صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۸۱۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۵ - ۱۲ آذر ۱۳۹۶
اعظم مقصودلو مدیر فنی تیم ملی کبدی زنان در واکنش به حرف های سرپرست فنی مسابقات گفت: کاملا حرف‌های رحیمی‌نژاد را تکذیب می‌کنم. من آخر بازی به سالن آمدم و این صحنه را که دیدم بسیار ناراحت شدم. خودم روسری را از سر این مربی برداشتم و پرت کردم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

اعظم مقصودلو مدیر فنی تیم ملی کبدی زنان در واکنش به حرف های سرپرست فنی مسابقات گفت: کاملا حرف‌های رحیمی‌نژاد را تکذیب می‌کنم. من آخر بازی به سالن آمدم و این صحنه را که دیدم بسیار ناراحت شدم. خودم روسری را از سر این مربی برداشتم و پرت کردم.

به گزارش انتخاب، اعظم مقصودلو در واکنش به صحبت‌های رحیمی نژاد سرپرست فنی مسابقه‌های کبدی آسیا اظهار کرد: من چه کاره بودم؟ خودتان کلاه‌تان را قاضی کنید. من مدیر فنی تیم ملی‌ام. چه حقی داشتم که روسری سرمربی کنم و بگویم که به زمین برود؟ اصلا آن زمانی که آن‌ها می‌گویند من در سالن مسابقه‌ها نبودم و کنار تیم خودم بودم. کاملاً حرف‌های رحیمی‌نژاد را تکذیب می‌کنم. امکان ندارد که من چنین کاری کرده باشم.

او تاکید کرد: من آخر بازی به سالن آمدم و این صحنه را که دیدم بسیار ناراحت شدم. خودم روسری را از سر این مربی برداشتم و پرت کردم و گفتم این چه کار زشتی است که انجام شده است؟ همکارانم، شاگردانم و دوستانم که آنجا بودند شاهد هستند. آن‌ها می‌گویند که من از ابتدا در سالن بودم و روسری را سر مربی تایلندی کردم در صورتی که من ثانیه‌های آخر بازی آمدم.

مدیر فنی تیم ملی کبدی زنان ادامه داد: بعد از اینکه روسری را پرت کردم بهش گفتم چه کاری است که کرده است؟ از من عذرخواهی کرد و من به او گفتم که این کار غیر قانونی است. نمی‌شود که در کنار زمین بماند. اما او می‌خواست که بازی را از نزدیک ببیند. باز هم تاکید کردم که ورود مربی مرد به داخل مسابقه‌های زنان غیر قانونی است و مجوز ندارد.

مقصودلو حتی مربی بودن این مرد تایلندی را تکذیب کرد و گفت: به آن‌ها گفتم چرا مربی زن با خود آورده‌اید و هزینه‌های ما را بیشتر کرده‌اید. هم مربی زن آورده‌اید و هم سرپرست تیم که به عنوان مربی مرد تایلند در شبکه های اجتماعی مطرح شد. این بحث را با آن مرد تایلندی کردم و رفتم. تیم تایلند مربی زن به نام الیسا داشت که از بازیکنان قدیمی تیمش است و همین الیسا روی نیمکت نشسته است. فیلم آن نیز وجود دارد. آن مرد تایلندی از کنار زمین دارد بازی‌ها را نگاه می‌کند و می‌خواست که تیمش را حمایت کند.

او ادامه داد: من به این‌ها کاری ندارم اما اینکه من بخواهم روسری سر مرد تایلندی کنم خنده‌دار است. فدراسیون اگر رحیمی نژاد را برداشته است، چون توقع داشت که او به عنوان ناظر مسابقه‌ها دقت و نظارت بیشتری داشته باشد اما من به این تصمیمات فدراسیون کاری ندارم و دخالتی نمی‌کنم.

دختر رییس فدراسیون ادامه داد: روز قبل از برگزاری مسابقه‌ها یک اعتراض به خانم رحیمی نژاد داشتم که چرا قرعه تیم من سخت و فاصله بین مسابقه‌ها کم است؟ همین هم شد که ما به کره باختیم. من از رحیمی نژاد خواستم که اگر می‌شود و به این دلیل که ما میزبان هستیم، از این امتیاز استفاده کنیم و فاصله بین مسابقه‌ها را بیشتر کنیم. اما او مخالفت کرد و گفت نمی‌توان خلاف قوانین کاری انجام داد و باید طبق قانون از پیش تعیین شده رفتار کنیم. چطور در آن شرایط نگفت که دختر رییس فدراسیون این حرف‌ها را زده است اما الان می‌گوید.

