صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۴۴۰۹۵
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۱ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون حقوقی رئیس جمهور با ابراز تعجب از اینکه برخی چطور دستاوردهای ملت ایران را هیچ می خوانند، ادامه داد: البته این روزها دیگر جرات نمی کنند که بگویند برجام یعنی هیچ؛ همه نامزدها می گویند می خواهیم چک اقتصادی برجام را نقد کنیم که باید بگویم آن کسی که برجام را به نتیجه رسانده، خودش چک را نقد می کند.
 
به گزارش انتخاب به نقل ازایرنا، معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: برجام بازگرداندن ایران گرایی به جای ایران هراسی و بازگرداندن اعتبار و پیام صلح ملت ایران بود.
 
 حجت الاسلام مجید انصاری در اردوگاه شهید منتظری شهریار در جمع هواداران ستاد روحانی با اشاره به سخنان برخی نامزدها که گفته اند، می خواهند چک اقتصادی برجام را نقد کنند، افزود: آقای روحانی و تیم هسته ای از طرف شما مردم به نمایندگی از ملت ایران اعلام کرد، ایران کشور صلح است و به دنبال بمب هسته ای نیست؛‌ ایران علم هسته ای را برای صلح و دانش هسته ای می خواهد و نه چیز دیگر.

انصاری خطاب به این نامزدها اظهارکرد: شما می خواهید چک را نقد کنید درحالیکه دوستان شما در همین شهر تهران دهها تابلو نصب کردند و نوشتند برجام یعنی هیچ؛ وقتی ظریف مانند یک سردار در جنگ هسته ای در حال مذاکره بود و شکوه توانمندی ایران را در وین مقابل 6صاحبنظر سیاسی و مقامات عالی رتبه دنیا به نمایش گذاشته و با آنان مبارزه می کرد، شما از پشت خنجر می زدید.

وی ادامه داد: نمایندگان همراه شما در مجلس زمانی که هنوز ظریف در وین بود، به جای دست مریزاد گفتن به اعضای تیم هسته ای و به جای اینکه به دنیا بگویند پشت سر تیم مذاکره کننده هستند، از اینجا پیام می دادند برگرد، بیا که وا دادید در برابر دنیا و ما نفهمیدیم وا دادن یعنی چه؛ هنوز به فرودگاه نرسیده نمایندگان همفکر شما او را به مجلس احضار کرده و تحت فشار قرار دادند، پشت تریبون ها علیه او صحبت می شد و در جلسه های بصیرت افزایی او را خائن معرفی می کردید، اما او ماند مانند قهرمانان دفاع مقدس و نهراسید و سند برجام را به گونه ای تنظیم کرد که امروز افتخار ملت ایران است.
 
** امروز زمان بهره برداری از برجام، سند دیپلماتیک و حقوقی جهانی است
انصاری اضافه کرد: روحانی برجام را براساس خطوط قرمزی که رهبری تعیین کرده بود، با حضور و مشورت متخصصان در این حوزه، به سرانجام رساند و امروز زمان بهره برداری از سند دیپلماتیک و حقوقی جهانی است و شما نامزدهای ریاست جمهوری چه چیزی را می خواهید درست کنید؛ در این مدت دولت توانست در پرتو همین برجام سرمایه گذاری های بزرگی را به ایران بازگرداند.

وی خطاب به یکی از نامزدهای ریاست جمهوری گفت: برادر محترم هم لباس من، وقتی می خواهید پشت تریبون صحبت کنید با آمار درست در نشست حضور پیداکنید؛ گفته اید در این مدت 500 میلیون دلار سرمایه خارجی جذب شده است دروغ نیست، اطلاعات کافی ندارید چون 12میلیارد دلار بعد از برجام در کشور سرمایه گذاری شده است.
معاون حقوقی رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با تبریک زادروز ولادت حضرت مهدی موعود(عج) و بیان این مطلب که همه ما منتظر هستیم، گفت: آنچه در انقلاب اسلامی اتفاق افتاد، نوعی آماده باش ایران برای پذیرش مطلوب جمهوری اسلامی یعنی استقبال از امام زمان(عج) است؛ اگر در رفتار و برنامه های حکومت مواردی متفاوت و معارض با اهداف انتظار و برنامه های امام عصر باشد، نمی توان افراد آن جامعه را منتظر واقعی نامید.
وی با بیان اینکه بعنوان یک کنشگر سیاسی و دبیر مجمع روحانیون مبارز در این جلسه شرکت کردم، درباره انتخابات گفت: حقیقت انتخابات بر همه آشکار است اما می خواهم تاکید کنم انتخابات در این دوره از ویژگی خاصی نسبت به دوره های قبل برخوردار است.
 
