولوژیکی نیز می‌شود، مورد انتقاد قرار داد و افزود: اگر رویکرد نشست میان کره شمالی و آمریکا تنها صادقانه و با هدف بهبود روابط باشد ما به آن پاسخی مناسب می‌دهیم اما تمایلی نداریم تا وارد مذاکره یک طرفه‌ای شویم که از ما می‌خواهد تا برنامه‌های تسلیحات اتمی خود را کنار بگذاریم و ما را مجبور کنند تا نشست کره شمالی و آمریکا را بپذیریم.