وی در پاسخ به این سوال که سمت رحیمی نژاد چه بود گفت: رحیمی نژاد مسئول برگزاری مسابقه‌ها و نظارت کامل بر زمین را داشت. من به این‌ها کاری ندارم. به این معترضم که چرا این حرف‌ها را درباره من زده شده است. من هیچ سمتی در برگزاری مسابقه‌ها نداشتم. اینکه گفته می‌شود کمیته تدارکات بوده‌ام اصلا این طور نیست. هیچ ابلاغی هم ندارم. هیچ دخالتی در زمین نداشتم. من به چیدمان، داوران و نحوه برگزاری کاری نداشتم و اصلا به من ربطی نداشتم. مسئولیت من تنها مدیر فنی تیم ملی بوده است.

او خاطرنشان کرد: مگر من بچه‌ام که روسری بر سر مرد تایلندی کنم؟ به قول خود این افراد نیز من دختر رییس فدراسیونم. من حیثیت پدرم را زیر سوال نمی‌برم که این کار را بکنم. سود این داستان به من نمی‌رسید. این تیم حتی حریف من هم نبود. با آن‌ها هیچ صنمی نداشتم و حتی در یک گروه هم نبودیم. چرا باید این کار را کرده باشم؟

مقصودلو تاکید کرد: هر کسی می‌خواهد این موضوع را گردن کس دیگری بیندازد. هیچ مشکلی وجود نداشت. ما از مردم هم عذرخواهی کردیم و باز هم عذرخواهی می‌کنیم. ما از این قضیه ناراحتیم اما یک اتفاق سهوی بود. میزبانی عالی بود و برای جامعه کبدی و آینده کبدی خوب بود. عمد در کار نبود و یک نفر این وسط عکس گرفت و سوژه رسانه‌ها کرد. او در ۴ بازی که گفته می‌شود حضور نداشت. فقط دو عکس از این مرد در رسانه‌ها موجود است و اگر با ۴ روسری در کنار زمین بوده چرا سایر عکس‌ها وجود ندارند؟ فقط روز اول صبح و بعدازظهر در زمین مسابقه‌ها این مرد حضور داشت و بعدازظهر او را از زمین بیرون انداختند. کجا ۴ تا بازی در کنار زمین بود؟ فیلم‌ بازی‌ها وجود دارد.

مدیر فنی تیم ملی کبدی زنان در پاسخ به این سوال که چرا هر کسی مشکل را گردن دیگری می‌اندازد گفت: در این خصوص فدراسیون باید پاسخگو باشد. من هیچ دخل و تصرفی درباره رحیمی نژاد ندارم و در این مورد هم اظهار نظر نمی‌کنم. فدراسیون به من ربطی ندارد. من مدیر فنی تیم ملی بودم ولی دلیل اخراج رحیمی نژاد را از فدراسیون پرسیدم به من گفته شد باید جوابگو باشد و نظارتش را بیشتر می‌کرد. او به عنوان ناظر فدراسیون در سالن بوده و باید نظارت می‌کرده است و اکنون باید جوابگو باشد.

او در پایان گفت: خانم رحیمی نژاد هم طبق قانون اجازه نشستن روی نیمکت را به او نداده است و او از کناره‌های زمین برای حمایت از بازیکنانش نظاره‌گر بود. رحیمی نژاد باید همان موقع گزارش این موضوع را ارائه می‌داد. خانم رحیمی نژاد به خاطر کوچک‌ترین مسئله اجازه شروع مسابقه‌ها را نمی‌دهد و خیلی آدم مقیدی است. اگر مشکلی باشد اصلا اجازه شروع رقابت‌ها را نمی‌دهد و همیشه به قوانین احترام می‌گذارد. اکنون هم از او انتظار می‌رفت که دقت بیشتری می‌کرد.

منبع: ایسنا