صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۷۷۷۲۶
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۱۲ - ۲۴ آبان ۱۳۹۶
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عضو کمیسیون امنیت ملی ۴ شرط برای پذیرش توبه سران فتنه را اعلام کرد.

به گزارش تسنیم، جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی امروز(چهارشنبه 24 آبان) در نطق میان دستور در صحن علنی پارلمان، اظهار داشت: امام خمینی(ره) خطاب به کسانی که در آن زمان مقابل قانون ایستادند و وحدت و امنیت کشور را به مبارزه طلبیدند فرمودند، "غلط می‌کنی که قانون را قبول نداری، قانون تو را قبول ندارد."

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه افرادی که قانون و رای اکثریت را قبول ندارند، صلاحیت حضور در چارچوب‌های نظام اسلامی را از دست می‌دهند تاکید کرد که فتنه‌گران سال 88 حاضر نشدند در مقابل قانون شیوه داوری که قانون تعیین کرده بود، تسلیم شوند.

بیشتر بخوانید: سران فتنه باید به اشد مجازات برسند

نماینده مردم مشهد در مجلس، ادامه داد: چند سال بعد که قلم‌های بسته شده آگاهان بین‌المللی روان شود، خواهید خواند که چه توطئه بزرگی پشت فتنه 88 بود و چه قصد عجیبی داشتند.

کریمی قدوسی با تاکید بر اینکه فتنه‌ها را باید با روشنگری خاموش کرد، گفت: زیرا هر جا روشنگری باشد دست فتنه انگیزان کوتاه می‌شود.

وی با بیان اینکه، این روزها که کشور در غم و اندو زلزله ویرانگر غرب کشور است و شاهد مشکلات مردم، گرفتاری سپرده‌گذاران در موسسات مالی، آمار بالای بیکاری و همچنین ادامه دشمنی، دشمنان ملت ایران هستیم، گفت: دم زدن از فتنه و فتنه‌گران به نفع مردم نمی‌باشد.

نماینده مردم مشهد در مجلس، خاطر نشان کرد: روز گذشته نایب رئیس مجلس در نطقشان فرمودند، هر روز فریاد می‌زنیم که فتنه وجود دارد، به رئیس جمهور گذشته مملکت اجازه صحبت کردن و بیرون رفتن از خانه را نمی‌دهیم و ما در جامعه عقده و گره ناگشوده داریم.

قدوسی خطاب به مردم و نمایندگان، گفت: آنچه در وقایع رخ داده پیش و پس از انتخابات 88 شاهد آن بودیم بی‌شک ظلم بزرگی در حق نظام اسلامی به طور خاص اسلام به طور عام بود و خسارت مادی و معنوی متنابهی به ملت ایران وارد کرد، مانند ظلم و هتک حرمت قرآن، حرمت ائمه معصومین علیه‌السلام، امام، شهدا و مقام معظم رهبری.

وی ادامه داد: مبدل شدن انتخابات از عنصر وحدت آفرین ملی به انشقاق و اختلاف، شکل‌گری تقابل و مرزبندی بین نخبگان و توده مردم، ضربه وارد شدن به امنیت ملی، مخدوش شدن و سلب اطمینان عمومی از نظام برای مدتی کوتاه، زیر سوال رفتن جایگاه مستحکم و قدرتمند نظام اسلامی در صحنه بین‌المللی، وارد آمدن خسارات سنگین به اموال عمومی؛ شخصی و کشته شدن عده‌ای در این حوادث از جمله خسارات مادی و معنوی وارد شده به مردم و نظام بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: به این ترتیب می‌توان عوامل زیر را به عنوان اتهامات سران فتنه، گردانندگان وقایع بعد از انتخابات 88 اشاره کرد، نادیده گرفتن جایگاه قانون، تلاش جدی و منسجم برای تضعیف جایگاه رهبری و ولایت‌فقیه، القای ناکارآمدی نظام سیاسی، تضعیف و تخریب ستون‌های حمایتی نظام خصوصا سپاه، بسیج و روحانیت، تخریب و تضعیف ستون‌های اطلاعاتی و امنیتی و نهاد‌های نظارتی کشور ، ایجاد و گسترش اختلاف میان 3 طیف جناح‌ها با حاکمیت، حاکمیت با مردم، و مردم با مردم.

قدوسی افزود: بی‌اعتبار کردن ساختار مدیریت نظام در سطوح مختلف، تلاش در جهت ارائه تصویری از نظام به عنوان دشمن مشترک همه معارضین، منتقدین مخالفین، استفاده از ظرفیت نخبگان سیاسی و فرهنگی کشور با هدف فعالیت‌های تبلیغی، سلب اعتماد از مردم نسبت به سخنان مسئولین کشور، کمک به ساخت یک سناریو هدفمند با محوریت اسطوره‌شکنی، ارزش زدایی و مشروعیت زدایی از ارکان نظام، همکاری با اهداف و مطالبات عوامل قانون شکن و شبکه گسترده ضد انقلاب در کشور، جلب حمایت و پشتیبانی از دشمنان و سرویس‌های جاسوسی برای پیشبرد اهداف فتنه از جمله اتهامات آنهاست.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، خاطر نشان کرد: اعضای کمیسیون امینت ملی در مجلس هشتم در پی فتنه 88 دیداری با رئیس وقت ستاد کل نیروی مسلح آقای فیروزآبادی داشتیم وی در آن جلسه گفت جریان فتنه با اتحادیه اروپا به توافق رسیده و بنا را بر این گذاشته بودند که اگر کار ما که جلو رفت آنجایی که به مشکل برخورد کردیم از شما درخواست کمک می‌کنیم و ناتو حمله نظامی را هم به ایران با حمایت ما می‌تواند انجام دهد.

قدوسی خاطر نشان کرد: حضور سران فتنه در تجمع 30 خرداد 88 با وجود آنکه رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه آن هفته همه را دعوت به مجاری قانونی کرده بودند اعلام جنگ با ولی فقیه و جامعه اسلامی و مصداق محاربه بود.

وی با بیان اینکه توبه سران فتنه با 4 شرط پذیرفته می‌شود، گفت: اتهامات وارد شده به نظام مقدس اسلامی را پس بگیرند، خسارت‌های وارده را جبران کنند، راه خود را از دشمنان جمهوری اسلامی جدا کنند و برای آنچه مرتکب آن شده‌اند آماده مجازات باشند.