پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : هیأت وزیران در جلسه روز چهارشنبه خود به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهور، به استانداران پیشنهادی ۴ استان کشور رای اعتماد داد.
به گزارش انتخاب به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در این جلسه، آقایان محمدمهدی شهریاری، بهمن مرادنیا، سید مناف هاشمی و سیدعلی آقازاده از سوی هیأت وزیران به ترتیب به عنوان استاندار استانهای آذربایجان غربی، کردستان، گلستان و مرکزی منصوب شدند.
روحانی خطاب به استانداران منتخب اظهارداشت: هدف ما پیشرفت کشور، رونق اقتصادی و توسعه اشتغال در کشور و حرکت در چارچوب سیاستهای اقتصاد مقاومتی است و استانداران باید با حفظ انسجام، وحدت، اعتدال و میانهروی، اجرای کامل سیاستهای دولت را دنبال کنند.
رییسجمهور با توجه به مرزی بودن سه استان کردستان، آذربایجان غربی و گلستان، بر بهبود روابط با کشورهای همسایه تأکید کرد.
روحانی جذب سرمایه داخلی و خارجی، تقویت مسیرهای ارتباطی کشور با کشورهای همسایه و تسریع در اتصال راههای کشور به کشورهای همسایه و کشورهای بزرگ، از جمله چین، روسیه و منطقه آسیای مرکزی را از جمله راههای توسعه اقتصادی و حفظ امنیت کشور دانست و استانداران را به ایجاد هماهنگی در استان و روابط خوب با ائمه جمعه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و گروههای سیاسی، رعایت حقوق شهروندی بویژه حقوق اقوام و مذاهب و بهرهگیری از آنان در مناصب مدیریتی توصیه نمود.
روحانی ضمن بیان اعتماد کامل دولت به هممیهنان کرد، آنان را از اقوام اصیل ایرانی دانست که با حس عمیق ملی نسبت به ایران، همواره در همه صحنهها بویژه در دوران دفاع مقدس حضوری فعال و مؤثر داشته و هماکنون هم در عرصه پیشرفت کشور، مشارکت کامل دارند.
رییسجمهور وزرا را به همکاری با استانداران در جهت تحقق اهداف مورد نظر دولت توصیه کردند و در پایان از استانداران جدید خواست که سلام ایشان را به مردم شریف استانهای کردستان، آذربایجان غربی، گلستان و مرکزی ابلاغ کنند.
برقراری مقررات لغو روادید بین ایران و صربستان
هیأت وزیران با پیشنهاد وزارت امور خارجه مبنی بر برقراری مقررات لغو روادید برای دارندگان گذرنامه عادی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری صربستان به شرط عمل متقابل موافقت کرد.
مجوز برگزاری گردهمایی بینالمللی فناوریهای بهسازی رفتاری بلند مدت و سازگار با محیط زیست سدها صادر شد
هیأت وزیران با صدور مجوز برگزاری چهارمین گردهمایی بینالمللی فناوریهای بهسازی رفتاری بلند مدت و سازگار با محیط زیست سدها موافقت کرد.
هدف از این گردهمایی که با همکاری دانشگاه شهید بهشتی ایران و دانشگاه گراتس اتریش برگزار میشود، بحث، تبادل دانش فنی و انتقال تجربیات در مباحث مربوط به علم سد سازی، سازههای هیدرولیکی و صنعت آب است.
در دیدار روحانی با نخستوزیر تانزانیا چه گذشت؟
حجت الاسلام حسن روحانی همچنین روز چهارشنبه در دیدار "اگوستین ماهیگا "وزیر خارجه تانزانیا، با ابراز علاقه مندی به ارتقاء سطح مناسبات و همکاریهای دو کشور در تمامی عرصهها و بویژه اقتصادی، اظهارداشت: تانزانیا دروازه دسترسی ایران به بازار شرق آفریقا است و اراده دولت دوازدهم توسعه روابط با کشورهای دوست در سراسر جهان بویژه در قاره آفریقا است.
روحانی با تشکر از دعوت رییس جمهور تانزانیا برای دیدار رسمی از دارالسلام گفت: تانزانیا کشوری دوست با روابط تاریخی و فرهنگی ۹۰۰ ساله دو ملت است که این روابط دو ملت ، سرمایه ارزشمندی در مسیر توسعه همکاری ها است.
رییس جمهور با اشاره به آمادگی شرکتهای توانمند ایرانی در حوزه فنی و مهندسی برای پیشبرد طرح های توسعه ای در آفریقا و از جمله تانزانیا اظهارداشت: باید همکاری های اقتصادی هم سطح با روابط تاریخی، فرهنگی و سیاسی ایران و تانزانیا توسعه و تعمیق یابد و گام نخست در این مسیر، تقویت روابط پولی ، مالی و بانکی دو کشور است.
روحانی تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و تانزانیا را ضروری خواند و گفت: در نشست این کمیسیون، زمینه توسعه همکاری های تجاری و اقتصادی و همچنین راههای تقویت روابط علمی و فناوری بررسی خواهد شد.
رییس جمهور، تروریسم را یک معضل بزرگ در عرصه جهانی خواند و با بیان اینکه تروریست ها در هر منطقه با نام های متفاوت اما هدف مشترک فعال شده اند ،گفت:باید همه کشورها در مبارزه با این معضل متحد عمل کنند.
روحانی اظهارداشت : اینکه هیچ فردی جرات نمی کند از گروههای تروریستی با نام های مختلف از جمله جبهه النصره ، القاعده ، الشباب، بوکوحرام و یا داعش به صراحت حمایت و پشتیبانی کند، پیشرفتی بزرگ در عرصه جهانی است و نشان می دهد که جهان خطر تروریسم را پذیرفته است.
رییس جمهوری افزود: جمهوری اسلامی ایران آماده است تجربیات خود را در مبارزه با گروههای تروریستی در اختیار کشورهای دوست قرار دهد.
وزیر خارجه تانزانیا نیز در این دیدار تاکید کرد که تانزانیا مصمم است روابط خود را در همه زمینه ها با جمهوری اسلامی ایران گسترش دهد.
"اگوستین ماهیگا " با تکرار مجدد دعوت رییس جمهور کشورش از دکتر روحانی برای سفر رسمی به دارالسلام، به روابط تاریخی دو ملت و دولت اشاره کرد و اظهارداشت: تانزانیا از حضور شرکتهای ایرانی در اجرا و پیشبرد طرحهای توسعه ای خود استقبال می کند.
وی افزود: ایران یک کشور دوست و شریک تاریخی، فرهنگی و سیاسی ما است و علاقه مندیم در حوزه اقتصادی نیز همکاری های مشترک تعمیق و مستحکمتر شود و تولیدات ایرانی می تواند از طریق تانزانیا در اختیار بازار شرق آفریقا قرار گیرد.
وزیر خارجه تانزانیا همچنین خواهان تسریع در تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور شد و اظهارداشت: در این نشست چارچوب همکاری های گسترده تر دو کشور ترسیم می شود.
وی همچنین به معضل تروریسم در عرصه منطقه ای و جهانی اشاره و تصریح کرد: تانزانیا خواهان بهره گیری از تجربیات جمهوری اسلامی در مقابله با نه تنها تروریسم و افراطی گری بلکه مقابله با جرایم سازمان یافته بین المللی، قاچاق انسان و پولشویی است.