صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۷۹۹۸۷
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۴ - ۰۶ آذر ۱۳۹۶
سید احمد خاتمی:
امام جمعه موقت تهران گفت: ولایت مطلقه فقیه به معنای دیکتاتوری و انجام دل به خواه امور نیست، بلکه به معنی آزادی دیدگاه های گوناگون و جلوگیری از استبداد و آشفتگی در جامعه است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران گفت: ولایت مطلقه فقیه به معنای دیکتاتوری و انجام دل به خواه امور نیست، بلکه به معنی آزادی دیدگاه های گوناگون و جلوگیری از استبداد و آشفتگی در جامعه است.

به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام سید احمد خاتمی یکشنبه شب در آئین عزاداری سالروز شهادت حضرت امام حسن عسگری (ع) در حسینیه حضرت ابوالفضل کاشان گفت: همگان پیش از ولی فقیه حق بیان دیدگاه را دارند اما پس از تصمیم نهایی ایشان، ولایتمداری اقتضا می کند که همه تسلیم شوند وگرنه جامعه در مسائلی مانند برجام، سیاست خارجی و جبهه مقاومت دچار هرج و مرج می شود.

وی وجود ولی فقیه را برای جلوگیری از نابسامانی شیعه در دوران غیبت ضروری عنوان کرد و افزود: برخی موضوع ولایت فقیه را به امام خمینی (ره) نسبت می دهند اما پیشینه این بحث به سده چهارم تا سیزدهم هجری قمری بازمی گردد.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: حضرت امام جواد، امام هادی و امام حسن عسگری (ع) 2 ماموریت داشتند که یکی معرفی حضرت ولی عصر (عج) و دیگری ساماندهی شیعه در دوران غیبت بود و از این رو ولی فقیه نه تنها رهبری سیاسی که جانشین عام امام زمان (عج) محسوب می شود.

او اضافه کرد: ولی فقیه ممکن است بسیاری از ویژگی های ائمه (ع) را نداشته باشد اما اختیارات حکومتی در دوران غیبت امام عصر (عج) را بر عهده دارد و مانند امامان معصوم (ع) بر مردم حاکم است و در این نگاه، راه برای دیدگاه های گوناگون و انتقاد باز است و مقام معظم رهبری نیز سینه ای فراخ در این زمینه دارند.

خاتمی در ادامه گفت: بسیاری از مسلمانان حتی رویای رسیدن به حکومت با وجود بدکاران در جهان را ممکن نمی دانستند اما با قدرت یافتن فقها این مفهوم توسعه یافت و امروز در دوره غیبت امام عصر (عج) بیشترین مسئولیت در برابر دین و اعتقادات را بر عهده داریم.

وی زندگی و مرگ بدون خدا و معنویت را زندگی و مرگ از روی نادانی عنوان کرد و افزود: دوران غیبت فرصتی برای لاابالی گری، تعطیلی تکلیف و گسترش گناه نیست بلکه دوره عمل به تکلیف و دینداری با وجود همه سختی هاست.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: امروز مفاسد در فضای مجازی بیداد می کند و به قتلگاه دین و اخلاق جوانان تبدیل شده است که باید پدران و مادران نیز در این زمینه مسئولیت پذیرتر باشند.

او اضافه کرد: نگاه ها به فضای مجازی منفی نبوده و مانند هر ابزار دیگری است اما منحرفانی در این فضا تاثیرگذار هستند که ماموریت ترویج بی حیایی، دین زدایی، اخلاق زدایی و دور کردن نسل جدید از اصالت و دین را پیگیری می کنند.