صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۰۳۸۱۷
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۱۶ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۷
شرکت فناوری چینی« زد تی ای» از این پس قادر به خرید قطعات ضروری مورد مصرف خود از شرکت های  آمریکایی نخواهد بود . 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شرکت فناوری چینی زد تی ای از این پس قادر به خرید قطعات ضروری مورد مصرف خود از شرکت های  آمریکایی نخواهد بود . 

به گزارش سرویس آی تی انتخاب به نقل از نیویورک تایمز شرکت فناوری زد تی ای روابط موثر خود با برترین شرکت های آمریکایی  برای  دوره ای 7 ساله از دست داده است . اتفاقی که می تواند در حکم یک چالش جبران ناپذیر و بزرگ برای این شرکت چینی تلقی شود. 

 دومین تولید کننده تجهیزات مخابراتی چین، از این پس قادر به استفاده از قطعات ساخته شده در ایالات متحده نخواهد بود. این تصمیم در شرایطی از سوی دولت امریکا مطرح شد که  وزارت بازرگانی اعلام کرد که نتوانسته است کارکنانی را که تحریم های آمریکا علیه ایران و کره شمالی را نقض کرده اند، مجازات کند.

محرومیت  شرکت زد تی ای  از  همکاری با شرکت های فناوری آمریکایی ضربه ای بزرگ بر پیکره  چندین بخش از  تامین کنندگان تکنولوژی بین المللی چین خواهد زد.

محصولات زد تی ای برای زیرساخت های شبکه های مخابراتی و  تلفن های هوشمند خود، از مجموعه ای از قطعات آمریکایی مانند ریز پردازنده های سازنده تراشه کوالکام استفاده می کنند.

یک مقام ارشد وزارت بازرگانی در این خصوص می گوید:  این اقدام به تحقیق گسترده در مورد مالکیت فکری در چین پیوند ندارد.اما محدودیت های شدید در زد تی ای مکن است به عنوان یک حلقه جدید در یک درگیری جدی اقتصادی میان ایالات متحده و چین وارد شده و رفتار   دولت ترامپ را یک   تهدیدتجاری جدی برای  دولت چین  در نظر بگیرد.

هم اکنون نیز دولت ترامپ از افزایش تعرفه ها بر روی همه چیز از جمله ماشین های شستشوی سویا، در نظر گرفته است. حرکت دولت ترامپ برای مقابله با آنچه که تجارت غیرمنصفانه چین می داند، موجب تهدید صدها میلیارد دلار تعرفه برای محصولات بین دو کشور شده است.

دولت ترامپ چین را به استفاده از وسوسه و ابزارهای غیرقانونی برای به دست آوردن فن آوری آمریکا محکوم می  کند.   به طور خاص، نیز به نظر می رسد دولت ترامپ چین را تحت فشار قرار داده تا این کشور را در خصوص  طرح صنعتی چین برای سال 2025  فلج کند.چرا که  چین به دنبال راهیابی به عنوان رهبری جهان در صنایع مهمی مانند رباتیک، اتومبیل های الکتریکی و وسایل پزشکی است.

کاخ سفید در تلاش است تا ابزاری برای متوقف ساختن چین در  غلبه بر این صنایع، پیدا کند و این امر را می توان با توجه به تحریم های این کشور از سوی ایالات متحده به خوبی درک کرد.

در حالی که چین به عنوان تولیدکننده ای  کم هزینه برای شرکتهای فناوری در ایالات متحده آمریکا  در نظر گرفته می شد. اکنون مدتهاست که در زمینه هایی مانند هوش مصنوعی نیز جایگاهی ویژه کسب کرده است.  چین برنامه ای را برای تبدیل شدن به رهبر جهان در زمینه  هوش مصنوعی نیز در چنته دارد که برای اقتصاد این کشور پاداشی به   ارزش 150 میلیارد دلار  خواهد داشت. 

در کنار همه این ها دونالد ترامپ در یک انتقاد جدی نسبت به روسیه و چین اعلام کرد که این 2 کشور یک بازی برنامه ریزی شده برای  کاهش ارزش پول ایالات متحده  ترتیب داده اند.

البته مشکلات این برند با  دولت آمریکا پیش از این نیز پرتنش ظاهر شده . برای مثال  در سال گذشته،این  شرکت چینی موافقت کرد که جریمه ای را به مبلغ 1،19 میلیارد دلار برای حل و فصل پرونده همکاری با ایران و کره شمالی پرداخت کند.