**کشور نیازمند دولتی توانمند در عرصه گفتگو و مذاکره است
انصاری گفت: منطقه ما و جهانی که در آن زندگی می کنیم در مرحله ای بحران زده، خطرناک و خاص قرار گرفته است و به هیچ وجه در شرایطی که منطقه و جهان در آن به سر می برد و عوامل ناامنی، خشونت، ترور، جریان های تروریستی و دولت های بعضا معاند و مخالف با جمهوری اسلامی در آن فعال است، نمی توان ماجراجویی و ریسک کرد.

وی افزود: ایران به عنوان پایگاه امن منطقه نمی تواند وارد ماجراجویی های غیرقابل پیش بینی شود چه بسا در گذشته برخی از این ماجراجویی ها کار دست کشور ما داد و برخی دولتمردان در عرصه سیاسی رفتار غیر صحیح و نادرست با سطح جهانی داشتند. بنابراین با توجه به مثلث شوم صهیونیسم، آمریکا و حکام عرب که می کوشد ایران هراسی را دوباره زنده کند، نمی توان در این شرایط در انتخابات ریاست جمهوری ریسک کرد.

او ادامه داد: این کشور حتما به فرد توانا و آشنا به مسائل سیاسی جهان، رئیس جمهوری شناخته شده به تفکر مدیریت و دانش سیاسی و به دولتی توانمند در عرصه گفت و گو و مذاکره برای اداره کشور نیاز دارد.

انصاری تصریح کرد: دولت تدبیر و امید که با حماسه شما مردم در سال 92 سرکار آمد، کارهای بزرگی در عرصه های مختلف انجام داد که نیمه تمام است و شرط عهد و تدبیر و بهره برداری از امکانات اقتضا می کند کار نیمه تمام را تمام کنیم.
وی با ذکر مثالی ادامه داد: همانگونه که در طرح های عمرانی نمی شود کار را نیمه تمام رها و پروژه دیگر را شروع کرد، در عرصه های دیگر هم همین طور است و تجربه نشان داد یک دولت در چهار سال نمی تواند همه منویات خود را پیاده کند؛ از همین رو قانون اساسی این اجازه را داده تا مردم یک نفر را برای دو دور متوالی انتخاب کنند تا بتواند برنامه ها و وعده های خود را هم به منصه ظهور برساند.

دبیر مجمع روحانیون مبارز اضافه کرد: اینگونه نبود که دکتر روحانی، دولت یازدهم را بر ریل های عقلانیت و توسعه متوازن تحویل گرفته باشد.

انصاری گفت: اگر روحانی بعد از آیت الله هاشمی یا دولت آقای خاتمی، دولت را به دست گرفته بود، شاید می توان گفت همان برنامه ها را ادامه می داد و چهار سال فرصت کافی بود اما روحانی بعد از یک تخریب ویرانگر هشت ساله دولت را تحویل گرفت و در چهار سال گذشته حداقل دو سال از وقت شخص رئیس جمهوری و دولت صرف آواربرداری از مسیر اداره کشور و صرف این شد که چگونه مشکلات کشور و دولتی که زیر آوار بدهی خرد شده است را نجات دهیم.
وی ادامه داد: وقت بسیاری صرف باز کردن گره های کور پی در پی شد که در پرونده هسته ای ایران زده بودند و شعار می دادند هر چه می خواهید قطعنامه علیه ایران صادر کنید.
انصاری با بیان اینکه آقایان می گویند واردات زیاد است و بیاییم اشتغال درست کنیم، گفت: آقایان محترم بیایید حداقل یک بار قبل از شرکت در برنامه تلویزیونی از گمرک ایران ترکیب واردات را بگیرید؛ بیش از 70درصد از واردات کشور کالاهای واسطه ای یعنی کالاهایی است که به نوعی در تولید ملی و اشتغال موثر است و برخی اقلام دارویی هم در 30 درصد باقیمانده می گنجد که نیاز مردم به آن است.
 
