صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۳۰ دی ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۰۳۶۳
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۱۳ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۷
استرالیا قصد دارد برای افزایش امنیت و ارتقای ترفندهای ضدجاسوسی کشور خود از همکاری یک شرکت روسی بهره بگیرد. این همکاری در حوزه های آموزش و ارتقای سطح امنیت عمومی کاربران است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

استرالیا قصد دارد برای افزایش امنیت و ارتقای ترفندهای ضدجاسوسی کشور خود از همکاری یک شرکت روسی بهره بگیرد. این همکاری در حوزه های آموزش و ارتقای سطح امنیت عمومی کاربران است.

 

به گزارش سرویس آی تی انتخاب به نقل از زد دی نت، یک شرکت امنیتی سایبری روسیه همکاری جدید ایمنی آنلاینی را با دولت استرالیا آغاز کرده که هدف آن آموزش استرالیایی ها برای محافظت در برابر  جرایم آنلاین است.

لابراتوار کسپرسکی اعلام کرده است که شرکت های اطلاعات جاسوسی/جنایی استرالیا با همکاری سازمان آموزش و پرورش، در تلاش هستند  تا  "امنیت سایبری" را برای عموم فراهم کند.

چنین آموزش هایی از طریق فیلم های ایمن و انجمن هایی که حاوی راهنمایی ها و آخرین اطلاعات مربوط به امنیت است، ارائه می شود. آزمایشگاه کسپرسکی می گوید این امکان را به مردم می دهد که آنلاین شوند.

بر اساس آمارهای سرویس امنیت سایبری استرالیا ؛ این کشور در 2  سال گذشته شاهد افزایش میزان جرایم اینترنتی و گزارش دهی قربانیان عموم مردم بوده است .تنها در نیو ساوت ولز، 30 درصد از گزارش های جاسوسی دریافت شده مرتبط با جرائم آنلاین است.

البته به گفته همین آمارها ، جرایم اینترنتی از مرزهای جدیدی برخوردار شده اند .چرا که 90 درصد از جرایم اینترنتی خارج از استرالیا اتفاق می افتد اما وارد خاک این کشور می شود.  

"سازمان امنیت سایبری استرالیا در بیانیه ای اعلام کرد؛ "ما به شدت بر این باور هستیم که صنعت سایبری باید به پرسشهای متعدد مردم در خصوص اعتماد با معیارهای قویتری نسبت به موقعیت جغرافیایی دفتر مرکزی شرکت یعنی ملبورن یا مسکو پاسخ دهد."

آزمایشگاه کسپرسکی بارها ادعا کرده است که هیچ ارتباطی با دولت روسیه ندارد و در تلاش است تا نشان دهد که این شرکت می تواند  در حوزه سرقت اطلاعات  کاملا قابل اعتماد باشد  ، آزمایشگاه کسپرسکی برنامه هایی برای طرح های شفاف  سازی از جمله ممیزی های خارجی، و حوادث احتمالی ایجاد کرده است .

دولت استرالیا طی  ماه گذشته به  ایالات متحده و انگلیس پیوست و در ارتباط با حمله بدافزار NotPetya به روسیه معترض شد.