صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۹۲۲۲۵
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۰ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۶
در فیلم کمدی «خجالت نکش» بخشهایی از سخنرانی ریس جمهور دولت های نهم و دهم پخش شد که در آن به افزایش جمعیت اشاره میکرد و کل فیلم بر محوریت شعار «ما می‌توانیم» او روایت می‌شد و یادآوری همان سخنان و شعارها باعث خنده زیاد تماشاگران شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

چهارمین روز جشنواره فیلم فجر در سینمای رسانه ها با اعلام آرای مردمی و ابراز تعجب عده ای از نبود برخی فیلم ها در این فهرست ۱۰ فیلمی همراه بود.

به گزارش ایسنا، ساعات اولیه روز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۰ فیلم برتر در رای گیری مردمی بدون اولویت معرفی شدند که نبود فیلمی همچون مصادره با وجود آنکه هنوز در پردیس سینمایی ملت به نمایش درنیامده باعث واکنش برخی رسانه‌ها شد که شاید آن هم بیشتر به دلیل گروه بازیگری این فیلم‌ به کارگردانی مهران احمدی باشد.

این روز با نمایش فیلم «امیر» به کارگردانی نیما اقلیما به عنوان یک فیلم اولی آغاز شد که با وجود بازی نسبتا خوب میلاد کی مرام خیلی رضایت اهالی رسانه را به دست نیاورد.

در این فیلم شخصیت محور استفاده زیاد از سیگار دیده میشد که البته هر بار از سوی شخصیتی دیگر تذکر به سیگار نکشیدن داده میشد و این موضوع حتی در نشست پرسش و پاسخ فیلم هم مورد اشاره قرار گرفت.

سحر دولتشاهی دومین فیلم خود را در این جشنواره با فیلم امیر داشت که نقش یک دختر با مشکل ناراحتی اعصاب را ایفا می‌کرد.

دومین فیلم روز چهارم جشنواره، تنها فیلم کاملا کمدی این روزهای جشنواره یا نام «خجالت نکش» رضا مقصودی بود که البته ساختارش، فیلم و سریالهای برزو نیک نژاد را به‌ یاد میآورد که چند سال قبل هم پس از سریال سازی فیلمی در جشنواره داشت.

در این فیلم بخشهایی از سخنرانی ریس جمهور دولت های نهم و دهم پخش شد که در آن به افزایش جمعیت اشاره میکرد و کل فیلم بر محوریت شعار «ما می‌توانیم» او روایت می‌شد و یادآوری همان سخنان و شعارها باعث خنده زیاد تماشاگران شد.

اما سومین فیلم‌ و پرحاشیهترین نشست خبری روز چهارم جشنواره به آخرین ساخته ابراهیم حاتمی کیا یعنی "به وقت شام" ارتباط داشت که از ساختار سینمایی قابل توجهی برخوردار بود.

این فیلم، دومین نشست شلوغ جشنواره فیلم فجر پس از فیلم لانتوری بود که در یک نوبت صحبت زیاد عدهای در گوشه سالن باعت اعتراض حاتمی کیا شد. او البته در مقابل هر کدام از پرسشهای خبرنگاران علاوه بر دفاع از فیلم خود به پرسش کننده بگوید که هرآنچه در باب مخالفت یا ایراد از فیلم گفته میشود نظر شخصی اوست به ویژه آنجا که یکی از خبرنگاران این پرسش را مطرح کرد که چرا نسل ما که با فیلمهای حاتمی‌کیا عاشق سینما شده در سالهای گذشته نمی‌تواند قهرمانهای او را باور کند و چرا گل درشت حرفهایش را میزند. این پرسش با تاکید حاتمی کیا مبنی بر طرح پرسش با اول شخص مفرد همراه بود و گفت: باید بگویی، من‌. نه ما...

او همچنین نسبت به توقیف فیلم گزارش یک جشن خود گله کرد و گفت،که هنوز حاتمی کیا است اما خجالت می کشد که جلوی پخش فیلمی مثل گزارش یک جشن گرفته شده است.

یکی از اتفاقات طنز نشست پرسش و پاسخ فیلم به وقت شام که باعث خنده زیاد عکاسان و خبرنگاران شد، اشتباه محمود گبرلو در نام بردن اسم فیلم این کارگردان در همان اول نشست بود که به جای «به وقت شام» گفت، « بفرمایید شام».

در این نشست علاوه بر حضور دقایق پایانی دبیر جشنواره، فریدون جیرانی که هر شب ساعت ۲۳ برنامه اینترنتی ۳۵ را به صورت زنده اجرا میکند شرکت داشت.

با گذشت چند روز از شروع جشنواره در پردیس ملت کم‌ کم اهالی رسانه به فضای این محل عادت کردند و طبق پیگیری ایسنا برای پارکینگ و اینترنت هم اقداماتی در جهت بهبود خدمات انجام شده است.

روز گذشته شنیده می‌شد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تماشای فیلم به وقت شام به پردیس ملت بیاید اما نیامد.