صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۸۲۴۹۶
تاریخ انتشار: ۳۲ : ۲۱ - ۱۹ آذر ۱۳۹۶
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: یک استاد دانشگاه گفت: روزی روزگاری روابط عمومی دانشگاه تهران باید استعفا می‌داد که چرا اعلامیه داده برای ۱۶ آذر اما امروز به گونه‌ای دیگری است و باید خوشحال بود که اندکی رو به جلو حرکت کرده‌ایم.

صادق زیبا کلام در مراسم روز دانشجو که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده پلی تکنیک دانشگاه امیر کبیر برگزار شد، اظهار کرد: شاید بهتر باشد با یک خاطره من بزرگداشت ۱۶ آذر را شروع کنم؛ سال ۶۱ مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌المللی دانشگاه تهران شده بودم. به خاطر دارم تازه این سمت را گرفته بودم که روز دانشجو فرا رسید من هم به عنوان روابط عمومی دانشگاه یک بیانیه رسا نوشتم و به مطبوعات دادم و چاپ شد. فردا صبح که بیانیه انتشار پیدا کرد من به شورای انتظامی دانشگاه تهران احضار شدم. دکتر گرجی گفت این چه کاری است که شما کردید. گفتم ۱۶ آذر است باید دانشگاه تهران بیانیه صادر کند. البته درست هم می‌گفتند. معتقد بودند ۱۶ آذر چه ربطی به نهضت اسلامی ما دارد. خب دو نفر سمپات حزب توده بودند و یک نفر هم با جبهه ملی‌ها بود.

وی افزود: نمی‌توانستیم بیانیه را پس بگیریم، به من گفته شد من‌بعد هر اعلامیه‌ای که خواستید بدهید باید با دفتر دانشگاه هماهنگ شود، باورم نمی‌شد که این رفتار شود و همان جا استعفا دادم.

وی تاکید کرد: خوشحالم که در حال حاضر به مناسبت روز دانشجو مراسم برگزار می‌شود و مسئول روابط عمومی دانشگاه تهران توبیخ نمی‌شود که چرا اعلامیه داده است. روزی روزگاری روابط عمومی دانشگاه تهران باید استعفا می‌داد که چرا اعلامیه داده برای ۱۶ آذر اما امروز به گونه ای دیگری است و باید خوشحال بود که اندکی رو به جلو حرکت کرده‌ایم.

این استاد دانشگاه در بخشی از سخنانش اظهار کرد: فکر می‌کنم برای دانشجویان ستاره‌دار و خبرنگاران در حبس و کسانی که در حصر هستند چه کار کرده‌ام. این‌طور می‌توانم بگویم که تا جایی که می‌توانستم هرکاری کردم، این جمله که حصر نه قانونی نه اخلاقی نه انسانی و نه شرعی است را نخستین بار من دو، سه سال پیش مطرح کردم اما خود را مخاطب این پرسش می‌دانم که "چه کرده‌ام؟ و چرا امروز وضعیت‌مان چنین است؟".

وی با بیان این‌که «من هرکاری که می‌توانستم برای روحانی و رییس‌جمهور شدنش در دوره دوم انجام دادم» و بیان این ادعا که «اما امروز هرجا می روم ناامیدی می‌بینم و حال باید گفت که آیا باید از روحانی عبور کرد یا در کنار وی ماند؟» عملکرد اطرافیان رییس‌جمهور را قابل نقد دانست و گفت: به نظرم جهانگیری باید کنار بکشد و خود را برای انتخابات ۱۴۰۰ آماده کند. جهانگیری آمادگی کار اجرایی را دارد. البته ما باید کنار روحانی بمانیم و با او بسوزیم و بسازیم.

وی با انتقاد از وضعیت اقتصادی دولت نیز گفت: من از پوپولیسمی می‌ترسم که در سال ۱۴۰۰ ظهور کند و باز هم به مردم بگوید که حق شما را خورده اند. حالا یا آقای ضرغامی یا آقای رییسی جای احمدی‌نژاد را می‌گیرد یا دیگری اما سخت در اشتباه هستید اگر فکر کنید که لاریجانی جای احمدی‌نژاد را می‌گیرد. من می‌گویم نباید فضا را برای پوپولیسم آماده کرد. پس از روحانی عبور نمی‌کنیم اما به او می‌گوییم تغییر کن و وعده‌هایت را فراموش نکن.