صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۳۶۱۲۳
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۲۳ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۶
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  براساس گزارشی از نتایج آخرین تحقیقات صندوق کودکان سازمان ملل متحد(یونیسف) ، تعداد کودکانی که بر اثر جنگ یا بلایای طبیعی در جهان والدین خود را از دست داده و یا مفقود شده اند، به رقم 140 میلیون نفر رسید و سهم عراقی ها از این آمار ، حدود 5 میلیون نفر اعلام شده است.

به گزارش انتخاب به نقل از ایرنا، سایت خبری عراقی 'زوراء' در گزارشی در این خصوص نوشت: این تحقیق از سوی یونیسف و با همکاری تعدادی از سازمان های بین المللی مردم نهاد تهیه شده است.
در این گزارش تاکید شده که هر روزه حدود 10 هزار کودک به دلیل جنگ ، خشونت ، درگیری ، خشکسالی ، قحطی، و برخی دلایل مشابه دیگر والدین خود را از دست داده و یتیم می شوند.
در گزارش یونیسف درباره عراق گفته شده که تعداد کودکانی که یک یا هر دو والدین خود را از دست داده و بی سرپرست شده اند، حدود 5 میلیون نفر است.
این رقم برای کشورهای افغانستان و سوریه، هریک دو میلیون کودک ذکر شده است.
در این گزارش، از سازمان بهداشت جهانی نیز نقل قول شده که روزانه 16 هزار کودک زیر 5 سال جان خود را بر اثر عوامل مختلف از جمله جنگ، سوء تغذیه و سایر موارد از دست می دهند و یونیسف نیز اعلام کرده که 9 و نیم میلیون کودک در سال 2015 در جهان فوت شده است.
در همین راستا گزارش پلیس اروپا (یوروپل) حاکیست که در جریان موج اخیر پناهندگی به سمت اروپا حدود 10 هزار کودک آواره ، ناپدید شده اند.
تنها 5 هزار تن از این کودکان که متوسط سن آنان 13 تا 16 سال اعلام شده ، پس از آنکه به ایتالیا رسیده اند، مفقود شده و 3 هزار و 500 تن دیگر نیز بعد از رسیدن به آلمان گم شده اند که از سرنوشت آنان اطلاعی در دست نیست.
به گزارش ایرنا، سیاست های غلط ، منفعت جویانه و لجوجانه بازیگران بین المللی و منطقه ای در بحران های خاورمیانه، طی این سال ها بیشترین صدمات را به نهاد خانواده در کشورهای منطقه وارد ساخته است که زنان و کودکان ، بیشترین قربانیان این سیاست ها هستند.
حمایت از گروه های تروریستی، تسلیح و کمک مالی به این گروه ها، ناکام گذاردن تلاش های سیاسی خیرخواهانه و مقابله با نیروهای مقاومت ضد تروریستی منطقه، باعث طولانی شدن بحران تروریسم در منطقه شده است و از طرفی ادامه بحران امنیتی نیز بیکاری و فقر را برای ملت های منطقه به ارمغان آورده که کودکان و زنان را بیش از همه رنج می دهد، درحالی که صدای این قربانیان به جایی نمی رسد و نمی توانند بپرسند، چرا باید هزینه سیاست های غلط و منفعت طلبانه دیگران را بپردازند؟
هم اکنون کشورهای ایران، عراق و سوریه ، حزب الله و الحشدالشعبی، از اصلی ترین نیروهایی هستند که در خط نبرد با تروریسم قرار دارند و بصورت مستقیم در حال نبرد با گروه های تروریستی هستند و این درحالی است که آمریکایی ها همچنان از کانون های پرورش تروریسم و خشونت در منطقه ، تحت عنوان 'متحدان سنتی'، حمایت می کنند.