یک عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاحطلبان که همزمان امکان رای دادن به خودش ، برای حضور در لیست امید شورای شهر را داشته است، نسبت به اهداف پیدا و پنهان تخریب محمدرضا عارف و برخی نزدیکان او واکنش نشان داد و از سکوت مراجع مسئول و برخی جریانات اصلاح طلب در برابر این خط تخریبی مشکوک انتقاد کرد.
سید حسن رسولی (سخنگوی ستاد عارف در سال 92 و عضو هیات مدیره بنیاد امید ایرانیان متعلق به عارف که همراه با عارف عضور شورای عالی اصلاح طلبان است و موفق شد همزمان با رای خودش و عارف، به لیست شورای شهر نیز راه یابد) در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به سوالی درباره ادعای برخی کانالهای خبری درباره دخالت برخی افراد خارج از شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان در تهیه لیست انتخاباتی مجلس دهم و شوراهای اسلامی شهر و روستا از جمله فرزند رئیس شورای عالی ضمن کذب دانستن اینگونه مطالب، اظهار کرد: نامزدهای مجلس دهم در استانها بدون دخالت مرکز از سوی شوراهای حوزههای انتخابیه نهایی شده و بر اساس آییننامه، فردی از مرکز در بستن لیست مناطق دخالت نداشته است. نقش محوری شورایعالی فقط کمک به اجماعسازی و انسجام تشکیلاتی بوده است. بر این اساس نه تنها حمید رضاعارف (که مورد ادعای یک کانال قرار گرفته است) بلکه خود محمدرضا عارف هیچ نقشی در این تصمیم نداشته است. اینکه حمید عارف که یکی از نخبگان مطرح دانشگاهی است نه تنها عضویتی در شورایعالی نداشته بلکه کوچکترین مداخلهای در امور انتخابات ٩٤ نداشته است.
سخنگوی ستاد عارف در سال 92 در ادامه افزود: شخص عارف که بنا بر اصرار احزاب و رهبران اصلاحطلب به دلیل اعتبار بالای خود ریاست شورا را پذیرفته است، در شهرستانها از طریق کمیته استانها در جریان امور سازماندهی انتخابات قرار داشته است و همین یک ادله واهی بودن این ادعاها را به إثبات میرساند.
وی با یادآوری نامزدی فرزند عارف در انتخابات مجلس دهم در حوزه انتخابیه یزد، به جای شورای نگهبان از تایید صلاحیت پسر عارف خبر داد و گفت: حمیدرضا عارف در حوزه انتخابیه یزد نامزد شد؛ صلاحیت وی نیز موردتأیید مراجع مربوطه قرار گرفت، ولی عارف نه تنها به دلیل عدم بروز شبهه در بین اصلاحطلبان به حمایت از فرزند خود نپرداخت بلکه حمیدرضا عارف که طی سالهای اخیر زحمات بیمنت فراوانی برای اصلاحات کشیده به نفع دیگر نامزدهای اصلاحطلب از تداوم رقابتها در آن حوزه انصراف داد.
عضو هیات مدیره بنیاد امید ایرانین متعلق به عارف، ادامه داد: در انتخابات شوراهای دوره پنجم حمیدرضا عارف عضویتی در شورایعالی سیاستگذاری اصلاح طلبان نداشته است و اعضای این شورا مشخص هستند. لیست تهران را هیات رییسه شورایعالی از طریق به کار گیری کمیتهای ٧نفره به ریاست آقای موسوی لاری و کمک کارشناسی ١٤نفر از کارشناسان مطلع در حد دو برابر تعداد مورد نیاز (٤٢ نفر ) به شورای عالی بر مبنای شاخصهایی که در کمیته سیاست گذاری و تعیین شاخصها به ریاست حسین کمالی تعیین شده بود، به جمع شورایعالی معرفی کردند.
رسولی خاطرنشان کرد: این شورا متناسب باگروههای تخصصی شورای شهر و لحاظ کردن سهمیه ٣٠درصدی جوانان و زنان در غیاب نامزدهای عضو شورا به ٢١نفر رأی دادند. عارف و به طریق اولی حمیدرضا عارف که اصلاً در این فرایند نبوده، به جز اداره شورا که متشکل از دبیران کل احزاب و تعدادی از چهرههای حقیقی اصلاحطلب بوده هیچ جهت دیگری را دنبال نکردهاند. از میان اطرافیان عارف چهرههایی همچون صوفی، نمازی، صارمی، نادمی و خانم دولتی در لیست ٢١نفره قرار نگرفتهاند و بلا فاصله به نفع لیست انصراف دادند. اگر فرضاً بنا بود اقدامی جانبدارانه له یا علیه افرادی از سوی دکتر عارف یا فرزند او صورت گیرد امروز اسامی نامبرده شده باید عضو شورای پنجم بودند.
