صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۵۰۴۲۷
تاریخ انتشار: ۵۶ : ۱۱ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۶
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر با تشریح هزینه واکسن مننژیت از سوی حجاج گفت: طبق دستورالعمل پزشکی حج، سه گروه از بیماران نمی‌توانند به حج اعزام شوند، اما بیماران دیالیزی به مانند سال‌های گذشته به حج اعزام خواهند شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر با تشریح هزینه واکسن مننژیت از سوی حجاج گفت: طبق دستورالعمل پزشکی حج، سه گروه از بیماران نمی‌توانند به حج اعزام شوند، اما بیماران دیالیزی به مانند سال‌های گذشته به حج اعزام خواهند شد.
 
به گزارش انتخاب به نقل از تسنیم، سید علی مرعشی با اشاره به اینکه امسال 400 قلم دارو برای ارسال به مکه و مدینه در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: سرم و شربت وزن و حجم کمتری دارد و هزینه‌های آن تفاوت چندانی با ایران ندارد در نظر داریم که از  سعودی‌ها خریداری کنیم، در واقع اول شوال تا آخر ذی القعده زمان تعیین شده از طرف سعودی برای ارسال دارو‌ها تعیین شده است. در هیچ سالی با مشکل دارو مواجه نبودیم و امسال هم مشکلی نخواهیم داشت.
 
واکسن مننژیت تامین شد
 
به گفته رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر، امسال به دلیل شرایط خاص برگزاری مراسم حج درخواست تهیه واکسن به صورت فوری به یک کمپانی داده شد که تا پایان خرداد واکسن مورد نیاز به کشور وارد می‌شود و در حال حاضر 10 هزار دوز از این واکسن تامین شده است.
 
مرعشی به پرداخت هزینه واکسن مننژیت از سوی حجاج اشاره و تصریح کرد: این دارو به لحاظ ماندگاری دارای دو نوع است که دارو با ماندگاری دو ساله با 30  هزار تومان و دارو با ماندگاری 5 ساله 80 تا 90 هزار تومان است.
 
بیمارانی که نمی‌توانند حج بروند
 
وی در رابطه با اینکه معاینات پزشکی انجام شده از زائران شامل چه مواردی می‌شود و در چه صورتی زائر نمی‌تواند به حج اعزام شود، گفت: این معاینات از جمله خدماتی است که برای حجاج انجام می‌شود و با انجام این معاینات پرونده کاملی از سابقه پزشکی زائر تهیه می‌شود این موارد کمک می‌کند تا همکاران ما در مراسم حج بتوانند خدمات بهتری به زائران ارائه دهند و اگر فردی بیماری خاصی داشته باشد شناسایی می‌شود.
 
رئیس مرکز پزشکی حج سازمان هلال احمر با تاکید بر اینکه بیماران دیالیزی به مانند سال‌های گذشته به حج اعزام می‌شوند، گفت: طبق دستورالعمل پزشکی حج، بیماران پیشرفته قلبی، زنان باردار، بیماران دارای سرطان پیشرفته نمی‌توانند به حج اعزام شوند و در غیر این موارد هیچ منعی برای اعزام به حج وجود ندارد.
 
ثبت پرونده پزشکی تمامی زائران
 
به گزارش هلال احمر، مرعشی افزود: تمام اطلاعات پزشکی زائران به صورت پرونده الکترونیک تهیه و به سرورهای هلال احمر متصل می‌شود و با مراجعه زائر به پزشک تمام اطلاعات پزشکی وی از جمله آخرین آزمایش‌های انجام شده و داروهای مصرفی روی سرنسخه وی چاپ می‌شود که با اعلام اسم زائر، شماره پاسپورت یا شماره کاروان می‌توان به این اطلاعات دسترسی پیدا کرد.
 
تجهیز چادرها به سیستم خنک کننده
 
مرعشی با اشاره به اینکه امسال تمامی چادرهای حجاج که در عرفات برپا می شوند به سیستم‌های خنک کننده مجهز شدند، افزود: همچنین چادرهایی که در منا برپا می شوند به سیستم سرمایشی تجهیز و سیستم برخی از چادرها هم تغییر کرده است. آموزش‌های اولیه برای پیشگیری از وقوع حادثه، شناسایی علائم، از جمله مواردی است که امسال به حجاج ارائه می‌شود.