صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۰ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۵۴۹۱۱
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۳ - ۲۵ تير ۱۳۹۶
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: بیمارانی که مشکل روماتیسم، آرتروز، صرع، فشار خون، قند خون و ... دارند باید مدام دارو مصرف کنند بر همین اساس باید چند برابر میزان دارویی که در طول حج نیاز دارند را همراه داشته باشند.

به گزارش انتخاب به نقل از تسنیم، علی مرعشی با اشاره به اینکه یمن در حج تمتع امسال شرکت نمی‌کند و هیچ نگرانی‌ نیز نسبت به شیوع بیماری وبا در بین زائران وجود نخواهد داشت، اظهار داشت: قبل از اعزام زائران معاینات حجاج توسط تیم پزشکی آموزش‌دیده انجام شده و آزمایشات لازم صورت می‌پذیرد؛ و برای جلوگیری از هرگونه بیماری در کاروان‌ها بیماری تمامی زائران به‌طور دقیق توسط پزشکان بررسی خواهد شد.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر عنوان کرد: سلامت زائران ایرانی در هنگام ورود و خروج از کشور بررسی می‌شود، همچنین برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های واگیردار در ایام حج کلاس‌های آموزشی لازم برای زائران برگزار خواهد شد.

وی عنوان کرد: تزریق واکسن در هلال احمر انجام شده و معاینه کامل زائران قبل از اعزام توسط پزشکان متخصص و آموزش‌دیده سازمان حج و زیارت صورت می‌پذیرد.

مرعشی یادآورشد: نسبت به سال گذشته دمای هوا در عربستان افزایش یافته است و این امر میزان زیادی از زائران را دچار گرمازدگی خواهد کرد، بنابراین برنامه‌ریزی‌ها و آموزش‌های لازم برای کنترل این امر انجام شده است و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از بیماری‌های تنفسی شایع در ایام حج صورت گرفته است.

وی گفت: بر طبق دستورالعمل‌های ارائه شده به پزشک کاروان‌ها حمل دارو‌های ضروری مانند دارو‌های قلبی، قند، فشار خون و. در ایام حج آزاد و حمل دارو‌های آرامبخش، خواب‌آور، مخدر و روانگردان ممنوع است؛ بنابراین نیروی انتظامی وظیفه بازرسی وسایل زائران و فرودگاه‌های کشور را بر عهده دارد و در صورت رؤیت هر کدام از دارو‌های ممنوعه با زائر خاطی برخورد خواهد شد.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در خصوص داروهایی ممنوعه حج گفت: اگر این داروها را دسته‌بندی کنیم داروهای روان‌گردان، داروهای مخدر و داروهای آرام‌بخش جزو داروهای ممنوعه به عربستان است.

وی ادامه داد: این داروها، داروهایی نیستند که بیماران خاص به آنها نیاز داشته باشند، اما افرادی که بیماری‌هایی مانند صرع دارند باید نسخه پزشک معالج خود را همراه داشته باشند و عربستان متعهد شده است که اگر بیماران نسخه پزشک خود را همراه داشته باشند می‌توانند سایر داروهای مورد نیاز خود را به عربستان بیاورند.

مرعشی اضافه کرد: بیمارانی که مشکل روماتیسم، آرتروز، صرع، فشار خون، قند خون و ... دارند باید مدام دارو مصرف کنند بر همین اساس باید چند برابر میزان دارویی که در طول حج نیاز دارند را همراه داشته باشند.

اطلاعات پزشکی 68 هزار زائر وارد سیستم پزشکی حج و زیارت شد

به گزارش هلال احمر - وی از تأیید نشدن استطاعت جسمانی 400 متقاضی حج امسال خبر داد و گفت: از آنجایی که پزشکان توان جسمانی این متقاضیان برای حضور در حج را تأیید نکردند، آنها به حج اعزام نمی‌شوند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر اعلام کرد: درصد بالایی از معاینات پیش از اعزام انجام و اطلاعات پزشکی 68 هزار زائر وارد سیستم پزشکی حج و زیارت شده است، و پرونده چهار هزار نفر از زائران نیز در حال تکمیل است و عده‌ای نیز باید معاینات تکمیلی را انجام دهند، معاینات عده‌ای از زائران نیز انجام و تأیید شده است اما اسامی آنها وارد سیستم هنوز نشده است.

مرعشی فشار خون و قند خون (دیابت) را رایج‌ترین بیماری بین زائران حج 96 ایران اعلام و اظهار کرد: منتظر هستیم که در هفته جاری تیم پزشکی برای راه‌اندازی دو بیمارستان مکه و مدینه به عربستان اعزام شوند.