این عضو بنیاد امید ایرانیان تاکید کرد: عارف در طول خدمات قریب به ٤٠ساله خویش از ردههای میانی مدیریتی تا نفر دوم دولت اصلاحات در گذشته و امروز در قامت رییس شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان و فراکسیون امید مجلس و کاندیدای ریاست جمهوری قدمی در جهت توجه به فرزندان و دوستان خود بر نداشته است. مقبولیت امروز عارف نه تنها متأثر از اقدام تاریخی او در سال ۹۲ وکناره گیری به نفع روحانی بلکه ناشی از اخلاق عملی وی و مصون بودن از هرنوع ویژه خواهی خانوادگی او محسوب میشود.
این عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان اظهار کرد: کافی است پرسیده شود حمیدرضا عارف و سایر فرزندان محمدرضا عارف و خود ایشان بعد ازسال ٩٢چه امتیازی کسب کردند؟ جعفر توفیقی رییس ستاد عارف و همچنین سخنگوی انتخاباتی وی در سال ۹۲در کجای مناصب دولتی قرار گرفتد؟حمید رضا عارف یکی از باهوشترین فارغ التصیلان دانشگاه شریف امروز از چه جایگاهی در دولت، نهادهای عمومی و حتی بخش خصوصی قرار دارد؟
رسولی با بیان اینکه تخریب عارف به دلیل نقش بی بدیل وی در تحولات سیاسی پس از ٨٨ برای ایران و اصلاحات از سوی برخی رسانههای مجازی طبیعی به نظر نمیرسد، تصریح کرد: نقش بی بدیل عارف در خلق انتخابات 94،92 و96 که منافع ملی را دنبال کرده است از سوی برخی از این رسانههای مشکوک به زیان انقلاب و اصلاحات تعبیرمیشود! از کنایهها و جنگ روانی ضد انقلاب علیه عارف و فرزند وحلقه اول یاران او که متناوباً با بدترین بر چسبها مورد حملات زهر اگینند نباید متعجب بود؟
رسولی که عضو شورای عالی اصلاح طلبان و عضو لیست امید شورای شهر نیز هست، با بیان اینکه کارهای بزرگ هزینههای گزاف دارد، گفت: البته از مراجع صلاحیتدار، احزاب و شخصیتهای اصلاحطلب بویژه دوستانی که از نزدیک در جریان تلاشهای مؤثر و صادقانه عارف که سلامت او را مورد تهدید جدی قرار داده بود، انتظار روشنگری میرود. عارف که مورد وثوق رهبری نظام و جامعه اصلاح طلب است با روشهای تخریبی رسانهای در فضای مجازی مورد تهمت قرار میگیرد و هیچ عکس العملی از جایی دیده نمیشود.
رسولی در پایان تصریح کرد: برخوردهای رقیب که سه نا کامی پیوسته را پشت سر گذاشته قابل هضم است اما سکوت اکثر دوستان و عدم اقدام مراجع مسئول در برابر تهمتهای فضای مجازی ضد انقلاب قابل قبول نیست.
پسر عارف: افتخار میکنم که در سن کم ایرانسل را با توانایی های شخصی به ایران آوردم!
به گزارش پایگاه 598، اظهارات حمیدرضا عارف فرزند 36 ساله محمدرضا عارف و نامزد انتخابات اتاق بازرگانی سوالاتی را پیش آورده است. وی در گفتگو با خبرآنلاین به سوابق فعالیتهای اقتصادی خود این گونه اشاره میکند: «من از سال ۸۰ تا به امروز حداقل ۴ شرکت اقتصادی راه اندازی کرده ام که فعال هستند. افتخار و ادعا می کنم که برای مثال در سال۲۰۰۴ شرکت ام.تی.ان MTN آفریقای جنوبی را که در ایران توانست اولین اپراتورخصوصی تلفن همراه کشور (ایرانسل) را راه اندازی کند وشاید مهمترین و بزرگترین پروژه خصوصی سازی در کشور بوده، را به کشور آوردهام. به این افتخار میکنم که در سن کم توانستم یک شرکت بزرگ و قوی خارجی را با تواناییهای شخصی به ایران بیاورم که هرچند متاسفانه با دخالت دولت نهم این شرکت خارجی با برخی شرکتهای زیر مجموعه وزارت دفاع و بنیاد مستضعفان شریک شد و کلیه حقوق مادی و معنوی من و شرکایم غیر مشروعانه نادیده گرفته شد.»
گفتنی است در دوران دولت هشتم، وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات در بهمن ماه ۱۳۸۲ کنسرسیوم ایرانسل را به عنوان برنده مزایده اپراتوری دوم تلفن همراه اعلام نمود. در سال ۱۳۸۴ و در اوایل دولت نهم این شرکت با اخذ مجوز فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت طی سالهای گذشته بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان درآمدزایی داشته است.
شاید مقبول نظر هنرمندانه و تیزبین ملت واقع گرددد