پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حسین کاشفی از چهره های اصلاح طلب به روزنامه اعتماد گفت: اصولگرایان مشکلاتی جدی دارند و اینکه تلاش کردند اینبار با نام نیروهای انقلابی به میدان بیایند، نشان از مشکلات این جریان در نحوه ارتباطشان با افکار عمومی دارد. ضمن اینکه طیفها و گروههای مختلف اصولگرایی نیز به سختی میتوانند از واگرایی خارج شوند.
اين تغيير نام آنها براي اين است كه از مسووليتهاي پيشين خود شانه خالي كنند و نسبت به گذشته خود پاسخگو نباشند. امروز ميبينيم كه با وجود بحرانهاي زيادي كه دولت پيشين به وجود آورد، هيچ كدام از حاميانش حاضر به پاسخگويي نشدند. به همين دليل هم هست كه اين روزها تحت عنوان جمنا به ميدان آمدهاند. آقاي رييسي طي بيانيهاي اعلام كرد كه مستقل به انتخابات ميآيد. اصولگرايان ديگري نيز حضورشان را مستقل دانستهاند. اصلاحطلبان اميدوار هستند كه جناح راست بتواند به انسجام دست يابد. در اين صورت جناح راست مجبور ميشود در مورد عملكرد پيشين خود توضيح دهد. اصلاحطلبان با وجود اينكه در سال ٩٢ از گزينهاي غيراصلاحطلب دفاع كردند، در تمام مدت روي كار بودن دولت و در اين انتخابات حمايت خود را از دولت ادامه دادهاند. همچنين صادقانه بيان كردهاند كه نقدهايي به دولت دارند با اين حال ادامه اين دولت را در جهت منافع ملي ميدانند. در حالي كه چنين رفتاري از رقبا ديده نشده است. از اين جهت بعيد است كه رقباي روحاني در انتخابات دست بالا را داشته باشند.
وی افزود: رويكرد دولت روحاني در بسياري زمينهها كاملا اصلاحطلبانه است. به نظر ميرسد كه آقاي روحاني همچون دوره دوم آقاي خاتمي بتواند راي بيشتري نسبت به دوره اول بياورد. سياست خارجي دولت آقاي روحاني توانست دستاوردهاي مهمي داشته باشد و گام مهمي در جهت اصلاحات در كشور بود. رفع تحريمها و برداشتن قطعنامههاي عليه ايران از دستاوردهاي برجام بود و ايران در يك بستر تعامل و گفتوگو با دنيا قرار گرفت. جايگاه ايران امروز متفاوت از گذشته است. در دولت آقاي روحاني شاهد ثبات در زمينه سياسي و اقتصادي بوديم؛ خيلي از بحرانهاي دولت پيشين متوقف شده است و حركتي رو به رشد آغاز شد؛ تورم كاهش پيدا كرد و رشد اقتصادي مثبت شد. مردم نيز به اين مسائل توجه دارند و در انتخاب خود در سال ٩٦ به آن توجه ميكنند.