**با شعار نمی توان اشتغالزایی کرد
وی اضافه کرد: دولت کارهای بزرگی در این مدت انجام داد که فهرست آن در حوزه های گوناگون کمی طولانی است اما به نکته ای اشاره می کنم که آقایان می گویند؛ مانند اشتغال و اینکه این مقدار شغل ایجاد می کنیم و من می پرسم آیا ایجاد اشتغال بدون سرمایه گذاری محقق می شود؟ برای شغل کشاورزی و صنعتی به سرمایه گذاری نیاز است و سرمایه گذاری هم به فضای آرام کسب و کار، اعتماد جهانی و بازار نیاز دارد و با شعار نمی توان اشتغالزایی کرد.
وی ادامه داد: اگر نتوانیم جنس با کیفیت تولید و برای کالایمان در آن طرف مرزها بازار فراهم کنیم، کالا روی دست ما می ماند، پس باید با دنیا رابطه درست داشته باشیم؛ هفته گذشته در هیات دولت برای توسعه سرمایه گذاری برای شهریار مصوبه خوبی داشتیم که زمینه توسعه سرمایه گذاری را در این منطقه فراهم خواهد کرد.
انصاری با بیان بخش دیگری از سخنان نامزدهای ریاست جمهوری درباره مبارزه با فقر، گفت: دوستان صحبت از مبارزه با فقر می کنند، درحالیکه مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود یک بار صحبت از مبارزه با فقر از طریق توزیع پول و گداپروری در کشور تجربه شد.
وی افزود: البته این دولت گفته رسیدگی به اقشار ضعیف را انجام خواهد داد و یارانه ها را پرداخت خواهد کرد اما درعین حال معتقد است جوان تحصیل کرده دانشگاهی را که نمی شود با کمیته امداد و بهزیستی اداره کرد؛ او شغل آبرومند مرتبط با تحصیل خود می خواهد و در همین مدت دولت سه هزار شرکت دانش بنیان ایجاد و از صندوق توسعه ملی به آنان تسهیلات ارائه شد.
انصاری اضافه کرد: دولت، طرح وسیع و درازمدتی برای رسیدگی به محرومان، حاشیه نشینان، کارگران و جوانان تحصیلکرده دارد و اهل شعارهای توخالی نیست؛ وعده داد برجام را حل می کند و حل کرد، تورم را حل می کند که مهار کرد و رشد اقتصادی ما امسال 2 رقمی شد و وعده داد آزادی های مردم را فراهم می کند؛ برای انجام این کارها دولت هزینه می پردازد.
وی اظهارکرد: دولت تدبیر و امید وعده داد اشتغال را سامان می دهد که شروع کرد، روستاها را آباد خواهد کرد که به 9 هزار روستای کشور در این مدت گاز رسانی شد و اگر می خواهید بدانید این آمار چقدر زیاد است از آغاز صنعت گازرسانی به مردم از انقلاب تا سال 92، ‌به 14 هزار روستا گاز رسانی شده بود و این یعنی رسیدگی به محرومان و روستاییان. این دولت همچنین قول داد تا پایان دولت هیچ روستای بالای 15خانوار بدون برق نباشد که اکنون به این رقم رسیده ایم و حتی در بحث اینترنت هم روستای بالای 20 خانوار در کشور نداریم که به شبکه اینترنت وصل نباشد.

معاون حقوقی رئیس جمهور ادامه داد: حالا آقایان می گویند تحویل ما بدهید می خواهیم کار معجزه وار انجام دهیم و من می گویم کار نیمه تمام را نمی شود به کسانی سپرد که هیچ تجربه ای در زمینه اداره اقتصاد و اداره قوه مجریه نداشتند و اگر خیلی مستعد باشند، شاید بتوانند در کنار دیگران کار اجرایی یاد بگیرند؛‌ برخی عزیزان 37 سال در قوه قضائیه بودند، ببینند چقدر آنجا ابتکار به خرج دادند و آیا وضع قوه قضائیه مشعشع شده و آنجا هیچ مشکلی نیست و هیچ دغدغه ای وجود ندارد؟ برخی دوستان در نیروی انتظامی بودند و امروز در شهرداری هستند آیا واقعا به نحو احسن این حوزه ها اداره شده است؟

انصاری تاکیدکرد: کشور ما در شرایط خاصی است و شکر خدا بسترها برای رشد توسعه و عبور از مشکلات فراهم شده است.