صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۳۵۸۹۲
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۵ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۶
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 زنی جوان، که با همدستی دو دوستش در فضای مجازی اعتماد مردی را جلب کرده بود و پس از دریافت عکس‌های خصوصی‌اش قصد داشت او را ٢٠٠میلیون تومان تلکه کند، در اقدام بموقع ضابطین قضایی، در دام قانون گرفتار شد‌.
ماجرای مرموز ازدواج دوم

به گزارش شهرآرا، اواخر سال گذشته، مردی جوان پا به دادسرا گذاشت و، پس از اینکه به شعبۀ ٢٣٣ جرائم رایانه‌ای دادسرای عمومی و انقلاب ناحیۀ ٢ مشهد هدایت شد، در حالی که اضطراب زیادی در چهره داشت، به قاضی مهدی حقدادی گفت: «از چندی پیش متوجه شدم که خانمی جوان با دستیابی به عکس‌های شخصی‌ام قصد دارد آن‌ها را در فضای مجازی منتشر کند.».

شاکی در پاسخ به سوال قاضی حقدادی مبنی‌بر اینکه چگونه متوجه این موضوع شده است عنوان کرد: «متهم چند مرتبه با پیام‌های تهدید‌آمیز در شبکۀ اجتماعی از من خواست، برای جلوگیری از انتشار اطلاعات شخصی‌ام، ٢٠٠میلیون تومان به او بپردازم.».

این مرد ٣۵ساله در پاسخ به سوال دیگر مقام قضایی با این عنوان که آیا این زن را می‌شناسد ادامه داد: «همسرم بچه‌دار نمی‌شد و من هم بچه دوست داشتم. برای همین، طبق توافق با همسرم، قرار شد مجددا ازدواج کنم. البته هردوی ما از این کار راضی بودیم و من هم، برای اینکه همسرم بعدا زیر حرفش نزند، یک توافق محضری از او گرفتم. در این میان، با این زن (متهم) در شبکۀ اجتماعی آشنا شدم و، برای جذب کردن نظرش، چند عکس
مستهجن از خودم گرفتم و برای او ارسال کردم. چند روزی بود که از او خبری نداشتم تا اینکه، بعد از مدتی، با چند پیام تهدید‌آمیز او مواجه شدم. او (متهم) می‌گفت، اگر ٢٠٠میلیون تومان به او ندهم، عکس‌هایم را، علاوه‌بر ارسال برای همسرم، در فضای‌مجازی منتشر خواهد کرد. اول فکر می‌کردم با من شوخی می‌کند و می‌خواهد من را سر کار بگذارد اما یک روز متوجه شدم با تلفن همراه همسرم تماس گرفته و صفر تا صد ماجرا را برای او تعریف کرده است. دیگر هیچ راهی نداشتم. برای همین به دادسرا آمدم تا شاید، قبل از اینکه بی‌آبرو یا شهرۀ بازار فضای‌ مجازی بشوم، جلوی این فرد را بگیرم.».

با اعلام این شکایت، دستور رسیدگی به پرونده از سوی قاضی حقدادی صادر شد و تیمی از کارشناسان پلیس فتا برای شناسایی اخاذ ٢٠٠میلیون‌تومانی وارد عمل گردید. ماموران، در بررسی تخصصی شمارۀ تلفن همراه شاکی و ردزنی‌های میدانی، متهم را که زنی حدودا ٣٠ساله بود شناسایی کردند و گزارشی از این امر در اختیار مقام قضایی قرار دادند.

قاضی حقدادی، در قدم بعدی، از شاکی خواست با متهم یک قرار صوری تنظیم کند و به او بگوید حاضر است ٢٠٠میلیون تومان به او بدهد؛ لذا، برای همین، مرد جوان با متهم تماس گرفت و وقت قرار را تنظیم کرد. روز موعود فرا رسید و شاکی پرونده و متهم که به همراه یک زن و مرد جوان در محلی حاضر شده بود تحت کنترل بودند. ماموران پلیس فتا، در زمان مناسب، با هماهنگی مقام قضایی، در اقدامی غافل‌گیرانه سه متهم را دستگیر و به دادسرا منتقل کردند.

