صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۴۲۵۶۹
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۹ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: اخلاق در مناظره های انتخاباتی رعایت نشد.
 
به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، مصطفی کواکبیان  در بین اساتید و دانشجویان دانشگاه مازندران در بابلسر اظهار داشت: لازم است که فضای امن و آزاد در دانشگاه وجود داشته باشد تا دانشگاهیان فضای سیاسی جامعه را درک کنند. در حالی که دانشگاهیان نباید وابسته به احزاب باشند باید جریانات سیاسی را بشناسند.
 
وی گفت: آموزه‌های دینی به ما آموخته است که نگاه به امانت نگاه سوءاستفاده‌گرایانه نباشد  بلکه امانات باید به اهل آن‌ها سپرده شود. امانت بنابر آیه قرآن حکومت است و باید بر اساس عدالت بر مردم حکومت کرد و تمام این حکومت به مردم اختصاص دارد.
 
وی با تاکید بر این‌که «نباید بر اساس فضاسازی تبلیغاتی به فردی رای دهیم،  اگر این اتفاق افتاد باید در آخرت و محضر خداوند پاسخگو باشیم» ادامه داد: در حالی که در نهادهای مختلف اعضا به عنوان رجل سیاسی وارد می‌شوند، اما کسانی که در مجلس شورای اسلامی هستند نمی‌توانند به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری وارد شوند و این نشاندهنده بی‌قانونی است.
 
نماینده مردم مجلس شورای اسلامی افزود: کسانی که از میدان انتخابات به دلایل مختلف جاماندند نباید ناراحت باشند؛ چراکه این تکلیف از روی دوش آن‌ها برداشته شد.
 
وی با بیان این‌که «در مناظره‌های انتخاباتی اخلاق دیده نشد» گفت: لازم است که نقد همراه تخریب و سیاه نمایی نباشد و همه نامزدها باید برنامه‌های خود را ارائه کنند. در حالی برخی نامزدها حرف از 96 درصد و چهار درصد می زنند که این معنی درستی از واقعیت جامعه را نمی‌دهد و همه باید وعده‌های صحیحی را مطرح کنند تا قدرت عملی داشته باشند.
 
وی گفت: مردم ایران باید در 29 اردیبهشت امانت کشور را به اهل خود برسانند؛ چراکه ما در حال نزدیک شدن به چشم‌انداز 20 ساله هستیم و کسانی که به عنوان ریاست جمهوری مسئولیت می‌گیرند باید با برنامه‌های خود این مسئله را درنظر بگیرند.
 
کواکبیان گفت: صداقت از مهمترین مولفه‌هایی است که کاندیدای انتخاباتی باید مدنظر داشته باشند و نباید با عوام‌فریبی تلاش کنند نگاه‌ها را به خود جلب کنند. برنامه محوری و پاسخگو بودن از مهمترین عواملی است که نیاز افراد سیاسی است. احزاب باید نقش اساسی در جامعه داشته باشند و کاندیدای انتخاباتی باید از احزاب معرفی شوند تا پشتیبانی داشته باشند.
 
وی بر لزوم قانونمداری تاکید کرد و گفت: همه نامزدها باید قوانین را رعایت کنند و اگر قوه قضاییه رسیدگی بر قوانین را جدی می‌گرفت افرادی جرات حضور در وزارت کشور برای ثبت نام را نداشتند. همه باید تلاش کنند تا با حضور در انتخابات سرنوشت ملت را تعیین کنند و با مشارکت گسترده به دنیا پیام دهیم تا ما کشوری مقتدر هستیم.