صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۱۹ دی ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۴۰۷۳
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۱۷ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۶
میانمار طی سه روز گذشته طرف خود را در مرز بنگلادش مین گذاری کرده است و احتمالا هدف از این کار جلوگیری از بازگشت مسلمانان روهینگیا است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان ضمن ابراز نگرانی از وضعیت انسانی مسلمانان در میانمار اعلام کرد: از زمان آغاز خشونت ها در میانمار، حدود یکصد و ۲۳ هزار مسلمان روهینگیا به کشور بنگلادش فرار کرده‌اند.

به گزارش «انتخاب»؛ فرار مسلمانان به بنگلادش در شرایط بسیار نامناسب صورت می‌گیرد.

این سازمان پیشتر تخمین زده بود که ۸۷ هزار آواره از زمان آغاز ناآرامی‌ها، از مرز عبور کرده‌اند.

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان اعلام کرد تازه ترین آمار در نتیجه شمارش‌های جدید و دقیق‌تر نیروهای امدادی در اردوگاه های آوارگان به دست آمد.

این دومین بار در سال جاری میلادی است که خشونت‌ها علیه مسلمانان، موج عظیمی از آوارگان را به وجود می‌آورد.

دو منبع دولتی در داکا پایتخت بنگلادش نیز اعلام کردند میانمار طی سه روز گذشته طرف خود را در مرز بنگلادش مین گذاری کرده است و احتمالا هدف از این کار جلوگیری از بازگشت مسلمانان روهینگیا است که از خشونت‌ها در میانمار به بنگلادش فرار کرده اند.

بزرگ ترین نسل کشی مسلمانان در شرق آسیا در حالی تداوم دارد که آن سانگ سوچی برنده جایزه صلح نوبل و نماد مبارزه با دیکتاتوری در میانمار سکوت خود را در این باره شکست و مدعی شد وجود کوه یخ اطلاعات نادرست در این مورد باعث ارائه تصویری معوج از واقعیات شده است.

انتشار گزارش و تصاویری از وضعیت مسلمانان روهینگیا واکنش‌های تندی را از جمله از سوی برخی کشورهای مسلمان در پی داشته است که به خصوص سکوت آنگ سان سوچی را هدف انتقاد شدید قرار داده‌اند.

یک میلیون و ۳۰۰ هزار مسلمان ساکن میانمار سال‌هاست از تمامی حقوق اولیه خود محروم هستند.