یکی از افراد دستگیرشده که خانمی حدودا ٢٧ساله بود، در اظهاراتش، به قاضی پرونده گفت: «از این ماجرا هیچ اطلاعی ندارم و به درخواست دوستم (دیگر متهم دستگیرشده) و برای اینکه او تنها نباشد با او به آن محل رفته بودم که ماموران ما را دستگیر کردند.».

دیگر متهم این پرونده، که مردی جوان بود، در اظهارات خود گفت که رانندۀ تاکسی است و این دو خانم خودروی او را دربست کرایه کرده بودند. در ادامۀ تحقیقات، با مشخص شدن صحت گفتار رانندۀ تاکسی، او آزاد شد.

اما مهرۀ سوم این پرونده، که خانمی ٣٠ساله بود، در مواجهه با قاضی حقدادی ادعا کرد در این موضوع هیچ نقشی نداشته است و همۀ این کارها از سوی خواهر فراری‌اش آب می‌خورد. این زن جوان گفت: «من زمانی که متوجه شدم خواهرم با مردی آشنا شده است و چه قصدی از این رابطه دارد با این فرد تماس گرفتم و به او گفتم سر قرار بیاید تا از او عذر‌خواهی کنم.».

اظهارات ضد و نقیض این زن جوان در حالی مطرح شد که شاکی پرونده او را شناسایی کرد اما، برای مسجل شدن اظهارات کذب این متهم، دستور شناسایی مهرۀ سوم این پرونده صادر شد و ماموران پلیس فتا وارد عمل شدند.

در حالی تحقیقات این پرونده ادامه داشت که روز گذشته دادیار شعبۀ ٢٣٣ شعبۀ جرائم رایانه‌ای دادسرای عمومی و انقلاب ناحیۀ ٢ مشهد، در مصاحبۀ اختصاصی، به خبرنگار ما گفت: «ماموران، هنگام دستگیری متهم، دو گوشی تلفن همراه او را توقیف کردند و، طبق دستور، مورد بررسی تخصصی قرار دادند که از گوشی متهم ٣٠ساله (خانمی که ادعا می‌کرد خواهر فراری‌اش مسبب این مشکلات است) اطلاعاتی به دست آمد که نشان می‌داد اکانت فعال بر روی شبکۀ اجتماعی همان است که متهم از طریق آن با شاکی ارتباط داشته است.».

وی ادامه داد: «علاوه‌بر این، برخلاف ادعای متهم مبنی‌بر اینکه گوشی به خواهرش تعلق دارد، تصاویری کشف شد که به خود او اختصاص داشت. این نشان می‌داد متهم اصلی پرونده خود اوست و این ادعاها را برای فریب دادن دادگاه مطرح کرده است.».

حقدادی افزود: «البته ما به این اظهارات اکتفا نکردیم و، در قدم بعدی، به سراغ پرینت خط متهم رفتیم که، در بررسی آن، متوجه شدیم او، علاوه‌بر شاکی، با مردهای دیگری نیز ارتباط دارد؛ لذا برای روشن شدن ماجرا چند نفر از این افراد را به دادسرا احضار کردیم که همۀ آن‌ها متهم را شناسایی کردند و در اظهارات خود بیان داشتند که این زن جوان با آنان ارتباط دارد اما، با این حال، تحقیقات پرونده همچنان ادامه دارد و نتیجۀ آن در گزارش بعدی اعلام
خواهد شد.».

دادیار شعبۀ ٢٣٣ شعبۀ جرائم رایانه‌ای دادسرای عمومی و انقلاب ناحیۀ ٢ مشهد در پایان گفت: «شاکی پرونده برخلاف قانون اقدام به تهیه و تولید تصاویر مستهجن از خود کرده بود که در این راستا علیه وی اعلام جرم شد و نام برده مطابق قانون بازداشت گردید.».
وی تاکید کرد:« شهروندان بدانند فضای مجازی جای اعتماد ، خواستگاری و پیداکردن شریک زندگی آینده نمی باشد چراکه هویت واقعی هیچ کس در این شبکه ها مشخص نیست .».