صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۶۵۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۴ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۶
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
«این برداشت که آرای میرسلیم به‌ عنوان آرای موتلفه عنوان شود، اظهار نظر غیر کارشناسانه‌ای به حساب می‌آید و بر اساس مبانی‌ درستی مطرح نشده‌ است. امیدوارم این برداشت آقای چمران از روی اشتباه لفظی صورت گرفته باشد.»

روزنامه قانون نوشت: «گویا کشمکش اصولگرایان با گذشت سه ماه از انتخابات تمامی ندارد. به‌ تازگی نیز اظهارات مهدی چمران درباره میرسلیم و موتلفه خبرساز شده‌ است. از همان فردای اعلام نتایج دو کاندیدای اصولگرا اظهارات‌شان را درباره علل شکست این جناح فکری در انتخابات بیان کردند. با گذشت زمان، صحبت‌های ابراهیم رئیسی در مورد انتخابات کمرنگ‌تر شد ولی در آن‌ سو مصطفی میرسلیم همچنان جسته‌ و گریخته بر رقبای همفکر خود در انتخابات تاخت. به نظر واکنش‌ و زخم‌زبان‌های اصولگرایان به موتلفه نیز در راستای همین حملات «پیر موتلفه» بود.

حمیدرضا ترقی، معاون بین‌الملل حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با روزنامه قانون درباره اظهارات اخیر مهدی چمران که عیار و آرای موتلفه را همان ۴۰۰هزار رای خوانده بود، گفت: «معنای این اظهارات را نمی‌دانم. اظهارات از این دست، اشتباه است. آرای مهندس میرسلیم در انتخابات اردیبهشت، رای خودشان بوده و این جدای از آرای موتلفه بود و اطلاعیه‌ای که در شب انتخابات از سوی موتلفه صادر شد، گواه این موضوع است. با اطلاعیه موتلفه در جهت وحدت اصولگرایان، حمایت آنها از سوی میرسلیم برداشته‌ شد و سبد آرای موتلفه به سوی آقای رئیسی رفت. این برداشت که آرای میرسلیم به‌ عنوان آرای موتلفه عنوان شود، اظهار نظر غیر کارشناسانه‌ای به حساب می‌آید و بر اساس مبانی‌ درستی مطرح نشده‌ است. امیدوارم این برداشت آقای چمران از روی اشتباه لفظی صورت گرفته باشد.»

او افزود: «بی‌شک این‌گونه مسائل قابل دوام نیست. اظهارات این چنینی که در مصاحبه‌ها مطرح می‌شود نظر جمع اصولگرایان نیست. اصولگرایان همان‌گونه که در انتخابات گذشته روی یک گزینه به وحدت رسیدند، نشان‌دهنده آن است که از آزمون گذشته، با موفقیت بیرون آمده‌اند. بر خلاف گذشته که ‌اجماع روی یک گزینه دشوار بود اما این دوره این اتفاق صورت گرفت و این برای آمادگی در انتخابات‌های پیش‌رو تمرین مناسبی است. در آینده نیز احتمال آن وجود دارد که اصولگرایان بتوانند دوباره روی گزینه مشترکی اتفاق نظر کنند.»