پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : كتايون رياحي، بازيگر سينما در يك اقدام بشر دوستانه به سومالي سفر كرده است.
به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، كتايون رياحي با هدف كمك به مردم سومالي، به شهر «گارسيا» در شصت كيلومتري مرز كنيا و سومالي سفر كرده است. در اين سفر، غوغا بيات، عكاس، نيز وي را همراهي ميكند.
رياحي در اين سفر، ضمن اهدا كمكهاي شخصي خود و بخشي از كمك هاي موسسه «مهرآفرين پناه عصر» به مردم سومالي، از يك كلاس درس، مكتبخانه آموزش قرآن و كمپ نگهداري از قطحي زدگان در شهر گارسيا بازديد ميكند. رياحي همچنين علاوه بر اهداء كمكهاي نقدي، يك دستگاه تانكر آب را به صورت نمادين نصب و آبگيري كرد.
در ادامه اين گزارش آمده است: رياحي در يادداشتي كوتاه درباره اين سفر نوشت: «روز اول مهرماه 1390 است؛ و من در شصت كيلومتري مرز كنيا و سومالي در شهر گارسيا خياباني ديدم با انبوه آلونك و حجرههايي كه از نايلون و پلاستيك ساخته شده است! شهري و جايي كه جاي زندگي نيست و فقط آنهايي كه توان بيشتري دارند و يا ميتوانند از ورقههاي حلبي و قوطيهاي خالي استفاده كنند به نفسهاي شمرده و آرام خود رنگ ميدهند و زندگي ميكنند!
تكان دهندهترين نكته سفرم در اين است كه من كشوري ديدم فقير كه در اوج فقر و نداري، به خنده و نگاهي گرم، ميزباني و مهرباني ميكند؛ مردمي در حال اضمحلال، اما خوشرو و اميدوار. پس ما هم ميخنديم تا روشناي خندهها، تن نحيف و سوي اين نگاهها را كمرنگ و بياثر نكند.
خدايا؛ اميد اين مردم را نااميد مكن، خدايا اين مردم را درياب و عزيز بدار.»
به گزارش ايسنا، طبق گزارش برنامه جهاني غذا، خشکسالي زندگي بيش از 11.8 ميليون نفر را در منطقه شاخ آفريقا تحت تاثير قرار داده و مثلثي از قحطي را در محل برخورد مرزهاي اتيوپي، کنيا و سومالي ايجاد کرده است.
سومالي بيش از ساير کشورهاي شاخ آفريقا از خشکسالي که به عنوان بدترين خشکسالي در 60 سال اخير در اين منطقه توصيف ميشود، ضربه خورده است.
سازمان ملل متحد هشدار داده است که از هر 10 هزار کودک کمتر از 5 سال، روزانه بيش از سي کودک در مناطق قحطي زده سومالي جان خود را از دست ميدهند.
آگوستين ماهيگا، نماينده سازمان ملل در سومالي خطاب به شوراي امنيت اين سازمان در 10 آگوست اعلام کرد: «اين بدين معني است که 10 درصد از کودکان زير 5 سال در هر 11 هفته جان خود را از دست ميدهند. اين آمار و ارقام حقيقتا قلب انسان را به درد ميآورد.»
دولت سومالي از سال 1991 ميلادي به دنبال سقوط حکومت زياد باره، ديکتاتور سابق اين کشور، فاقد يک دولت متمرکز و کارآمد بوده است.
دور از گود نشستی..........
دقیقا مثل مخالفان امیرالمونین حرف میزنید که اگر کسی کار خیری انجام میداد اتش میگرفتند
چه خوب که حاشا نمی کرد ولی خودش پیغامی بود که دیگران هم دست روی زانو زنند
خدمت انتقاد کنندگان محتذم شما ما ... مبارک را از صندلی تکان بدهید و یک کار خیر بکنید بعد بیاید کل دنیا چار بزنید بهتره از اون که از بی حالی و بی خاصیتی تنها بلد باشید کار مردم رو زیر سوال ببرید مبادا یک وقت پیش وجدان نداشتتون شرمنده بشید
روستاهای گل جیران و منطقه مرزی بین استان کرمانشاه و لرستان
روستاهای این منطقه اب و برق و گاز و تلفن ندارند
تو تابستان اب گرم میخورند
از چشمه و چاه اب می اورند
قابل توجه مسئولین استان کرمانشاه
کرمانشاه واقعا وضعیت خرابی داره خیلی حیفه
جایی مثل کرمانشاه که بسیار جاذبه گردشگری داره انقدر محروم باشه
واقعا واستون متاسفم
جناب خودم اشتباه می کنید من فقط به اسم کی وان(k-1) نظر می دم.
هر دو موفق باشید.
تمام این حرکتهای جولی جنگ رسانه ای هست و چه خوب که ایران هم در این جنگ رسانه ای شرکت کرد!!!!!!!
سومالی اوضاعش بدتره از عراق و دیگر جاهاست ، انجلینا جولی رفت اونجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا به اندازه کافی درک نداشتی اما اینو بدون که هر وقت یه چهره مطرح دست به یه کار خیر و پسندیده ای میزنه رسانه ها سعی میکنن انتقالش بدن تا سایرین هم دعوت بشن به این کار ، افتاد الآن؟
حرف مفت مالیات نداره که اگه داشت تو و امثال تو تا خرخره زیر بار قرض بودین
بخدا ظلمه به اون طفل معصومای بسته زبون