صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۰۵۸۵۷
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۱۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس پلیس فتای ناجا جزئیاتی از عدم همکاری تلگرام در ماجرای شناسایی عاملان حملات تروریستی به مجلس و حرم مطهر امام خمینی (ره) را تشریح کرد.

به گزارش «انتخاب»، سردار سید کمال هادیانفر با اشاره به همکاری‌های میان پیام رسان‌های مختلف با پلیس کشورها اظهار کرد: در یکی از اجلاس‌های بین‌المللی از یکی از افسران FBI در اسپانیا پرسیدم که آیا واقعا شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌ها برای شما مشکلی ایجاد می‌کند؟ که این فرد خندید و پاسخ داد که به سرعت به استعلامات ما جواب می‌دهند اما متاسفانه پیام‌رسان‌هایی مانند تلگرام هیچ همکاری با ما ندارند.

به نوشته ایسنا، هادیانفر با اشاره به دستگیری تروریست‌های وابسته به داعش در مسکو خاطرنشان کرد: پس از دستگیری مشخص شد که تمام ارتباطات این افراد در تلگرام رخ داده بود. در این شرایط اگر مدیر تلگرام اهتمام داشت و واقعا در راستای مبارزه با تروریسم عمل می‌کرد به راحتی می‌شد اطلاعات این تروریست‌ها را قبل از وقوع هر نوع حادثه‌ای به پلیس بدهند.

توئیتر بستر اول فعالیت تروریست‌ها بود

رئیس پلیس فتای ناجا با بیان اینکه بستر اول فعالیت داعشی‌ها و تکفیری‌ها در توئیتر بود گفت: من این موضوع را به همراه مستندات مربوطه به مدیر توئیتر اعلام کردم و حتی آن را به مقامات اینترپل نیز اطلاع دادیم. همچنین با آمدن تلگرام نیز بسیاری از داعشی‌ها و تروریست‌ها از این ظرفیت استفاده کردند.

ناگفته‌هایی از حمله تروریست‌ها به حرم امام و مجلس

هادیانفر با اشاره به مجازات و دادگاه‌های 24 نفری که اقدام به پوشش تروریست‌ها در حمله به مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی (ره) کردند، گفت: این افراد که در حال محاکمه هستند تمام ارتباطات، آموزش‌ها، شکل گیری ارتباطات و تسهیل کننده‌هایشان در فضای تلگرام بود. متاسفانه مدیر تلگرام هیچ کمکی در این زمینه به ما نکرد.

هادیانفر درباره اینکه آیا پاول دوروف نسبت به اعلام مشخصات تروریست‌ها به پلیس ایران اقدامی کرده یا خیر؟ گفت: هیچ همکاری با ما نشد و تنها پس از آنکه حادثه رخ داد و عزیزان ما به شهادت رسیدند یکی از سرپل‌های اصلی این اقدام که در کرمانشاه مستقر بوده و بعد از ظهر همان روز حادثه از کشور خارج شده بود سه روز بعد از خروج از کشور از سوی تلگرام به ما معرفی شد.

وی اضافه کرد: البته تلگرام نیز اطلاعات ناقص و نصفه و نیمه‌ای از این فرد در اختیار ما قرار داد و این فرد هم متواری شد. در حالیکه تلگرام می‌توانست به راحتی اطلاعات این افراد را قبل از وقوع هر حادثه‌ای در اختیار ما قرار دهد و به نظر می‌رسد پس از این حادثه تروریستی نیز با توجه به اینکه آبروی بین‌المللی تلگرام در خطر بود حاضر به ارائه این اطلاعات نصفه و نیمه شده و اعلام کرد که این فرد در کشور عراق است.